Mamici de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana75 spune:
norina, conform cu lista cu DPN-uri, nici macar nu sint in urmatoarele 5 care urmeaza sa nasca
. Ramine de vazut la care o sa se grabeasca bebe mai tare. Bb meu asa a fost el mai lung si mai gras, si a dat impresia ca ar putea sa vina mai repede. Macar sa scap weekendul asta si sa nu nasc, sa implineasca bb 38 de saptamini
.
Si eu am avut o tentativa de
acum 1-2 saptamini, dar s-a uitat sotzul la mine cu o fatza de om serios si mi-a comunicat oficial ca sexul este interzis in ultima luna. Clar, ii era frica
.
Ioana
mysweetest spune:
Da le e frica de
sotilor..asa si al meu si mai ales acum dupa ce m-a vazut dupa vreo 2 contractii..
Se pare ca incepe numaratoarea inversa..Samila are DPN pe 1.09.
Samila spune-mi ai vreun simptom de cand ai colul cu deschiderea de 1 cm?
Marlena &
38 sapt.
poze.
mysweetest spune:
Fetelor oi fi eu paranoica dar deocamdata avem in lista doar bb-i cu numele de Alexandra si Alex si pe a mea o va chema tot ...
.
Marlena &
38 sapt.
poze.
oana0204 spune:
Fetelor, multumim pentru voturle Alexandrei
Kristinutza ce vrednicuta esti. Si Karmenutza lafel.-Karmenutza..serpi..horrr..si zici ca loc cu verdeata; bine ca nu e si fara intristare si suspin ca intram la banuieli 
Ioana, presiunea inghinala nu-i suspecta. E normala. Te asteptam la urmatoarea seara dansanta sa ne inveti si pe noi schemele de tango![]()
Carmi, buna perna la casa omului![]()
Jadi, iara munca..
Country girl, intelegatoare bebelusa ta.
Marlena, tre sa incepi de acum
daca vrei sa iasa la 40 de sapt (desi eu in taina sper ca pana deseara sa se intample ceva-oricum nu pun problema de lipsa de personal in spital). Ar fi bine sa nastem toate odata 
Sofia, amuzanta faza cu recipientul si saritul de pe un picior pe altul dar nu cred ca tie s-a parut a avea haz.
Gabi, te invidiez. Asa imi place sa dorm cand ploua afara, chiar si cu fulgere si tunete.Iar daca se mai aud si stropii in vreo tabla..ideal.
Eheee Irina..prietena din liceu...da, aici le simt acut lipsa prietenelor mele desi mai vb pe messenger sau la tel. Nu se compara.
Raluca, de dat la boboci nu am mai dat de multisor in schimb senzatii de voma.. destule.
Alinutza, vreau si eu bebelus si sa incep sa slabesc.
Samila, asta da veste buna dar... ia-ma si pe mine cu
tine la spitaaaaal
Tinem pumnii sa fie totul bine.
Kristinutza, felicitari pentru control. Sa o tineti tot asa.![]()
Gina, ce frumos ati petrecut seara in familie. Si eu ma tot gandesc ce si cum va fi si abia astept.
Ioana si eu cand mi-am informat sotul ca deseara avem bis, si maine dim iar, si maine seara tot asa.. s-a uitat la mine si a zis: S-o crezi tu.. Daca ii facem rau lui bebe? Dar il conving eu cumva
sau il amenint ca dupa aia 6 sapt minim... adios 
Marlena te cam paste..
Da ma iei si pe mine cu tine la spital?
. Cred ca o sa ma rog de toate care cum va duceti la nascare sa ma luati si pe mine.
Oana D - saptamana 38
Foto
karmenutza spune:
Oana, stai linistita ca ai sa mergi tu singurica la nascare. Peste vreo saptamana, asa...imi dau eu cu presupusu'...nu mai ai rabdare. Te inteleg.
karmenutza spune:
Nici dopul nu l-ai eliminat, nu? iti aduci aminte de Codruta? Ea a inceput sa elimine dopul inainte cu cateva zile.
Gina M spune:
Fetelor ce tot vorbiti! Relatiile sexuale in timpul sarcinii sunt indicate daca nu exista contraindicatii medicale personale.In afara de faptul ca sunt o destindere,sunt si un moment de comunicare cu tatal.Acum cei drept ,apetitul difera de la persoana la persoana si se poate schimba in timpul sarcinii.Unora le scade iar altora dimpotriva,..isi vad sexualitatea inflorind paralel cu sentimentul maternitatii.Si daca "floricica" este bogata, de ce sa nu se bucure
?! Apoi ,cui credeti ca-i face placere sa stranga in brate un cadavru? La activitate cu noi
.Sunt de partea Oanei ![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
oana0204 spune:
Karmenuzta, imi aduc aminte de Codruta. De cateva saptamani bune tot am o secretie mai galben-verzuie, fara nici un semn clinic: miros, sau alt discomfort. Nu stiu daca e dop sau altceva. Dr Tutunaru il descrie asa:
"Scurgeri vaginale. Cu secretia vaginala albicioasa si abundenta probabil ca esti deja impacata din lunile trecute. Luna aceasta insa s-ar putea sa faci cunostinta cu un alt tip de “secretie”, anume poti sa observi un fel de mucus slab verzui pe hartia de toaleta sau pe absorbantul chilotului tau. Nu trebuie sa te alarmezi, este un fenomen normal. Este ceea ce se numeste dopul gelatinos care iti sigileaza colul pantru a proteja continutul uterului, si a fost acolo toata sarcina. Acum incepe sa iai faca simtita prezenta datorita faptului ca incepand din aceasta luna colul incepe sa se inmoaie si sa devina mai elestic, astfel ca acest dop mucinos incepe sa se “scurga” uneori cand te duci la toaleta."
Si inca ceva.. la controlul de 33 sapt cand mi-a luat si secretie, d-ra poloneza cand a scos chestia aia.. era plina de sange si secretia mea verzulie. a inceput sa rada si a zis ..uite.. se apropie. Sunt iaca 5 sapt de atunci. Poate pentru ca se scurge cate putin, are timp sa se ma refaca si se tot scurge. Rezultatele de la secretie au iesit negative, deci nu am nimic patologic. Miercuri la control o sa discut cu d-ra mea chestia asta. Nu stiu ce sa zic.. daca e dop nu prea seamana cu ce au avut mamicile mai mari. Sau s-o fi invechit al meu..
Gina, multumesc pentru suport.
Oana D - saptamana 38
Foto
monicafrosa spune:
Salutare,
Revin si eu cu vesti despre noi. Pana acum stam bine. Furia laptelui a venit si a trecut, cu sani destul de durerosi, nu ma suportam fara sutien. Acum am laptic si bebele meu se serveste din plin. La 6 zile dupa iesirea din spital ne-a vizitat o asistenta de la clinica de care apartin si a constatat ca Alex recuperase ce pierduse in spital. Avea 2,460, iar dupa 6 zile 2,630 kg. Mi-a zis sa continuu tot asa ca e bine. El e cam lenes, trebuie sa-l trezesc eu sa manance, cateodata imi ia si 20 de min, iar daca nu e bine trezit adoarme imediat la san. Buricul mai are putin si o sa-i cada. Am ceva probleme la mameloane, care practic imi ard, asa sunt de calde; cand suge bebe, e ok, apoi incep sa-i simt fierbinti; acum le-am pus gheata.
Alinuzza, felicitari petru vestile bune; tine-o tot asa.
Va doresc numai bine,
Monica