Mamici de septembrie-octombrie 2005 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Back

Oana D - saptamana 38

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Felicitari, Kristinutza!
Ai baiat mare! Si se mai face pana se naste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Oana, sa-ti fie de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kristinutza, felicitari pentru cele 2 kg.
samila, iti tinem pumnii, ne gindim la tine, sa nu-ti fie frica.

Fetelor, azi am mincat varza cu smintina (eu de fapt de-asta vroiam). O sa se sature bebe de atita varza.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata fetelor!
Aseara am petrecut niste clipe cu totul deosebite impreuna cu sotul si fetita noastra Rebecca Emanuella.
Am povestit,ne-am dragalasit,am vizionat un film de familie,dupa care sotul cu fetita m-au provocat iarasi la un: dance along si ne-am apropiat de final cu taticu(sotu) pe post de babau. Punctul final l-am pus cu totii printr-o rugaciune de multumire adresata lui Dumnezeu.
Suntem asa fericiti cu micuta si abia o asteptam si pe cea din! Greul si incercarile zilei ti se par a fi doar o pana cand mogaldeata te asteapta la geam,iti alearga in brate la usa cand sosesti de la serviciu,te imbratiseaza cu manutele grasulii si te pupa cu foc ,zicand bucuros(a): Mamaaa,tataaaa...etc
Abia astept sa vina si puisorii vostri sa povestim mai multe
Am adormit epuizati si am avut un somnic dulce.
Acum, D-zeu a mai adaugat inca o dimineata in viata noastra ,iar eu ma bucur de aceasta mare dovada a dragostei Sale,ca traiesc ,iubesc si sunt iubita

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Gina vorbesti asa frumos ca mi-au dat lacrimile, zau.

Anca sotul tau e de coma .

opa imi e amenintata prima pozitie de la grase hehehe ....da tot mai are 2 kg pana ma ajunge ... ei nu ca as fi mandra de cele 87 de kg, zau ca nu, da macr intr-un top sa fiu si eu prima
alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Oana ce zambet larg afishezi hihihih, aprope ca te invidiez mai, sotul meu nici nu vrea sa auda de sex sa nu cumva sa nu ii plaka lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Am ajuns si eu la +10 kg, azi le-am implinit si am 62 de kg la aprox 35 sapt.Kid, exact asa am patit si eu, pana la 20 de sapt aveam doar 3 kg, dar e bine ca le-am luat si pe-astea ca intrasem la griji, dar vad ca bb s-a conformat si s-a facut maricel, asta e bine Oana, esti o curajoasa cu . Succes!Ioana, te tii bine, ma minunez de fiecare data cand vad ca inca mai sofezi, mergi la serviciu, esti tare! Adevarul e ca eu am trait cu impresia tot timpul ca tu o sa nasti prima, ca esti inaintea noastra cu mult, dar vad ca ne astepti pe noi. Bravo! O sa se faca Miruna o dolofana Nu mai spun de fetele care au trecut de sapt 34 si inca mai merg la scarbici, nu stiu cum se descurca, zau! Eu abia ma misc prin casa si fac adevarate eforturi sa urc niste trepte, dar sa mai merg si la serv?!? Ce mari diferente sunt intre organismele noastre!!!Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Si eu le admir pe fetele care inca mai reusesc sa mearga la servici. Cit despre condus nu e problema (cel putin pe aici unde traficul e civilizat). Va dati seama ca fetele de aici, daca n-ar mai putea conduce din cauza sarcinii ar fi consemnate la domiciliu. Eu ies in fiecare zi cu masina si sper sa o pot face pina in ultima zi. Cel mai rau e cind trebuie sa merg cu masina sotului, care e mult mai joasa decit a mea si mi-e greu sa ma sui in ea. Trebuie sa imi dau drumul de la inaltime si sunt in cadere libera pina la scaun.

Oana, sa iti fie de bine. Profita acum ca dupa aia n-ai sa mai poti pina nu se vindeca uterul si toate celelalte pe acolo. Si la cit o sa fim de obosite si la cum o sa ne tisneasca laptele din sini nu stiu zau cine o sa mai aiba chef...

Anca 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Samila curaj! Noi iti tinem pumnii sa mearga totul repede!

Anca 34+

Mergi la inceput