Curios...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Revin, ca am scris aiurea.De fapt am lasat sa se inteleag altceva.N-am vrut sa zic ca imi doresc sa fie necazuri si situatii neplacute ci doar ca, cel care le are si le spune aici sa fie sincer, sa nu inventeze.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

situatia e in felul urmator:
sunt 2 categorii de persoane pe acest forum (in afara de troli):
1. cei care pur si simplu cauta un sfat sub apararea anonimatului, au o problema si vor ajutor, chiar daca virtual. si nu vad de ce le-ar fi rusine sa dea amanunte picante din casa atata timp cat nu ii stie nimeni la fata. acestia sunt cei care nu vor sta prea mult timp pe net din cauza "problemei" lor dezvaluite. nu se vor implica prea mult in nimic pe forum.

2. cei care nu dezvaluie din casa, care se implica in problemele forumului, care participa la intalnirile stabilite intre membri, care pun poze de ale lor pe net, sa ii vada toata lumea, asa ca, vrei nu vrei nu prea mai ai cum sa iti expui problemele intime o data ce ai poze si te cunoaste lumea. nu de alta, dar lumea nu e asa de mare. cine stie peste cine dai sau cine afla de ce ai scris.

asa ca... e cumva normal ce se intampla. si eu la inceput am venit cu anumite probleme, mi-am descarcat sufletul, ca mai apoi sa mi se intoarca in fatza. ceva de genul "tu dai sfaturi, cand tu singura nu esti in stare sa faci nu stiu ce, ca uite ce probleme ai in viata..." asa ca m-am cam lecuit de "expus" probleme. si din pacate observ ca incepe sa ma atraga din ce in ce mai putin forumul asta. eram si poate inca sunt dependenta, dar nu stiu pt cat timp...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ca sa fiu foarte scurta si.. la obiect: da! si eu am observat!!
Dar culmea stii care e? Ca tocmai la acele subiecte se dau cele mai multe raspunsuri....

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mi-ar parea rau sa-mi racesc gura de pomana (adica mana), pe un subiect inchipuit. Dar, asa cum va mai spuneam, am atatea de invatat din postarile voastre...ce daca exista sansa unui subiect-fantoma?

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Miruna, aici esti la adapostul anonimatului, este mult mai usor sa-ti pui viata pe tava cind te afli in spatele unui nick.
Eu nu cred ca sunt subiecte fantoma.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ok. De acord cu voi. Dar cand povestesti de viata verisoarei care si-o trage cu nu stiu cine, sau cu a varului care a inselat-o pe ea, sau ca aia e gravida dar nu vrea sa se marite cu ala...astea-s balarii.
Ce ne intereseaza pe noi de verisoara, varul, socru, soacra si intamplarile celorlalti???
Una e sa ne plangem noi sau sa auzim de necazul cuiva si sa incercam sa dam cu totzii o mana de ajutor si alta e sa sa ne ... grija de ce fac altzii, doar asa de amorul conversatiei sau sa punem si noi un subiect nou pe DC ca, saracu' de asa duce lipsa!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Ramonika
si eu la inceput am venit cu anumite probleme, mi-am descarcat sufletul, ca mai apoi sa mi se intoarca in fatza. ceva de genul "tu dai sfaturi, cand tu singura nu esti in stare sa faci nu stiu ce, ca uite ce probleme ai in viata..." asa ca m-am cam lecuit de "expus" probleme.

imi pare rau ca ti s-a zis asa ceva, n-ar trebui sa pui la suflet, asemenea repros e o aiureala. toti avem probleme in viata, dar mi se pare generos sa le zici si altora ce greseli ai comis tu ca poate ei or fi mai intelepti si nu le repeta. da si tu ignore la ineptii si tine cont de oamenii de pe DC care te plac si te respecta cand ti se mai face de duca. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisa_75 spune:

Buna fetelor

Am citit si eu subiectu si am zis sa raspund,nu toate povestile de aici sunt o telenovia sunt cazuri rele si la fiecare ii este mai usor sa isi puna pb aici pe forum sa primeasca sfaturi ca de exp eu nu am cui spune ofu meu aicia v-am gasit si mi-am deschis sufletu cu toate ca multe lucruri nu se pot spune dar mi-e mult mai usor sa imi spun pb aici decit unei prietene sau frate,sora de acea nu judecati ca nu totui sunt la fel.

Eu una va multumesc ca existati ELISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

UNELE au un ID cu care sunt logate si ca sa isi puna viata pe tapet folosesc alt ID, DUPA ce afla raspunsul la intrebare se logheaza cu vechiul..ID...e un caz izolat sper..dar il stiu din sursa sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu nu cred ca sunt subiecte nascocite de persoane plictisite.un membru foarte nou nu are de unde sa stie ca aici e o comunitate stransa,ca membrii vechi se stiu etc.Vine omul si isi spune necazul,in ideea ca ,fiind anonim,va primi raspunsuri sincere si neutre.si daca problema e grava doar n-o sa stea o juma' de an sa faca puncte,sa castige increderea comunitatii si abia apoi sa ceara sfaturi.Persoana respectiva are ATUNCI nevoie de pareri nepartinitoare.
Cu exceptii-ca sunt si trolli cateodata,asta e ideea de baza a unui forum pentru probleme intime,sufletesti.

Pe de alta parte,dupa ce te integrezi in comunitate nu mai e asa simplu sa te confesezi,sa spui anumite chestii.Eu sunt de vreo 3 ani pe forum la modul intesiv:) si am observat de multe ori fenomenul..apare cineva nou,cere sfaturi intr-o situatie(sau mai multe) apoi ramane in comunitate pe termen lung si inceteaza sa-si mai expuna problemele foarte private.
De aceea ipoteza danei cum ca apar nickuri noi(membri vechi cu ID nou) cu probleme serioase si apoi dispar e perfect plauzibil ..si de inteles.eu nu tin minte sa fi vazut vreun membru cu multe stele sau vreun moderator care sa posteze probleme grave,extrem de personale.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput