Mamici de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 2
miflore spune:
Ioana, multumim pentru schimbaciune!
O sa vezi c-o sa se opreasca de tot sangerarea! Tu mai ai doar 10 zile!!! Ai vreo frica in sufletel sau esti tare pe pozitie? Tu cum faci cu anestezistul, vorbesti atunci sau il cauti inainte sa vorbesti despre tipul de anestezie potrivit?
o sa mai rezolv eu si alte cazuri de prajituri izolate...
Romana, si eu zic ca esti f. bine!
Astazi bebelina mea exploreaza pentru prima data alte domenii, e sus-sus, chair sub sani si face tsukahare cu triplu surub cu intoarceri de 360 de grade!
Mai sta la cineva asa de sus?
Mihaela 34+
kid2003 spune:
Miflore si mie mi se pare uneori ca sta f sus, sau macar isi ridica fundul (ca stiu acum ca ala e sus asa). Si uneori parca isi prinde un piciorus (sau ceva tare, nu stiu) sub coastele mele si nu pot sa stau decat ca o balerina cu spatele arcuit (ma rog, balerina e atat de departe de infatisarea mea actuala...)
Cred ca s-au plictisit si ei in burtici si nu mai au rabdare. Uneori simt ca vrea sa iasa prin piele, pun mana si isi retrage piciorul sau mana, sau ce-o fi...ii spun ca ma doare, dar ce? Pricepe?
Muncitorii nu au terminat la noi acasa. Dimineata bocaneau de zor...la primul zgomot de ciocan (eu in pat, dormeam) un triplu salt la mine in burta, a fost pe faza, cred ca si ea dormea dar oricum s-a speriat destul de tare de bocanit, ca mi-a tras un flic-flac de toata frumusetea...
miflore spune:
Kid, m-ai tradat!!!
Glumesc, bine c-ai luat-o tu! Mie mi s-a parut cam departe si habar n-aveam zona; cand i-am zis sotului meu toata povestea, cu ultimul exemplar, a zis ca trebuia sa-l sun si se ducea glont in timpul serviciului acolo, pe Camil Ressu; parca-mi si imaginam, al meu sot pe de-o parte si tu Kid pe de alta parte, tragand de cartulie!
Sper sa vina cartea si la libraria de la gara ca daca nu, n-o vad bine pe vanzatoare...deci codul este "ratonul albastru"!![]()

Mihaela 34+
nicole74 spune:
Sorry Ioana. Acum am vazut ca tu ai scris inainte sa te intreb eu daca ti s-a oprit sangerarea. De ce nu o suni totusi pe doctora? Paranoia cu lichidul o am si eu.![]()
Nicole 37 saptamani
miflore spune:
Kid, deci si tu o simti sus pe bebelina!
Vezi, atentie la mare, sa stai cat mai cuminte pe-acolo! O sa fii in saptamana 34 plecata, nu? Esti f. curajoasa dar iti repet, atentie marita!
Hai sa zic, ca dup-aia m-as invinui ca n-am zis; la mine la servici, a nascut nora unei cucoane in saptamana 34 (o terminase, e-adevarat, intra in 35); si in saptamana de dinainte fusese la mare; eu nu vreau sa te sperii dar n-am putut sa tac stiind chestia asta; e posibil sa se fi declansat de la efort, de la soare, de la apa, nu stiu; oricum si fata si bebelusul sunt bine, n-au probleme, doar ca a fost mai mic, 2600gr; acum stiu ca ti-am dat subiect de gandire, imi pare rau dar n-am putut sa nu zic;
Mihaela 34+
sofia_misicu spune:
Si la mine face exercitii de aerobiaca. Eu stiu sigur ce pozitie are ca atunci cand se misca loveste si cu mainile si cu picioarele - cu mainile in ficat si cu picioarele in splina. Oricum, are ritm gagica.
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
cge spune:
Ce faceti dolofanelor ?
Eu am avut niste probleme la serviciu de dimineata, numai tampenii s-au intamplat saptamana asta.
Partea buna la cat muncesc, mi-au mai marit si salariu![]()
Sa vad daca imi aduc aminte ce vroiam sa va spun:
Karmenutza, mortala faza cu aspiratorul.
Victor al nostru este "fun" aspiratoare: cunoaste toate marcile, modelele, puterea fiecaruia.
Asta este pasiunea lui, de cand a fost mic, si aspira langa el bona.
Are cateva aspiratoare de jucarie, carora ii place sa le schimbe marcile. Lua etichete si ma punea pe mine sa scriu.
Eu n-avem timp/chef tot timpul, asa ca a invatat sa scrie singur de la 4 ani si un pic.
Cea mai tare faza era ca scria in oglinda, cum reusise el sa citeasca etichetele aspiratoarelor in Carrefour stand in cosul de cumparaturi.
Oana, tinem pumnii, mai ai un pic si il vei tine pe bebe in brate.
O sa uiti iti garantez toate neplacerile de acum.
Anca, bafta multa mamei tale.
Ioana, cum te simti ?
Cristina, 34
cge spune:
Ioana, stai linistita cu ruperea membranelor.
Curge o cantitate mare de lichid, nu ai cum sa nu observi.
Daca versi o sticla de apa de 2l nu observi ?
Iti spun asta, fiindca la Victor asa mi s-a intamplat, am facut o balta mare in pat.
Sotul nu vroia deloc sa se scoale la 4 dimineata, dar cand a realizat ca e fleasca si el, s-a trezit subit.
Problema pe care o am eu: pana acum m-am asteptat ca totul sa decurga ca la prima nastere. Acum am realizat ca se poate sa nu fie asa, si m-am speriat un pic.
Cristina
jadi spune:
Buna Fetelor ,
am fost la gimnastica corpului si mintii de dimineata si m-am intors de vreo ora... a fost excelent si am palavragit cu Anya o groaza.
Hai ca ma apuc de munca si poate scriu un pic mai tirziu.
Aaaa... cind am vazut ca ati schimbat capitolul din nou, m-am gindit ca a mai nascut cineva.
Alea Alea
Jadi
32+
iaca_poze