Curios...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Buna!
Chiar daca nu sunt un membru foarte activ, vin pe DC de un an de zile si vreau sa va spun ca in doar 2-3 luni am inceput sa cunosc si alti membri DC din orasul meu... in concluzie nu mai postez problemele mele mari sub numele asta... ci mi-am facult alt user pentru ca chiar nu vreau sa ma arate lumea cu degetul pe strada, si pantru ca in continuare am nevoie de sfaturile voastre obiective.
Deci mai sunt si de-alde mine care nu pun chiar la misto unele topicuri.

Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Imi aduc aminte ca pe forumul asta intrau la inceput si doua colege dar pentru ca eram toate trei cu acelasi IP am fost avertizate sa ramanem la un singur user, nu am inteles atunci avertizarea asa cum nu sunt de acord cu subiectul deschis acum. Nu stiu cati dintre noi avem studii de psihologie ca sa etichetam ca userul X scrie de sanchi. Si chiar daca ar deschide un subiect nou de sanchi... urmeaza raspunsuri sincere din care poti invata ceva. Pana la urma asta conteaza, comunicarea!
Eu am deschis subiect cu sofatul de sanchi, credeti ca ma bate barbatul pentru ca franez brusc sau uit sa semnalizez? Nu! Pur si simplu am vrut sa vorbesc despre asta cu voi si citesc zilnic raspunsurile si datorita lor aseara am evitat o alta cearta care s-ar fi terminat cu opritul masinii in plin trafic. De ce trebuie sa scriu aici doar daca am peste 100 de mesaje si daca ma bate barbatul?
Tu, Mirunaa, ai scris de la primul mesaj subiecte filozofice sau drame fara solutie? Toate subiectele sunt o telenovela, mai ales la sectiunea asta. Nu stiu ce raspunsuri ai dat tu celor care au probleme, cat iti pasa si cat te-ai implicat dar mi se pare urat din partea ta sa acuzi la modul general.
"Nu generalizez dar am senzatia ca ceva imi scapa." - asa, si? Zau ca nu inteleg de ce tu, cu vechime pe acest forum, ai deschis acest subiect.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

quote:
Originally posted by clyo

Mirunaa, daca-mi permiti, sa-ti zic 2 vorbe despre mine.
am descoperit acest site de vreo 2 ani, am tot citit pana cand mi-am facut curaj si mi-am creat un cont; pot sa spun ca acum chiar sunt dependenta de DC.
chiar daca sunt nou venit nu inseamna ca sunt de rea credinta, doar ca din varii motive de multe ori nu pot scrie (acasa nu am timp, la munca pot citi dar mi-e foarte greui sa ma concentrez pentru a compune un mesaj cat de cat coerent).

SUNT DE ACORD CU TINE

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Nu vad care e problema cu subiectele puse la " misto"! Ele or fi puse la misto dar raspunsurile in mod clar nu sunt date la fel...si atunci care-i baiul? poate povestea e inventata de cel sau cea care a postat-o dar poate se aplica altcuiva care nu are curajul sa posteze pe aici si atunci beneficiaza cumva incognito de raspunsurile voastre....q.e.d.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

Si eu sunt la categoria nou-venit. Nu imi place sa postez tot felul de balarii numai sa adun stelute, nici nu am timp. Si cand am avut o problema cu adevarat serioasa mi-am dat seama ca pana si eu(in calitate de nou venita) nu pot scrie chestii atat de personale, pentru ca cineva m-ar putea recunoaste din celelalte post-uri. Asa ca mi-am facut un cont nou - care din pacate de o saptamana-doua tot nu a fost aprobat - inca mai astept un mail de confirmare... si intre timp s-a rezolvat problema tot e bine
Oricum, nu as scrie chestii intime daca as sti ca cineva ma poate recunoaste - chiar daca, ma repet, nu am vechime pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

parerea mea este ca sunt unii/unele gen ziaristi, studenti la psiho sau mai stie unde, care pur si simplu isi fac temele - sondaje de opinie- pe DC; a fost de curind un caz cu o iastfel de intrebare postata de un user ,parca sadedelweis, cititi discutia de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Numai acum am descoperit subiectul asta asa ca tin sa raspund. Nu stiu cat de importanta e parerea mea pt ca sunt destul pe noua pe forum dar.... Cand am scris primele mesaje tocmai ajunsesem in US si am avut o problema reala. Stiam din experienta altor prieteni ca e posibil ca unii amici sa te trateze diferentiat cand te intorci in Ro. adica am vazut situatii cand amica intoarsa din strainatate era aceeasi persoana, iar amicii vorbeau pe la spate despre ea , lucruri de genul " are fite " , daca se plangea ca paharul la restaurant e murdar comentau ca " esti prea buna pt romania samd" intelegeti ideea. Ei bine, sub imperiul unor astfel de discutii si incantata ca am gasit un forum de nota 100 , am indraznit sa deschid un subiect de genul " cum se comporta cu voi prietenii din ro " sau asa ceva. Nu stiti ce mi-au auzit urechile ! intrebari de genul " dar cand ai apucat draga sa ai probleme cu amicii ca de abia ai plecat" , suferi de sindromul " fresh of the boat" samd. Sincer, am deschis subiectul fara sa am traume personale (si am precizat asta) , doar intuind o ipoteza in care m-as fi putut afla la un moment dat. comentariile la momentul respectiv au fost destul de rautacioase , si cuvintele mele interpretate chiar si cand nu era cazul. A da , parca cineva ma sfatuia sa nu mai fiu naiva si sa-mi caut prieteni virtuali , asta am retinut-o pt ca e prima oara cand cineva imi spune ca as fi naiva mie imi place sa cred ca sunt " precoaca". Intre timp, odata cu cresterea nr de puncte de langa nume, raspunsurile s-au " indulcit" . Ce vreau sa spun e ca , ca o fosta "nou venita " , sunt sigura ca facem diferente intre prietenii vechi si cei noi. Un nou venit nu realizeaza n variantele in care ii pot fi interpretate cuvintele si de aceea de multe ori isi ia rosii chiar si cand nu e cazul . atat am avut de spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

intr-adevar, interesant subiectul. cu siguranta ca pe internet, sub acoperirea unui id pot si fi oameni care pun false probleme, care se amuza sau care isi schimba identitatea. insa eu, cand citesc un subiect, nu incerc niciodata sa ma gandesc daca e real sau nu, daca e cusut cu ata alba sau nu. oricum nu as putea face decat speculatii, in fond intotdeauna hotul neprins e negustor cinstit. prefer sa citesc, sa ma gandesc la problema respectiva ca fiind reala si daca pot sa dau un raspuns, o recomandare. sincera si din suflet. daca autorul subiectului si-a batut joc si nu asteapta raspuns sau nici macar de amuzament nu mai citeste raspunsurile date, pacatul lui sa fie.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

eu am deschis un subiect fara a avea tz mesaje pe forum.v-am citit de luni de zile, am inceput subiectele despre copii pentru ca imi doresc unul.am vrut sa vad ce probleme si bucurii au fetele direct implicate..dar nu aveam nici un sfat de dat pt ca nu stiam cu ce se mananca..am citit si alte subiecte si mi-a placut cum se incurajeaza fetele, asa ca, atunci cand am avut o problema nu am ezitat s-o spun si sa cer pareri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

eu am deschis un subiect fara a avea tz mesaje pe forum.v-am citit de luni de zile, am inceput subiectele despre copii pentru ca imi doresc unul.am vrut sa vad ce probleme si bucurii au fetele direct implicate..dar nu aveam nici un sfat de dat pt ca nu stiam cu ce se mananca..am citit si alte subiecte si mi-a placut cum se incurajeaza fetele, asa ca, atunci cand am avut o problema nu am ezitat s-o spun si sa cer pareri....

pai foarte bine ai facut! mie mi se pare o falsa problema aceea ca nimeni nu incepe sa posteze pe forum spunandu-si problemele. fals!

nunta mea

Mergi la inceput