Mamici de septembrie-octombrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary esti o dulcice cum imi porti tu de grija mereu .

Cu mancatul si eu patesc la fel... Trebuie sa astept sa se aseza bine inainte sa ma intind...

Si eu am acum vreo 3 saptamani. Nu stiu exact din ce cauza... a fost o singura data (prima si sper eu ultima). Poate asa e si la tine Raluca... cine stie o fi de la vreo mancare care nu s-a asezat bine....

Irina 38 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu am mai vomitat prin ultimele saptamani, Raluca.
Vomitam cand ma durea rau capul.

Odihneste-te, Raluca sau cel putin incearca.
Nu se compara nici un serviciu cu bebelushii nostri.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ah, departe de mine. Eu stau in Titan. Dar si eu am f. multa verdeata in fata geamului, pomi si alti boscheti. E tare frumos. Dar sa-mi apara un serpalau la geam, cred ca as innebuni. Bai, dar nu-i normal. Trebuie chemata deratizarea, sau cine s-o ocupa.Brrrrrr........

Raluca, 32 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Fetelor, sunteti tare dragutze!
Da Cristina , mare dreptate ai! Stiu ca mi-ar trebui mai multa odihna, dar incerc sa mai rezist eroic pana pe 1 sept. Am promis ca mai vin pana atunci. Dar dupa aceea nu ma mai prind astia nici la telefon....
Eu m-am gandit ca s-o fi asezat pe ficat pe undeva si de aia m-au apucat greturile.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Raluca, la cata burtica ai, cred ca tiza lu' fii-mea o sa aiba 4 kile pe putin! Bravo! A mea e pe jumate cat a ta. (sau ma vad eu tare supla?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sofia, nu cred ca ai infectie urinara...leucocitele ies mai mari ca organismul nostru se intereseaza f tare de sarcina, aproape ca de o infectie, hi hi...E in "alerta". Dureri am si eu exact cum le descrii. Uneori sunt ca un cutit in jos, exact cum am avut cand aveam o infectie urinara...nasolo, dar nu e tot timpul si nu ma doare la urinare, sunt din cand in cand. Am facut urocultura si e bine, asa cred ca e si la tine...
Raluca si Jadi, bravo ca va linistiti. Eu am promis ca vin si in septembrie atat cat pot (nu in fiecare zi)...Deja ma apuca groaza ca am facut aceasta promisiune. Acum nu ma mai simt asa in stare sa ma balangan pe la birou. Cand ma ridic de pe scaun, ma doar toate, parca as avea 90 de ani...

Mergi la inceput

Pe bune ti se pare ca am burta mare. Mie deloc. Chiar ma gandesc cateodata: ma da mie nu-mi mai creste burta asta? 4 kile zici? Aoleo.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hehehe si eu ma vedeam foarte mica si cu burta mica asta pana cand m-am uitat mai atent in oglinda......... eu vedeam butra mica si ziceam ca o sa fak un mat de bebe si mama zicea :tu nu vezi ca e pe zi ce trece mai mare??? nope, eu nu vedeam ca acasa, in santierul meu, nu am oglinda decat la baie sa-mi vad nasul ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ralucutz, ai o burtica super, sa nu fie de deochi. Arata ca burticile starurilor, stii, le mai vedem prin reviste, la plaja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Raluca, nu ti-ai facut de curand eco? acolo iti poate zice cam cate kile are bebe. As fi curioasa. Mie care am burta mica (zic eu) mi-a zis acum o saptamana ca are 1,5 kg.

Mergi la inceput