Curios...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Credeam ca s-a "pierdut" postarea mea.Imi mentin parerile, chiar odata cu trecerea timpului mi s-au confirmat.N-am vrut sa jignesc sau sa ating pe nimeni.N-am generalizat....

Chiar nu inteleg de ce , in general incepatorii/incepatoarele s-au simtit atinse de subiectul postat de mine.Am spus si mai repet.....nu generalizez, am facut o simpla constatare.Acum sunt pe fuga dar in curand am sa va dau si cateva exemple.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Acum trei ani cind am descoperit DC, am studiat toate articolele, caci ma pregateam sa devin mama, inca nu am devenit Apoi urmaream discutiile, apoi m-am inregistrat sa pot sa postez si eu. De citeva ori mi s-a raspuns urit, sau chiar am fost ignorata. Am abandonat, am revenit, si acum urmaresc si mai mult discutiile, poate am devenit independenta, nustiu. Insa nr postarilor, cred ca nu corespunde cu calitatea lor (cum s-a mai spus) si nici cu puterea cuvintelor spuse, experienta, etc. Am observat un singur lucru, ca cei cu stelute mai multe isi permit sa fie mai obraznici si mai rautaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Mi se pare usor malitios subiectul.
Statutul de membru incepator este ceva relativ. Eu sunt pe forum de aproape 3 ani si nu am chiar foarte multe mesaje (daca e sa ma raportez la timp). Intru des pe forum, citesc mult, dar scriu rar.
Poate ca numarul mare de mesaje si de stelute ne face sa ne simtim oarecum mai importanti, mai "batrani", mai intelepti. E o simpla iluzie :) Eu acord credibilitate membrilor nou-veniti. Chiar daca isi expun problemele "imediat dupa ce s-au inregistrat". Nu am de unde sa stiu de cat timp consulta ei forumul in anonimat. In plus, sunt de acord ca este mult mai usor sa-ti expui o problema spinoasa unei comunitati care nu te cunoaste, dar de la care poti afla sfaturi bune. De exemplu, eu nu as indrazni sa scriu despre problemele personale acum, dupa 3 ani de vechime pe forum.

Si chiar si asa, presupunand ca ai avea dreptate. Chiar daca exista membri care deschid subiecte din plictiseala, fabuleaza de dragul de a deschide un subiect nou ... de ce m-ar deranja pe mine asta?! Cu ce ma incomodeaza? Daca am dubii despre sinceritatea persoanei, nu raspund la subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by adda
Si chiar si asa, presupunand ca ai avea dreptate. Chiar daca exista membri care deschid subiecte din plictiseala, fabuleaza de dragul de a deschide un subiect nou ... de ce m-ar deranja pe mine asta?! Cu ce ma incomodeaza? Daca am dubii despre sinceritatea persoanei, nu raspund la subiect.

perfect de acord.
in fond, avem capacitatea sa triem - si sa raspundem numai la ce consideram de cuviinta, nu?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Frumos spus Ada si Elise

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Malitios subiectul si raspunsurile voastre sunt pe masura.

N-am spus niciodata ca numarul de mesaje ar fi direct proportional cu inteligenta.Ideea era ca sunt aruncate cateodata subiecte doar de dragul conversatiei( eu o iau si ca o bataie de joc si o ofensa la adresa membrilor comunitatii) si, majoritatea sunt subiecte create de nou-inregistrati....Corect! La asemenea subiecte daca nu-mi convine, nu raspund....si asa si fac.

A fost o simpla constatare si cu asta basta!

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Mirunaa, nu e frumos, ai zis ca dai exemple.

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput

Craciunitza, o fi, n-o fi frumos, nu stiu.Ceea ce stiu este ca am spus ca atunci cand voi avea timp o sa dau exemple.Sau crezi ca mi-am facut o agenda cu postarile de pe aici.
Pentru ca vad ca esti curioasa am sa-ti dau un exemplu.

marian98 la prima sa postare pe forum-si ultima-( sunt insa convinsa ca citea de ceva vreme acest forum, dar nu-si facea probleme pentru ca sotia sa avea pe atunci doar o pereche de bikini cumparata la insistentele lui)vine cu problema lui-si poate si a noastra"Oare il inseala sotia?"
Ne spune in cateva cuvinte ca sotia lui a cunoscut un tip pe net, ca avea doar o pereche de bikini si acum(dupa ce l-a cunoscut pe ipoteticul amant) are mai multi, ca sunt casatoriti de 13 ani, ca au 2 copii, oare il inseala?.....Si apoi dispare brusc!!!!

Ce-i drept, pentru forumisti a fost bine-venit acest marian98 si asta pentru ca pe seama subiectului sau multe dintre noi am aflat cum putem sa vedem daca ne inseala sotul(chestia cu ligheanul cu apa).
Cred ca , marian vazand ca subiectul sau a luat o alta turnura s-a emotionat si nu a mai putut raspunde....Sau poate n-a mai avut acces la net, sau poate a aflat singur daca este inselat sau nu.....sau poate s-a amuzat pe seama altora...

La genul acesta de subiecte m-am referit dar vad ca am fost inteleasa aiurea si daca as intinde o ureche ca sa fiu trasa de ea cred ca ati fi tare bucurosi.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Mirunaa
[ Ce-i drept, pentru forumisti a fost bine-venit acest marian98 si asta pentru ca pe seama subiectului sau multe dintre noi am aflat cum putem sa vedem daca ne inseala sotul(chestia cu ligheanul cu apa).
La genul acesta de subiecte m-am referit dar vad ca am fost inteleasa aiurea si daca as intinde o ureche ca sa fiu trasa de ea cred ca ati fi tare bucurosi.

offtopic.

Mirunaa, ligheanul la care ne refeream a fost o gluma.
Sper ca toata lumea a inteles-o ca atare.

Altfel, daca e un subiect de interes, putem dschide un topic separat.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Nu vreau sa te trag de ureche. Chiar asteptam exemplele tale, nu ca sa-i impuscam, ca sa discutam. Nu am vazut faza cu marian98 dar ai dreptate.
Nu mai stiu daca aici a spus cineva ca userii vechi sunt rautaciosi dar asta este si parerea mea. Asta este unul din motivele pentru care nu as generaliza cand e vorba de userii noi.
Intrebare: de ce cand cineva are o parere contra, iese razbel?

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput