Curios...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mirunaa - eu personal m-am simtit putin "atinsa" de subiectul tau.
Desi as vrea sa-ti spun si punctul meu de vedere. fac parte din categoria membrilor tineri, am descoperit site-ul cu ceva vreme in urma, la inceput doar am citit.
In timp cind am observat ca viata mea ia niste cotituri mai putin obijnuite si chiar duce spre "telenovela" am si scris, si nu de dragul dezbaterii, ci pur si simplu pentru a cere niste sfaturi si pareri.
De ce mi-am pus viata pe tava? Pentru ca sint in spatele unui ID, deci nu risc sa ma recunoasca cineva, pentru ca pot vorbi deschis si pot spune tot ceea ce gindesc. Eu chiar am considerat ca intru intr-un grup mare de prieteni.
Nu m-am gindit nici o clipa ca voi fi privita ca o persoana care n-are ce face. Chiar crezi ca sint asemenea persoane pe site? Timpul costa bani si este mult prea pretios ca sa-l irosim facind scenarii.
Daca forumul era exclusivist sau topicului "In unul sau doi...mergem mai departe" era doar pentru membrii vechi atunci cred ca se putea face o selectie a subiectelor ce se puteau dezbate.
Pe mine personal m-a ajutat foarte mult DC, si ma ajuta inca.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

De multe ori viata bate filmul. E mult mai usor sa-ti expui viata in fata unor necunoscuti si sa ceri sfatul decat in fata parintilor, rudelor, prietenilor etc. Consider ca si sfaturile asa zis rauvoitoare sau distructive ajuta. Te face sa-ti privesti viata in alt mod.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Mirunaa draga,ce s-a intamplat???Nu te-am mai "vazut" pe-aici cam de multisor. Daca cei cu 100-200 de postari se considera noi-venit, apai eu de mine cu numai 6,ce sa mai zic? Intr-adevar, cele cu vechime par a fi luate in sema mai mult, dar asta inca nu ma impiedica sa citesc intrebarile si raspunsurile altora. Am invatat multe chestii de aici ;nu de putine ori am primit raspuns la multe ganduri care ma framanta chiar daca nu am pus eu intrebarea. Daca cuiva i se pare ca unele "povestioare " sunt inventate doar de dragul de a se baga in seama n-are decat sa treaca la alt subiect si sa nu-si dea cu parerea(eu cel putin asa fac).
Oricum acest site e super si sper ca multor incepatori sa nu le fi taiat aripile chiar din start. (intelegeti voi ce vreau sa spun)

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Am regretat amarnic pt. ca am primit sfaturi sa divortez, ceea ce m-a speriat. Ajunsesem in situatia de ai lua apararea sotului meu.

Pai vezi ca tot s-a realizat ceva? Ai fost fortata sa-ti aperi sotul, deci sa te gandesti mai adanc la calitatile lui si sa descoperi ca nu e chiar asa de negru.
Ma rog, eu nu-ti stiu subiectul, scuza-ma daca am nimerit ca musca-n lapte. Fug sa verific.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2 spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip

eu mi-am facut o data un nick nou ca sa postez o intrebare mai delicata. cred ca sint multi care fac asa de jena, mai ales cind au prieteni printre forumisti. eu tratez toate subiectele ca fiind reale, cu riscul ca cineva face misto, dar asta e, e greu sa-ti dai seama care sint reale si care nu si ar fi pacat daca cineva e sincer si are intr-adevar o problema sa nu fie ajutat/a doar din cauza de suspiciuni si nick nou.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Curios....Nu cred ca nu si-au dat seama politistii forumului.Ma gandesc ca ai folosit acelasi calculator, nu?

Eu, doar pentru ca am foflosit acelasi calculator cu alte prietene(care si elen scriu pe dc) SUNT MODERATA. Adica ei aproba daca iese sau ni ceea cescriu la iveala. Desi niciodata nu m-am exprimat urat si nu am jicnit pe nimeni, aici totul este controlat.

Deci, asta este un alt motiv pentru care cei noi nu pot trece printre " cei vechi"-DC este o afacere draga si trebuie controlata continuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by addinel

iete ca aici sunt de acord cu tine, Guestus :) .

nunta mea

Iete ca eu nu-s e acord. Mi se pare foarte-foarte suspect ca Guestus nu are niciodata probleme

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
Mie mi-e foarte greu sa cred ca o persoana (barbat sau femeie) care abia se inscrie pe acest forum...vine imediat si isi pune viata pe tava, asa buna sau rea cum este ea.Lanseaza subiecte legate de ceea ce simt ei sau partenerii lor, de ceea ce au facut sau nu ei sau partenerii lor....cu prea multa usurinta.Participa in continuare la "dezbateri" ca la un moment dat(adica atunci cand si-au terminat numarul) sa dispara.

Parerea mea este ca sunt persoane mai vechi de pe forum, care si-au creat o imagine virtuala pe care nu vor sa o distruga, isi fac prieteni aici, se intalnesc si atunci isi aleg un nick nou, pe care il folosesc la nevoie, apoi il abandoneaza, probabil, sau il refolosesc la o noua problema. Cred ca le este mai usor asa. Uneori iti poti da seama dupa tonul mesajului, stil, anumite date.
edit: Cipcip recunoaste. Si eu m-am gandit odata sa fac asta, dar mi-a fost lene...si oricum nu era ceva prea grav, a trecut...

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Imagine virtuala? Exista si asa ceva, la ce foloseste? :)))
Pai, ma repet, mie mi se par suspecte persoanele unde totul e roz sau gri, e clar ca se prefac, se ascund sau mint.

Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Pai postand aici de atata amar de vreme nu ti-ai facut asa, o imagine, despre unii memebri? adica unii sunt mai draguti, altii mai destepti, altii mai ironici, inteligenti, caustici, scumpi, rautaciosi etc...asta e imaginea virtuala...

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Pe cuvant ca nu!

Nu-mi bat capul cu asta, cred ca ne alegem de la sine.
Si-apoi, am cateva experiente interesante, persoane care pareau lapte si miere virtual, s-au dovedit a fi materialiste, egoiste, barfitoare, numai calitati din astea, una si una :)))

Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput