Mamici de septembrie-octombrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Am uitat sa ma laud: am gatit ardei umpluti si ciorba de perisoare.
O bunatate de ciorba, acrisoara. Na, ca ma laud singura.

Cristina, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

M-am intors si eu de la doctor. E totul OK, cezariana va avea loc pe 1-2 septembrie, daca se deschide colul un pic. Acum era inchis. Am inteles ca trebuie sa se deschida inclusiv la cezariana ca sa nu ramai cu lohiile inauntru. Ioana, m-am urcat iar pe masa de tortura, desi nu am vrut. A zis ca nu are cum altfel sa-mi vada perfect colul. Mi-a fost asa o frica sa nu sangerez, dar nu s-a intamplat nimic din fericire. Bineinteles ca am uitat lista cu intrebari acasa, dar am sa o sun intr-o zi sa-i pun toate intrebarile.
Si inca ceva femurul era out of range 75 mm. Zi-mi dimensiunea ta Ioana ca stiu ca Miruna are picioare f. lungi.
In legatura cu banii eu m-am gandit asa, dar am sa o intreb si pe Doctora cu privire la restul persoanelor:
- doctora 200 euro;
- anestezist 50 euro;
- neonatolog 50 euro;
Dar nu stiu daca mai participa cineva la cezariana.
Si sa am 2 mil in hartii de 100, 50 si 10.
Stiti cumva daca la cezariana se face clisma, ca am o experienta traumatizanta legata de aceasta procedura.

Pupici

37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mary_ilie, ce gospodina esti... eu imi doresc sa fac ardei copti si nu ma indur sa ma apuc, tot gasesc scuze, pana la urma o sa mi se usuce ardeii in frigider.

Azi sunt fericita: am facut luna corpul cel mare, am epilat totul, chiar si la locul cu pricina. Am zis sa fac repetitie generala, ca peste 4-5 saptamani mai bag o epilare sa nu bage alea lama la spital, brrrr. Oricum nu a fost deloc placut, sunt happy tare ca s-a terminat. M-am concentrat mai mult sa nu ma incordez.

Mary, am si eu catalogul ala cu coperta verde de la Mothercare si chiar am facut o criza de nervi aseara ca mi l-a aruncat sotul meu la gunoi. L-am gasit pana la urma, deja mi-am facut obiceiul sa ma benoclez la obiectele alea in fiecare seara. Nu cred ca aparatul TENS e de inchiriat la noi...Cel mai mult imi plac camerele de bebei, visez si eu la o camera din aia dar nu am avut curaj sa intreb cat costa? Am vazut preturile in lire si mi-a ajuns...

Anya, si care e moda prin spital? Ce halate se poarta? Ca sa stim sa cumparam alte modele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Anya, Jadi, povestiti va rog in detalii cum mai e la giulesti? Ultima oara cand am fost - saptamana trecuta - era cam liniste...renovau parte cu ecografiile.
Colectia toamna iarna e la fel de fermecatoare?
Gimnastica e misto sau obositoare? Off ce as vrea si eu...
Anya, ai grija cu scarile alea. EU nu pot nici sa urc o panta de 2% fara sa nu gafai ca dupa un maraton. Iar eu lucrez pe un deal...
In legatura cu cotizatiile pentru personalul medical, eu sunt de parere ca la doctor depinde si de cum s-a purtat in timpul sarcinii. De exemplu, dr. meu a fost foarte misto si de multe ori nu l-am rasplatit. Asa ca eu cred ca o sa ii dau mai mult la nastere: vreo 200-300 E.
In rest, cotizez conform "CODULUI UNANIM ACCEPTAT de catre mame si personalul medical"

Cristina, balosesc in gol aici si te invidiez ca mai ai timp si de gatit dupa munca. Eu dupa ce termin "scarbiciul", cum bine ziceti voi, cad intr-o stare de letargie generala.

Va pup
Sofia si Irina aproape 30sapt

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Sofia, si eu am amanat momentul cu gatitul, dar n-am mai avut incotro azi.

Foarte frumosi ati fost la nunta, aseara a fost simpatic sotul meu, a intrat in camera ca nu mai stia ce fac, si eu ma uitam la pozele voastre.
Si intreaba:"Cine-s astia ? De unde ii cunosti ?"
Si eu "Dupa forum"

O sa fim colege de spital oarecum ca o sa nastem in alte perioade.

Tu vrei sa ii faci gauri ptr cercei Irinei din spital ?
Cum se procedeaza la Giulesti, ai idee ?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Fetelor abia am inchis telefonul. Nu a luat mama viza nici de data asta. Cica ei cred ca vor sa emigreze si sa vina ea fumos sa ceara viza de emigrare cind o sa fim noi cetateni. Cit de batuti in cap pot fi. Adica refuza o viza de turist de citeva luni si o sa ii dea viza de emigrant? Pai ea nu vrea sa emigreze!!! Sunt tare suparata. Am sa ii scriu si la ambasador si la senatorul de minnesota. Asa mai speram ca o sa am pe cineva sa stea cu Andreea acasa cind nasc si sa nu fie nevoie sa o ducem pe la altii...O sa trebuiasca sa o intreb pe mama soacra daca vrea sa vina incoace- lucru care o sa o supere tare rau pe mama mea pentru ca socrii abia au fost incoace acum 1 an.

Anca 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Moki, fii antena ca maine confruntam rezultatele de la eco; cu toate ca mie n-o sa-mi faca decat o eco simpla; dar macar 2-3 masuratori tot trebuie sa-mi faca! Si greutatea! O sa am tot ca tine, 34 de saptamani implinite!
Cristina, eu am zis c-o sa le dau euroi in plicuri, nu lei grei!

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Anca, imi pare tare rau.

Incearca sa scrii si ambasadorului, poate reusesti sa rezolvi ceva.
Mama ta e la pensie sau este mai tanara ?

Cristina, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anca, imi pare rau; poate totusi rezolvi ceva cu scrisorelele! Astia sunt batuti in cap!

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Cristina mama este pensionata pe caz de boala de ani buni si le-a dus si hirtiile de pensionare si hirtii de la medic cu ultimele analize+ecografii. Problema e ca este singura, fara sot, fara alti copii...Acum magareatza cade pe mine ca daca ea nu poate veni incoace sa ma duc eu acasa la vara, 18 ore pe avion si prin aeropoarte cu un baby de 6 + luni si o zgitie de 5 ani care sta cit vrabia in par...

Anca 34+

Mergi la inceput