Mamici de septembrie-octombrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miflore ma duc si eu, dar promit ca sunt cuminte, nu stau la soare si nu ma balacesc decat daca e apa calda si nu sunt valuri. Tre' sa ma duc cu tati, ca are treaba acolo de joi pana duminica si eu nu pot sa lipsesc de la aceasta treaba, nu? Probabil ultimele zile de vacanta pentru o luuuuunga perioada de timp. O sa duc la dr inainte sa zica ca e totul inchis pe acolo!

jadi si anya bravo mamici sportive! Spuneti-ne cum a fost? Nu e greu? Ca daca vad burta asta numai de gimnastica nu ma gandesc ca e buna. O pot folosi in schimb ca suport de diverse chestii. Dar sa o misc incolo si incoace? Nu prea vad cum. M-ar tenta sa ma alatur voua, nu e numai pentru cele care nasc in Giulesti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

KID, ma bucur ca ai inhatat-o!!!!!happy now?
eu m-am apucat de gatit, am copt niste vinete, acum iau pauza si dupa aia fac ...... ce credeti? Varza la cuptor!!!! pai ce numai voi?
jadi si anya. bravo, mai!!! adevarul e ca eu nu m-as incumeta la gimnastica, ca deabia ma intorc in pat si ma misc ca o rata!
desi ar trebui...cica face bine la durerile noastre de spate.
am vazut in catalogul de mathercare un aparat- mamatens ii zice, care usureaza durerile in timpul travaliului, stimuleaza nu stiu ce centri nervosi, sunt un fel de electrozi care se lipesc pe spate, si vad ca se inchiriaza de la mothercare pentru 4 saptamani la 27,50 lire. o fi posibil si la noi, sau numai in Anglia? interesant oricum.....
mary 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ghiciti ce-mi face mama de mincare: varza bineinteles. Si felul 2 fasole.
mary, si eu tocmai ce-am venit de la mothercare (n-am cumparat nimic, ma jur), si mi-au dat si mie catalog, ca sa ma imbolnavesc probabil.
nicole, daca afli numele unui dr pt bebe, si mi-l dai si mie, fac cinste cu un ceai in maternitate.
sofia, mergi si-ti fa analizele repede, poate totusi nu ai infectie.
Felicitari mamicilor sportive, jadi si anya.
miflore, nu stiu cum fac cu anestezicul; dr mea zicea de rahianestezie sau generala; eu citisem despre rahi-peridurala ca ar fi mai shmekera. Cred ca atunci pe loc o sa vb cu anestezistul. Va rog sa-mi ziceti cit dati la anestezist! E putin 50 euroi?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mai, lipseste omul 2 zile si iar gaseste un bebe nou FELICITARI MONIKA SI PRIMULUI BAIETEL DIN GASCA!!!

ati scris cam mult si acum recuperez ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor cucuietelor!
Sofia, foarte frumosi sunteti!
Mifloricico, multumesc de grija.
Kidule, ai grija de tine pe acolo!
Ioana, ca tot vorbirati de anestezie, eu una cred ca voi opta pt. generala. Nu suport ideea de intepatura in spate, una la mana. A doua la mana nu vreau ssa-i aud pe aia cum isi baga mainile prin mine. Cine stie ce comentarii aud si ma apuca tremuriciul. La opertaia pe care am facut-o am suportat tare bine generala, a fost un somn linistitor, parca am si visat ceva, dar nu imi aduc aminte ce. Stiu ca am dezavantajul ca nu-mi vad copilul din prima clipa, dar...... mi-e frica. Eu am dat anul trecut in ianuarie 1 milion.

Raluca, 32 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, eu am facut un transplant de cornee la un oki. Eram treaza, si am auzit toate comentariile dr: cum ca s-a rupt atza, cum ca nu gasea nushce ... A fost mult mai stresant sa aud ce vorbea decit operatia in sine. Dar unde iti face anestezia generala? O pune in perfuzie?
alina, spor la citit.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor sunt mai bine, m-am trezit un pic si am zis sa va anunt.
Dupa ce am luat aseara No-Spa si am facut dusul mai cald, m-am simtit mai bine. Nu m-am mai dus la spital, simteam ca nu sunt caz de nastere si l-as fi pus numai pe fratele meu pe drumuri degeaba ca oricum nu mi=ar f facut nimic decat un consult si m-ar fi trimis acasa. Ar fi durat ore bune timp in care fratele meu ar fi stat dupa mine si..are si el serviciu. Il pastrez pentru nastere de m-o apuca noaptea.
Va multumesc pentru gandurile voastre frumoase, dar se pare ca mai trebuie sa asteptam un pic.
Cand am sa ma trezesc mai vorbim atunci. Sper sa mai trag un puisor de pana vine sotul.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ioana, mie mi-au pus o masca pe fata si m-au pus sa oftez de doua ori. Dupa care s-a rupt filmul, m-am trezit in drum spre reanimare cand m-a pus anestezistul sa dechid ochii si l-am vazut pe barbate-miu care avea o fata... de ziceai ca pe el l-au taiat. Mi s-a parut super bine asa, nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. Eu am zis ca a trecut imediat, dupa aceea am aflat ca am stat vreo doua ore pe masa.

Raluca, 32 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetelor,

Oana0204 am citit ca ai mainile amortite de 5 luni, eu de 5 zile am mainile amortite, iar azi noapte m-am trezit de durere, 2 degete de la mana dreapta erau asa de amortite ca ma dureau ingrozitor. Doctorul ti-a zis ce sa faci sa-ti fie mai bine? Eu astept sa se faca ora 9 ca sa pot suna la cabinet, dar nu mai am rabdare, imi incerc norocul poate esti online.
Anca, mama ta a luat viza? ai mei au fost azi dimineata si au primit viza, inca nu stiu pe cat timp, pe la 3pm se duc la ambasada dupa pasapoarte. Sunt asa de fericita ca aproape uit ca ma dor degetele .

Am fost aseara la cursul de ingrijire bebe si faza simpatica a fost cand fiecare din participanti (8 cupluri) au trebuit sa ia un bebe (de plastic) in brate si sa faca ceva ca sa-l opreasca din plans. Trebuie sa fii foarte creativ, hi, hi.
Multi stiau ca bebelusii se linistesc la zgomote tari si continue: aspirator, uscator de par, uscator de rufe. De ce ? pentru ca ei luni intregi aud inima mamei, stomacul mamei, gazele mamei si toate zgomotele astea sunt destul de mari pentru el. Ne-au zis de casetele cu zgomote, dar si ca putem sa ne facem propiiile casete/cd-uri. Nu sunete tari si scurte, ci joase si continue, cica cea mai buna e o caseta cu bataile inimii mamei. Dar nu stiu cum as putea inregistra asta ?!

Diana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

fetelor, va cer parerea - fiecare cu ce stiti:

sora unei prietene de-a mamei a nascut (in iasi). a avut infectie urinara inca din primul trimestru, dar nu i s-a prescris nici un tratament. a nascut in luna a 8-a, fff greu. doctorita a refuzat sa-i faca cezariana pe motiv de infectie urinara.

voi ce credeti? fata e f ingrijorata pt copilas si se intreaba daca nu cumva e si vina doctoritei.

cristina 33+

Mergi la inceput