Curios...
Raspunsuri - Pagina 3

adrienne12 spune:
Fetelor mie chiar nu-mi pasa. Eu consider ca sintem oameni seriosi si ca daca cineva pune o intrebare sau cere un sfat chiar vrea un raspuns. Daca vrea o parere si pot sa o dau, o dau. Mi-e greu sa cred ca cineva are timp sa "fabrice" istorii. Cine dragelor are in ziua azi atit de mult timp liber si nu aiba ce face cu el? Si apoi nu citesc toate subiectele ci doar ce ma intereseaza.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mickyyy spune:
Hop si eu.
mamica dulce are perfecta dreptate.
Candva, cu ceva timp in urma am fost si eu ca toti ceilalti, un membru nou. Si m-a captivat forumul exact pentru ca puteam posta linistita problemele mele in spatele anonimatului iar sfaturile erau mult mai obiective decat cele ale prietenilor in fata carora nu-mi puteam deschide sufletul la fel de usor.
Dupa un timp, lumea deja ma cunostea, asa ca am apelat la un nou nick si mi-am spus offul, si acum, la mai bine de 1 an jumate de atunci am cautat vechiul subiect (mi-ati adus aminte de el) creat de mine cu celalat nick si sincera sa fiu am ramas impresionata cat de multa dreptate au avut multe din fetele care au postat acolo.
Intr-adevar, nu trebuie generalizat, parerea mea e ca sunt si multi care posteaza doar de dragul controversei insa nu cred ca sunt chiar atat de multi pe cat se banuieste.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)

espiritu spune:
din cate am observat si eu sunt inclus la capitolul "Curios..." si am observat asta de la postul Miruneiquote:
Espiritule, pana la urma tu ce vrei?Vezi ca sotia ta nu vrea sa ma aiba o relatie cu tine(sexuala), ai facut tot posibilul(asa afirmi tu) sa o readuci la tine in pat si fara folos, refuza comunicarea...Toata treaba asta dureaza de ceva vreme.Chiar nu ai ajuns la vreo concluzie?Sau daca ai ajuns chiar nu poti lua nici-o hotarare?
Si eu am avut momente cand numai de sex nu-mi ardea(si sunt convinsa ca multe dintre noi au trecut prin asta) si totusi am gasit o solutie de compromis(pt o perioada) si asta pentru ca-mi iubesc sotul.
Toate cele bune!
M.P
unde sunt un pic apostrofat.da,am deschis un subiect in care e o parte din viata mea voi nu ma cunoasteti eu nu va cunosc este foarte simplu sa discut cu voi.ma pot exprima fara ocolisuri si de asemenea si voi puteti sa raspundeti la fel.din cate am observat nu suntem singurul cuplu cu aceasta problema (vezi subiectul meu www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52851" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52851) si eu zic ca e benefic sa discutam.cateodata iti este suficient sa fi doar compatimit.ce faci tu cu acest subiect e o vanatoare de vrajitoare.
espiritu

crini spune:
Da, cred ca majoritatea au observat ce spui tu si explicatiile ar fi cam cele deja date:
membrii vechi care vor sa-si ascunda identitatea
persoane nou venite care cauta solutii la problema lor si atat
persoane care n-au ce face si inventeaza (troll)
Pe mine, sincera sa fiu, nu ma deranjeaza niciuna din ipoteze si daca problema e interesanta ma bag si raspund.
A propos de asta, am un coleg la servici care cum aude vorbindu-se de o carte intreaba "dar e adevarata? pai daca nu, de ce pierzi timpul s-o citesti?". Inutile explicatiile, dupa el doar ce e adevarat merita atentie.
Eu in schimb ma intreb de multe ori "ce-as face daca...?" in legatura cu filme, carti, lucruri despre care stiu ca nu sunt reale.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

ruxij spune:
Dragilor,
Si eu cand m-am inscris pe DC tot cu un subiect aici la menaj a trois am venit, deci cu ceva foarte personal. Pentru ca nu ma cunostea nimeni si am vrut un sfat.
Acum, sincer, nu as mai veni sa fac marturisiri pentru ca nu mai sunt anonima. Cred ca acesta este motivul pentru care noii veniti vin cu probleme intime. Daca un membru vechi vine cu o problema legata de casnicie de exemplu, de multe ori isi face un alt nick special pentru asta. Si uneori tot este ghicit. Cred ca sunt si subiecte puse la misto, dar in general motivul pentru care doar membrii noi posteaza aici este dorinta de anonimat.

Marox spune:
Cred ca lumea patita, care s-a fript cu ciorba anul trecut acuma sufla si-n iaurt. Pina acum citva timp nu-mi amintesc ca cineva sa puna la indoiala buna credinta a celor care cereau un sfat. La un moment dat a aparut o poveste de rīsu'-plīnsu', scrisa cu niste greseli grosolane de gramatica. Multe persoane de buna credinta au raspuns, una a fost insa lucida si a lansat ideea "si daca e o abureala?!!". Si acea persoana a avut dreptate, mesajul era al unui troll...
Am scris rindurile astea pentru noii veniti, nu are rost sa se simta jigniti de neincrederea noastra.
In rest...si eu la fel as face, daca as avea o problema mi-as crea un nou "nick".

sinzi_ana spune:
Eu cred ca oricat de incalcit si neadevarat ar fi "episodul" tot se gaseste un sfat pentru cineva care este intr-o situatie asemanatoare si nu are curajul sa posteze pentru el!!!
Asa ca eu cred ca orice fel de subiect, oricat de nereal ar parea...are un mic beneficiu...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!

CAMIRA spune:
Ma bag si eu indiscutie , pentru ca ma simt oarecum cu musca pe caciula ...
Sunt incepatoare si de vreo doi ani pe DC , am postat si eu un subiect in urma cu mai bine de un an si in momentul in care eram mai confuza si mai derutata decat atunci cand am scris subiectul m-am retras , pentru ca pur si simplu nu am mai stiut ce sa zic ... Acum am postat un nou subiect , pentru ca simt nevoia de a ajuta pe cineva ... dar de data asta nu mai primesc raspunsuri , pentru ca acestea nu exista ...
Cam asta este ce am vrut sa spun ... nu aruncati cu pietre in incepatori sau in oamenii care-si pun viata pe tava in fata voastra .

Bic spune:
Pe mine una nu ma intereseaza daca povestile sint adevarate sau nu. Chiar daca sint false, ele ma fac sa reflectez asupra propriei mele vieti si a relatiilor interumane in general. Nu mai spun cit de educativa este reactia fiecaruia dintre noi pentru ceilalti membri ai formului.
Iar eu cred ca ca nou-venitii care incep astfel de mesaje sint de fapt membri mai vechi care nu vor sa se dezvaluie. E firesc. DPN 31.10.05

serenne79 spune:
Eu urmaresc acest forum de aprox. 2 ani. Dar niciodata nu am postat nici o problema si nici nu am dat vreun raspuns. Am invatat cate ceva si m-am multumit cu atat. In urma cu 3 sapt. cred, am raspuns la un subiect, ceva legat de soacre. Am simtit nevoia sa scriu si eu ceva pt. ca ma aflam intr-un moment in care nu mai stiam ce trebuie sa fac. M-am simtit mai bine vazand ca si alte persoane trec prin probleme asemanatoare. Mi-am dat seama ca am dreptate in ceea ce gandesc. Am punctat nemultumirea mea, m-am descarcat putin. Normal ca m-am enervat terbil cand un membru matur, de baza, nu mai stiu, a avut "amabilitatea" de a scrie ca vina nu este numai de o parte, ca bla bla ...in fine..incat parca o auzeam pe insasi soacra. Eu una nu am timp de inventii si chiar nu caut compasiunea nimanui. dar normal ca te simti jignit cand descarci sufletul si cineva da cu pietre....si culmea...tot in tine.