Mamici de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadm spune:
Multumesc pentru incurajari! Nu prea am mare speranta ca o sa pot rezolva ceva pina cind nu obtinem cetatenia si pina atunci o sa mai treaca ceva timp.
Anca 34+
Carmi spune:
Fetelor, urrrrrrraaaa, am glicemia 88 !!!! M-am linistit, in sfarsit !
Multumesc celor care m-au incurajat, dragute ca de obicei.
Anca, e incredibila chestia cu vizele, si eu cunosc pe cineva care nu-si poate vedea copilul si tot astfel de ŽexplicatiiŽi s-au dat. Fa reclamatie, ca nu e just ce se intampla.
Fetele care mergeti maine la echografie, multa bafta !
Pupici
Carmi 30 si bebe Fabiano
Gina M spune:
Buna fetelor !
Numai ce m-am trezit,am papat si acum sunt iarasi alaturi de voi !
Ioana,multumesc tare mult.
Kid - utule, E..hei,te gandesti tu acum ca "nu ai sa lasi nici o bunica sa puna mana pe fata",dar ai sa vezi ce fericita ai sa fii atunci cand oboseala te va doboara,iar una din ele (etc) te va ajuta.![]()
Aici in USA,Americancele ca semn de apreciere iti pun bebelusul in brate din prima zi cand s-au intors acasa si din prima clipa in care ai intrat pe usa lor.
Cumnata mea, a nascut acum o luna si cum am intrat nici n-am avut timp sa ma dezmeticesc ca mogaldeata de nepotica si era in bratele mele . Ce-i drept m-a cam luat cu fiori,dar asta a fost .De.. Rebecca noastra are acum 1 an si 8 luni si e fetita mare.Uitasem cum e cu un bebe mic![]()
Cge - Pofta mare la terminat ardeii umpluti si ciorba...
Oana, ma bucur ca te simti mai bine.Sa fii tare in continuare. Va 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Ioana75 spune:
Carmi, ma bucur ca ti-a iesit bine glicemia!
nicole, Miruna avea la 27 sapt femurul de 77 mm. Mie dr mi-a zis ca pe 2 pleaca din bucuresti, si de aia nu-mi face cezariana pe 1 sept, ca sa nu plece imediat ... poate si-a schimbat programul. Eu ma mai duc luni la ea. Si eu vreau sa cotizez tot ca tine. Ma bucur ca ai iesit bine la control
. Dar nu mi-ai zis ce nume de dr pediatru ai aflat
.
Ioana
diana_n spune:
Anca, imi pare foarte rau pentru mama ta, sunt batuti in cap cei de la ambasada. Parintii mei vin impreuna, alti copii n-au si au primit viza pe 10 ani, nu vad care e diferenta dintre ei si mama ta.
Scrie senatorului statului si ai sa vezi ca sunt sanse, chiar o sa-ti raspunda repede, tu da-i toate datele ambasadei, adresa lor de email si nr. de fax.
Iti tin pumnii si ai sa vezi ca vei reusi.
Diana 33+
cge spune:
Anca, nici eu nu inteleg de ce nu i-au dat mamei tale viza.
Incearca cum ti-au zis fetele sa trimiti scrisori.
Lasa, ca o sa te descurci tu daca este sa vii in tara, Andreea o sa fie destul de mare, o sa inteleaga sa stea cuminte pe lg tine.
Cristina, 34+
valen spune:
Buna tuturor!!Codrutza felicitari pt. fetita, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!Monicafrosa, felicitari si tie pt. baietel; va invidiez pe amandoua ca deja va tineti bebelusii in brate.Ioana, nu am apucat sa citesc ce probleme ai, am inteles insa ca sangerezi; iti tin pumnii si multa sanatate!Kidule, esti super tare cu plecarile la mare; eu am fost duminica la munte si am obosit in masina
; ai grija de tineOana, daca am inteles bine, te pregatesti de nastere? Iti tin pumnii si ai grija de tine!Eu am fost ieri la control si Sarah este bine, are 1.850g la 32 sapt. si 4 zile; colul este inchis si nu sunt semne ca ar vrea sa iasa mai devreme, fapt care ma linisteste mult. Ma ingrijoreaza putin faptul ca in sept. medicul meu va fi plecat, dar sper sa o conving pe gaza sa stea la caldurica pana la termen. Mi-am pregatit si eu bagajul de spital(mai am cate ceva de pus evident) dar acum sunt linistita; ma misc foarte greu si am impresia ca-mi pocneste...intelegeti ce; mai iau cate un no spa, mai ies la aer, mai dorm putin...si uite asa am pus pana acum 11kg.Va salut cu drag pe toateGabriela si
Sarah Marie
nicole74 spune:
Mama, Ioana, ce picioare are Miruna! Eu ziceam ca a mea le are lungi.![]()
Probabil ca nu pleaca din Bucuresti daca mi-a zis ca pe 1, 2 va fi cezariana. Oricum eu sper sa o fac pe 5 ca sa nu prin week-endul in spital. Nu am intrebat de medic, dar am sa o sun.
Pupici
Nicole 38 saptamani
anya spune:
Anca, imi pare rau pt viza. Mama ta a declarat la interviu ca vrea sa te ajute cu BB-ul? Asta ar putea fi motivul. Ei vor sa platesti o bona sa mai scada somajul! Nu glumesc. Stiu pe cineva care tot asa si-a chemat mama sa o ajute cu copiii si i-a spus sa nu zica la interviu ca o sa stea cu copiii ci ca se duce sa se plimbe! Si l-a luat.
Jadi, unde umbli? Te-au prins aia la Trezorerie? Te las pe tine sa povestesti de colectia toamna-iarna la halate, ca esti mai in tema. Eventual pune si o poza cu halatul tip Dalli.
Cu cerceii... daca vreti, in ziua externarii o asistenta platita adecvat va gauri urechile copilului si ii pune cerceii de aur adusi de mama. Daca vreti varianta "pistol" - dupa iesirea din maternitate...va descurcati. Mai multe amanunte nu stiu - al meu sot stie sa faca doar baieti !!![]()
Kid, pe mine asa de tare m-a distrat prima oara cand m-am epilat de tot - acolo - ca faceam PP ca stropitoarea !!!
Multam de grija cu scarile. Eu sunt mai agitata de felul meu. Acum 1 luna am urcat pe munte de la Cioplea la Susai pe jos si peste vre-o sapt. jumate vreau sa merg la mare. In urmatoarele 2 weekenduri merg la munte (1 cu sotul / 1 cu serviciul) si sapt. viitoare servici si balconul in zugraveala si trebuie sa se apuce mesterul si de mobila si medicul in concediu si.... nici eu nu mai stiu.
Stiu doar ca nu am timp sa nasc acum. E si cam devreme, asa ca mai vorbim cel putin o luna pe aici pe la "viitoare
"
anya
karmenutza spune:
Buna, fetelor!
Am fost azi la doctoreasa si mi-a mai facut o eco. Problema este ca lui fie-mea femurul nu i-a mai crescut deloc, sau a gresit ea la masuratoare.. Acuma mai ne vedem peste o luna, iar in ultima luna ne vedem in fiecare saptamana la spital. Martea. Pe masa. Asa mi-a zis, ca o sa ma puna pe masa in fiecare saptamana, ca sa vada cum e colul. Daca e deschis, ma opreste acolo si ma opereaza. Daca e inchis, ma trimite acasa. Sper sa nu patesc la fel ca Ioana cu atata zgandareala la col...
Printre altele mi-a mai zis ca mai si pleaca in septembrie cateva zile la inceputul lunii si inca vreo 3 zile la sfarsitul lunii. Si daca am vreo problema, sa ma duc la spital la seful garzii si sa o sun pe ea, ca sa ma indrume la fix. Sper sa nu fie nevoie!