Mamici de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
gabiarama spune:
Off, ce pacat ca am calculatorul in dormitor ! Ca altfel as fi dansat si eu cu voi .
Pot spune ca am avut o noapte aproape alba , asta si din cauza fulgerelor si tunetelor .A plouat non-stop .In plus ma enerveaza ca nu imi gasesc o pozitie buna de somn ,amortesc daca stau mult pe o parte si cred ca din ora in ora trebuie sa ma intorc.
Fetelor , aveti grija ce faceti cu sotii care va enerveaza . Cine o sa va mai sustina moralul dupa nastere ca sa nu faceti vreo depresie nasoala ? De asta ma tem cel mai mult , nu de noptile nedormite sau de colicii copilului .
Gabi , 34 sapt
http://community.webshots.com/user/gabiarama
alinam spune:
Neata burtici!
mai da vad ca lipsa de somn bun e ceva de groaza.... eu am puso pe baza faptului ca e luna plina
. vad ca ati petrecut toata noaptea cu dansuri si tarte hehehehe
nicole74 spune:
Neata, gravidutelor!
Ioana teoretic ar trebui sa fie personal inclusiv sambata, dar as vrea sa fie doctora noastra si daca nu pica de garda? Din acest motiv prefer sa fie in cursul saptamanii.
Pupici
Nicole 38 saptamani
sofia_misicu spune:
Cand m-am internat eu la spital la giulesti in weekend era o liniste si pace....Asa ca nu e cel mai indicat sa nasteti in week-end decat daca aveti doctorul vostru dupa voi.
PE de alta parte, in timpul saptamanii e haos: culoarele pline de burtoase de toate culorile lumii, asistente antipatice, doctori grabiti...stiti voi. Nici asa nu e bine, pentru ca totul e facut pe graba.
Offf...ce dilema
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
b_irina_c spune:

Tot aici sunt Mary.... Ieri nu mi-a mers netu' decat pe seara, dar a venit la mine o prietena din liceu si am palavragit pana tarziu ( a dormit la mine) si nu am mai intrat.... Cel mai bizar a fost sa observ ca nici la barfa nu mai fac fata
dupa mai mult vorbit gafaiam .... Acum recuperez
cu cititul.
Diseara ma duc sa ii iau cadou doctoritei mele (cum imi e matusa stiu sigur ca bani nu va accepta)...
In rest dorm de sting... In mod normal de la 11 seara pana la 10 si apoi si dupa masa 1 sau 2 ore... Ma plictisesc de nu stiu ce e cu mine... Abia astept sa ma duc luni la control sa vedem ce ganduri mai are bb...
Irina 38 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
karmenutza spune:
Kristinutza, vezi? Ai ce face pana sa pleci la eco, sa nu te plictisesti. Noi avem 2 camere si suntem 3 (vom fi patru). Tot pentru lucrusoarele bebelushei am facut si noi ordine in dulapuri, debarale etc. Am reusit sa-i golesc un dulapior, maricel. Am aruncat (dat) o gramada de haine si lucruri pe care nu le-am mai purtat de mult timp, si haine de ale lui fiu-miu care i-au ramas mici. De zicea sotul ca "am usurat blocul!"
Inca nu m-am apucat de toc, ca mi-a fost o lene...dar acuma ma apuc.
Fetelor, la noi aici intre blocuri sunt serpi!!! Avem foarte mult spatiu verde cu foarte multa iarba, boscheti, pomi etc. Or sa ne manance! Vecina mea a vazut unul iesind de sub o masina. Era verde de vreun metru si dolofan. Ce ne facem? Or fi veninosi?
RalucaN spune:
Buna fetelor!
Eu sunt tare obosita, nu pot dormi noaptea, iar cand ma apuca somnul suna ceasul.
Mai am 1 sapt jumate si stau si eu acasa ca gravidele normale. Abia astept!
Fetele, voi ati mai dat la boboci? Eu tocmai ce am
ieri dimineata si nici azi nu imi e prea bine. Nush ce am
Karmenutza, pe bune? In ce zona stai?
Raluca,
32 saptamani si
din burtik
poze
mary ilie spune:
IRINA , niu mai face mai d'astea! dupa cum vezi am si eu o grija, cum nu intri o zi cum ma gandesc ce-o fi cu tine? si eu ma duc dupa masa la cumparaturi, completari la bagajul de spital.....
KARMENUTZA- e bina ca aveti mult spatiu verde( ce as vrea si eu...), dar serpi, mai? cred ca ar trebui administratorul sa anunte undeva sa vina sa-i extermine! bbrrrrr.....
Raluca, eu nu am mai varsat din luna a treia si sper sa nu mai patesc! singurul inconveninent este ca dupa ce mananc, daca ma asez la orizontala, imi vine mancarea inapoi. asa ca dupa ce mananc trebuie sa stau ridicata o vreme...
mary 34+
karmenutza spune:
Raluca, eu stau in "loc cu verdeata" multa...in maretul cartier Rahova
. La capu' liniei 32, sos Alexandriei.
karmenutza spune:
Mary, mie nevasta administratorului mi-a spus. Nici ei nu stiu unde ar trebui sa anuntam. Oare primaria ar putea sa faca ceva impotriva lor? Noi ne gandeam sa ne incaltam barbatii in cizme lungi de cauciuc si sa-i trimitem la cosit iarba, tuns scurt (frezat) boscheti si alte de-astea. Dar tot nu cred ca se rezolva ceva. Ca aia care exista, cati or fi, cativa, tot trebuie omorati, ca se impuiaza.
Am terminat de raschetat jumate de toc. Astept sa se mai raceasca masinuta si ma apuc din nou. Dupa amiaza urmeaza tocul de la geam si apoi vopsitul. Pana la urma m-am hotarat la galben deschis. Amestec galben cu alb.