Curios...
Raspunsuri - Pagina 5

iulian1969g spune:
Initial creeata de Mirunaa
..sau nu!
Buna, Miruna!
> Am ceva vechime in "campul muncii" aici la desprecopii.com.
Dar trebuie sa tii cont de un lucru, Miruna:
CANTITATEA nu este insotita intotdeauna de CALITATE!
Cred ca intelegi ce vreau sa spun...
>Foarte multi dintre forumisti si dintre >cei care creeaza subiecte noi aici sunt incepatori in ale chatuielii >pe forum. Sincer, nu stiu ce sa cred.Unele dintre subiecte ,am >impresia, ca sunt aruncate asa de dragul conversatiei. Mie mi-e foarte greu sa cred ca o persoana (barbat sau femeie) care abia se inscrie pe acest forum...vine imediat si isi pune viata pe tava, asa buna sau rea cum este ea.
De ce sa nu crezi?!
Suntem diferiti: unii nu-si pot descarca sufletul decat dupa minimum 500 de postari, altii posteaza de prima data ce au pe inima, pentru ca sunt suflete mai deschise, mai curajoase... care inteleg bine ca nu au nimic de pierdut daca isi prezinta situatia cat mai clar, mai detaliat, avand totodata posibilitatea sa se protejeze sub un nick oarecare...
Deci mie mi se pare OK sa postezi de prima data problema pe care o ai, punandu-ti sufletul pe tava.
De ce nu?
Ai numai de castigat din acest schimb de experiente!
Conditia este numai aceea de a fi sincer!
>Lanseaza subiecte legate de ceea ce simt ei sau partenerii lor, de >ceea ce au facut sau nu ei sau partenerii lor....cu prea multa >usurinta.
Suntem diferiti.
Poate ca tu nu esti asa directa... poate ca tie ti-e mult mai greu sa comunici ceea ce simti, dar altii nu sunt asa!
Poti sa accepti faptul ca sunt oameni care comunica mai bine decat tine?
>Participa in continuare la "dezbateri" ca la un moment dat(adica atunci cand si-au terminat numarul) sa dispara.
Poate ca "la un moment dat" nu mai au nimic de spus...
Poate ca au nevoie de un timp de gandire...
Crezi ca sunt obligati sa posteze toata viata?
Fiecare se retrage cand crede... cand nu mai are ceva de spus... sau cand pur si simplu nu mai doreste sa posteze... poti sa-l condamni pentru asta?
> Nu vreau sa dau exemple si asta numai pentru ca sunt foarte usor > de gasit.
Poate ca te inseli.
Nu contest ca pot fi si membrii rauintentionati, care posteaza doar ca sa se distreze - este posibili si asa ceva! - dar NU cred ca toti sunt asa!
Si sunt de parere ca este bine sa plecam de la ideea ca ceilalti sunt sinceri, pentru ca altfel ar insemna sa intrerupem orice comunicare dintre noi.
> Unele subiecte sunt mai ceva ca o telenovela, altele sunt mult >prea generalizate.
Acum... fiecare posteaza cum se pricepe... nu poti fi pe gustul tuturor... postezi cum simti, cum te pricepi...
> Nu generalizez dar am senzatia ca ceva imi scapa.
Poate ca acum ti-ai dat seama ce-ti scapa...
Cu prietene,
Giuliano

brindu spune:
Mie una postarea initiala nu mi se pare deloc constructiva, pentru ca induce suspiciune intr-un mediu in care increderea este foarte importanta. Ca faptele "incriminate" sunt adevarate sau nu, pina la urma oricum nu ne putem da seama cu certitudine, asa ca why bother
Iar ca si consecinte, cred ca fiecare este liber sa posteze ce vrea, si sa raspunda unde vrea...daca cuiva i se pare povestea trasa de par, poate sa nu posteze si gata.
Ca nota personala, si mie mi s-a parut ca noii-veniti sunt tratati altfel, de aceea, desi sunt dependenta DC, in urma unor experiente neplacute m-am decis sa nu activez decat daca am intr-adevar ceva de spus, ceva ce ar folosi, si mi-a trecut cheful de postat probleme personale. Nu generalizez, pentru ca nu s-a intimplat intotdeauna,si le multumesc celor care m-au luat in serios, dar eu asa percep atmosfera generala referitoare la noi veniti.
Si pina la urma nu cred ca este un castig pentru DC trierea membrilor si descurajarea noilor veniti pina cind demonstreaza ca sunt "seriosi"....
Brindusa

Elise spune:
Mie mi se pare ca tocmai atunci cind esti nou venit e mai simplu sa iti "pui sufletul pe tava".
Dupa citiva ani sau citeva luni, in care vezi tot felul de rautati sau remarci ironice, nu prea mai ai avelasi avint.
Elise

kisstherain999 spune:
Am descoperit intr-un moment de "criza" familiala. Vazand atmosfera de pe forum am simtit ca pot deschide unul din primele mele subiecte la ... topicul "In unul sau doi...mergem mai departe".
Am regretat amarnic pt. ca am primit sfaturi sa divortez, ceea ce m-a speriat. Ajunsesem in situatia de ai lua apararea sotului meu.
Nu cred ca poti fi obiectiv cand postezi un subiect intr-un moment de criza. Si nici nu poti relata in cateva propozitii o relatie dezvoltata in ani.
Eu cred ca majoritatea noilor veniti isi deschid cu sinceritate inima, dar nu toti "stiu sa se exprime". Dupa raspunsurile primite la subiecte deschise la "In unul sau doi...mergem mai departe" cred ca multi se lecuiesc de a mai expune probleme personale. Cel putin eu da.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

laura_dimitris spune:
Subscriu celor "spuse" de elise, addinel,stefany.
Si, wow.... nu m-am gandit nici o clipa pana acum ca nu as fi luata in serios aici. Si eu sunt nou venita. Am raspuns destul de putin pentru ca raspund doar atunci cand simt ca este important, doar atunci cand am ce spune, doar atunci cand am timp. Am descoperit acest site acum 3 ani cand il aveam pe bebe Dimitrakis in burtica. Foarte mult timp m-am limitat doar a citi si atat. cu privire la parte din problemele mele despre care as fi vrut sa scriu, asupra carora doream sfaturi... nu a fost nevoie sa le postez pentru ca... deja le avusese cineva inaintea mea si... am citit sfaturile date altcuiva intr-o situatie asemanatoare cu a mea.
Faptul ca sunt nou venita, ca postez destul de rar nu inseamna ca sunt neserioasa, ca postez la "misto".
Nu infirm insa nici teoria ca exista poate astfel de persoane....
Dar, naiva cum sunt nu m-am gandit la acest aspect pana acum.
In fine... am vrut doar sa spun ca sunt un " nou venit" serios si dependent la propriu de "desprecopii.com" tuturor !!!!!!
Laura mama lui Dimitrakis

Guestus spune:
Yo cred ca soldatii unora care scriu des aici si cu patima vin cu aceste subiecte bomba...ca apoi sa aiba ce scrie si combate. La generale nu prea vezi noi veniti cu intrebari...doar la "in unul sau doi".
Mai cred ca aceasta sectiune este un fel pepiniera pentru emisiunea de "3x femeie" cu Tatu.

anaana spune:
io citesc de f mult forumul dar nu am intrat in discutii asa des, si cind am intrat am avut senzatia ca voi sunteti o comunitate care cu greu mai acceptati noi veniti mai ales daca au unele idei care difera de ale voastre.
si da e mai usor la adapostul anonimatului sa vorbesti despre problemele tale, caci daca ai prieteni, colegi sau membrii din familie care acceseaza si ei forumul, nu ai vrea sa afle chiar toti despre problemele tale, ce-i asa de greu de inteles?? nu vreau sa afle toata institutia ca am io stiu ce boala, nu vreau sa afle cumnata sau soacra de unele chestii si tot asa.
admir unele persoane de pe acest forum si imi place sa le citesc mesajele.
Iar daca unii chiar au probleme io cred ca nu e bine aruncam imediat cu rosii. imaginti-va ca subiectul e scris de alcineva si incercati sa-l ajutati macar
Sanatate la toata lumea
Ana

gabitza71 spune:
Si eu sunt un "nou venit" aici la desprecopii.com.Si la fel ca si multi altii v-am descoperit exact cand aveam nevoie sa-ni descarc sufletul.E mult mai usor sa povestesti problemele tale unor oameni pe care nu-i cunosti si la fel nici ei pe tine. Si nu numai atat,ei pot sa-ti dea un sfat mult nai obiectiv decat persoanele care te stiu tocmai prin faptul ca judeca din afara.Se vede ca tu nu ai necazuri si nici sa nu ai parte de ele dar atunci cand esti intr-o situatie de criza ceri ajutor si sfaturi si te astepti sa fii luat in serios.Iar cu privire la dat sfaturi si la multe postari cel care "isi pune viata pe tava " asa cum spui tu nu prea e in masura sa dea sfaturi daca el e in situatia de a le cere. Crezi ca un astfel de om ar da sfaturi bune?Cel mult poti sa impartasesti din experienta ta de viata ce ai trait si ce ti-a iesit sau nu.N-as vrea sa cred ca aici ti se dau sfaturi asa doar de dragul postarii si ca daca ai cat mai multe la activ esti cel mai serios de pe forum.Sau ca esti catalogat ca serios sau nu doar daca ai un numar de postari.Cu siguranta daca as fi descoperit subiectul mai devreme nu-mi povesteam pbl aici.

cipcipcip spune:
eu mi-am facut o data un nick nou ca sa postez o intrebare mai delicata. cred ca sint multi care fac asa de jena, mai ales cind au prieteni printre forumisti. eu tratez toate subiectele ca fiind reale, cu riscul ca cineva face misto, dar asta e, e greu sa-ti dai seama care sint reale si care nu si ar fi pacat daca cineva e sincer si are intr-adevar o problema sa nu fie ajutat/a doar din cauza de suspiciuni si nick nou.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005