Miresele anului 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
ralnied1 spune:
Bravo voua, Puricosilor!!! Si eu tot atunci intentionez!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Puricoasa
la anul pe 3 Iunie 2006 se casatoresc si Puricosii
Mereu e loc de mai bine! :D
Esti de-a mea, din Iesi...
Unde faci nunta?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
BlueEyes spune:
Puricoasa, bine ai venit la
Raza ... sa stii ca nici noi n-am platit inca avans la local....chiar suntem putin stresati din cauza asta....daca-l da la altcineva? Dar nenea care ne-a trecut in caiet...o zis ca numa din octombrie iau avans pe la anu'. Adevaru-i ca-l cunoaste socru meu drag....sper sa nu ne ia tzeapa
Nunta noastra
Logo
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dyadya spune:
Raza, raspunsul tau mi-a adus inima la loc! Nu de alta dar noi tot la un buget de 5000 euro ne limitam si incepusem sa cred ca pt o nunta cu 120 de persoane suma este total insuficienta. De aici si criza mea. Dar daca zici ca si voi tot in suma asta va incadrati inseamna ca nu am facut noi calculele gresit. Rochia as vrea s-o fac si eu pe comanda dar mi-e foarte frica. Am citit discutiile voastre si parerile sunt extrem de impartite pe subiect. Iar cand faci rochia pe comanda ce-ti da aia iei. Nu e ca la magazin sa zici " parca-mi place mai mult cealalta" . Si totusi zici tu ca poti sa-ti faci rochia cu 10 milioane? Ar fi super tinand cont ca minunatia care mi-a placut mie costa 900 euro.
Nici noi n-am rezolvat cu restaurantul, in primul rand ca n-am gasit nimic ...adecvat...si in al doilea rand peste tot pe unde am fost ne spuneau sa revenim in octombrie- noiembrie( cand cred ca toate datele strategice vor fi fost deja luate!!)Ba chiar la Cercul Militar( unde oricum nu putem face ca-i spatiul prea mare pt nunta noastra) ne-au spus, citez: " Dar noi de unde sa stim preturile de pe acum ca pana la anul totul poate sa se dubleze" Si eu ce fac, astept pana la anul in iulie sa stabiliti voi preturile?!Cand descopar , eventual, ca sunt prea mari si anulez nunta!!!
ooana spune:
RALNIED.....am fost o singura data in Iasi, anul trecut, am stat o singura zi........si mi-a placut.....Copoul e superb!
PURICOASA, bun venit la
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
tigrutz spune:
Si eu am fost la Ciric acum vreo 4 ani, in tabara, si eram mai toata ziua prin Iasi. Mie mi-a placut tare mult orasul, cel mai mult la vremea respectiva m-a impresionat ca era super ieftin taxiul ...in comparatie cu Bucurestiul, evident....
Scuze, stiu ca am fost off topic...
Giova spune:
Haide-ti sa va dau un site de la o agentie
www.nosurprises.ro
Am intrat pe catalogul lor de invitatii si sunt cateva dragute.
poate mai aveti nevoie de modele.
poze
gio si bb 19+
BlueEyes spune:
Noi n-am fost niciodata la Iasi...cu toate ca avem niste prieteni foarte buni de acolo...tot le-am promis... Daca vin la nunta noastra, sigur mergem shi noi la ei... Poate ne intalnim shi cu miresicile de Iasi....ce zicetzi?
Nunta noastra
Logo
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...