Curios...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by craciunitza
Intrebare: de ce cand cineva are o parere contra, iese razbel?

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele

craciunitza, iese razbel pentru ca sunt multi oameni care au samanta de scandal si care vor sa demonstreze ca pot fi acizi sau ironici sau spontani. pentru ca nu suntem de cele mai multe ori dispusi sa luam ca atare ce spune un om si scormonim printre cuvinte si cautam sensuri ascunse si jignitoare. si atunci luam atitudine, nu?

parerea mea

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

No, bine, si dupa ce au demonstrat ce au de demonstrat de ce nu inceteaza?
Sau sunt persoane care nu au deloc incredere in ele si insista pe acelasi comportament?
Ma scuzi dar, cum poti fi spontan pe un forum? Un loc virtual este un loc depersonalizat, chiar atat de saraci cu duhul sunt incat se cramponeaza de niste discutii virtuale?
Ce de intrebari!

Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by craciunitza

No, bine, si dupa ce au demonstrat ce au de demonstrat de ce nu inceteaza?
Sau sunt persoane care nu au deloc incredere in ele si insista pe acelasi comportament?
Ma scuzi dar, cum poti fi spontan pe un forum? Un loc virtual este un loc depersonalizat, chiar atat de saraci cu duhul sunt incat se cramponeaza de niste discutii virtuale?
Ce de intrebari!

Noi_doi
Copiii
Mitele

din pacate nu prea pot raspunde la primele doua intrebari, evit conflictele. personal nu le inteleg rostul.

asta cu spontanul mi-a spus-o o tipa cand am intrebat-o de ce continua o discutie in contradictoriu care daduse in jigniri serioase. mi-a raspuns ca vrea sa ii demonstreze celuilalt ca si ea poate fi ironica si spontana. de fapt cred ca vroia sa demonstreze ca e spirituala. ce a demonstrat... ramane de vazut.

alooooo. vreun psiholog pe aici care sa ne explice si noua fenomenul?

nunta mea

Mergi la inceput

Sunt locuri virtuale unde poti fi spontan, vezi mirc, chat, etc.
Pe un forum atat de specializat ca asta nu cred ca poti fi spontan.
Poti fi doar ridicol.

Parerea mea!

Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns banbolota spune:

raspunsul la curiozitatea de ce incepatorii isi arunca din prima viata pe tava.este ca nu trebuie sa judecam pe nimeni sunt persoane care au luat in deridere forumul dar sunt si cele care au urmarit un timp acest forum si apoi au avut curajul sa-si povesteasca propia viata si nu este usor,asteptand de la forumisti un sfat o,viziune a rezolvarii problemelor lor din partea unor persoane care nu-i cunoaste indeajuns,straine de familiile lor ,unii sunt care se simpt singuri si au nevoie de prieteni,chiar si virtuali,dar sa nu uitam ca sunt si veterani forumisti care iau problemile noilor veniti in spirit de gluma si lipsiti de sensibilitate de seriozitate ,poate sunt persoane care au intradevar nevoie de noi de o povatata de un sfat si cred ca fine de proba contrarie trebuie sa-i ascultam,va salut si multe pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by addinel
asta cu spontanul mi-a spus-o o tipa cand am intrebat-o de ce continua o discutie in contradictoriu care daduse in jigniri serioase. mi-a raspuns ca vrea sa ii demonstreze celuilalt ca si ea poate fi ironica si spontana. de fapt cred ca vroia sa demonstreze ca e spirituala. ce a demonstrat... ramane de vazut.

addinel, nu stiu daca eu eram tipa aia - presupun ca da, intr-o discutie cu prietenu' Guestus.
si sincer ma indoiesc ca l-as fi ranit profund si iremediabil pe Guestus, sau el pe mine.

Oricum, iti recomand putina relaxare - poate asa o sa vezi ca nu tot ce facem e "demonstratie", unele kestii sint de fun.
Si sint inofensive.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Elise, am inteles ca faza cu ligheanul a fost o gluma pe care, de altfel, am luat-o ca atare

Craciunitza, n-am generalizat.Cum si tu spui ca unii useri vechi sunt rautaciosi(deci, nu generalizezi) asa am spus si eu.N-am vrut sa jignesc pe nimeni.Chiar am dat un exemplu in sensul spuselor mele....

Toate cele bune!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elise

quote:
Originally posted by addinel

addinel, nu stiu daca eu eram tipa aia - presupun ca da, intr-o discutie cu prietenu' Guestus.
si sincer ma indoiesc ca l-as fi ranit profund si iremediabil pe Guestus, sau el pe mine.

Oricum, iti recomand putina relaxare - poate asa o sa vezi ca nu tot ce facem e "demonstratie", unele kestii sint de fun.
Si sint inofensive.

Elise

elise nu erai tu.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

e, ma scuzati atunci.
mai fac si eu - insa numai de fun....
m-as simti sincer f. aiurea sa jignesc un om nevinovat.

Elise

Mergi la inceput

Or fi multi cei ce simt nevoia sa-i demonstreze lui Guestus ceva?

Mirunaa, qed!

Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput