Mamici de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
karmenutza spune:
Ioana, presiune aceea am simtit-o si eu acum vreo luna. A cedat la No-Spa. Dar cum tu te apropii...cred ca in curand o vei vedea pa Miruna 
cge spune:
buna dimineata fete cu burti!
A fost musai sa vin azi la serviciu, asa ca am ajuns la sediul nou.
Este frumos, pacat ca este in afara Bucurestiului.
Va mai scriu,
Cristina, 34 +
country girl spune:
'Neatza fetelor!
Felicitari mamicilor!
Le tin pumnii Oanei si Ioanei, care se pare ca sunt cel mai aproape de marele moment.
Domnisoara mea, dupa repetate amenintzari, pare sa se fi hotarat totusi sa-l astepte pe doctorul nostru, care se intoarce miercurea viitoare. Tineti-ne pumnii sa reusim!![]()
Intre timp, am cedat ispitei si astazi imi fac galuste cu prune
Pupici tuturor,
Ioana75 spune:
Cristina, e nasol ca e in afara Buc, ca faci mai mult timp pe drum; sa nu stai mult la servici
.
jadi, asa sint enervanti sotii astia uneori
.
Carmi, sa-ti fie de bine shnitzelu'.
Lucia, eu n-am mai auzit de uter mic. Sper sa nu fie nici o problema
.
oana, am votat si eu bb-ul prietenei tale. Stau si ma gindesc daca si eu o sa pun poza lui bb la concursuri pe net. Acum inclin sa cred ca nu
.
Mai dar ati dansat ceva as'noapte
. Daca stiam, ma bagam si eu, ca stiu scheme de tango
.
Ioana
mysweetest spune:
buna dimineata
,
Oana somn usor ..cred ca esti obosita de atata dans..ati avut ceva program asta noapte
.
si eu ma gandeam la varianta cu
daca bb intarzie mai mult de 40 sapt ....acum nu mai stiu nici cum arata
.
Eu am adormit greu..pe la 1.00 dar am dormit mai bine..numai cu o vizita la toaleta.
Si eu am avut mai multe contractii ieri..in rest nika...imi amortesc in continuare picioarele cand vreau sa adorm.
Jadi da sunt tare enervanti sotii cateodata...ma apuca si pe mine deseori cate o rascoala de hormoni de nu stiu ce-i cu mine
.
Marlena &
38 sapt.
poze.
mary ilie spune:
buna dimineata!
si eu am dormit destul de bine! ce bine ma simt la temperaturile astea!!!! sper sa nu mai avem canicula....
mai , iar nu a mai intrat Irina, ce o fi cu ea? Sper ca e bine!!!!ultima oara zicea ca bebe al ei sta cuminte!
Bafta la echo fetelor care merg azi la dr.!
mary 34+
kristinutza spune:
karmenutza, sa stii ca am destule dulapuri de aranjat: in afara de cel din bucatarie - toate! (daca-am fost in santier, am comasat toate lucrurile din trei camere intr-una... si acum tre' sa le aranjez la loc). ce e interesant e ca am intrat in panica, ma gandesc ca nu mai am loc si pt lucrusoarele bebelushului, asa ca am dat in mania aruncatului. am golit rapid vreo 4 sertare pana acum. (o sa-mi dau eu seama mai incolo daca imi era ceva f necesar...).
jadi, inca nu-l omori pe sot.
cu cine o sa cresti copilul? 
cristina 33+
mysweetest spune:
Saptamana asta nu am avut nici o mamica inca ...suntem in asteptari
.
Si pe mine m-a apucat paranoia si cand ma trezesc ma verific intai sa vad daca nu sunt uda ca sa stiu sa il trezesc si pe sot
.
Marlena &
38 sapt.
poze.
sofia_misicu spune:
Neata fetelor!
sunt absolut terminata de somn. Aseara m-am speriat singura citind despre infectia urinara, asa ca m-am hotarat sa ma linistesc ducandu-ma la Romar sa fac repede o urocultura. Toate bune si frumoase, numai ca nu aveam nici un recipient steril. Asa ca m-am trezit odata cu gainile, cu vezica ultra plina si am inceput sa topai prin casa grabindu-mi sotul. Val vartej am ajuns la Romar, cu vezica si mai plina rugandu-ma de ei sa imi dea repede un recipient.
Acum astept cu sufletul la gura rezultatul. Adevarul e ca m-a speriat doctorita de familie pe care o suspectez ca fiind pe din-afara. Eu stiu ca numarul marit de leucocite e normal in timpul sarcinii si nu presupune neaparat infectie. Oricum, m-am speriat cand am auzit ce poate sa pateasca copilul din cauza asta.
Eu nu am insa nici un simptom specific, singurul lucru ingrijorator e faptul ca ma doar in permanenta deasupra vaginului. E o durere surda si ne legata de urinat, deci poate sa aiba alte origini.
Jadi....te rog inspira adanc si ..... varsa-ti nervii linistita pe sot, cat mai ai o scuza plauzibila. Ca dupa aia o sa tot tipe altii la tine.
Oana, am votat!
Cristina, eu nu o sa-i fac gauri in urechi Irinei pentru ca nu prea ma omor dupa cercei.Mama nu mi-a facut si mi-a si inoculat ideea (falsa) ca nu sunt ok cerceii. A long story...
Anya cand te aud cu planurile de haladuiala ma mai linistesc. Eu in weekend-ul viitor vreau la Portita si mi-era tare frica sa nu ma apuce durerile facerii pe acolo. Insa chiar as vrea sa ajung ca tare imi e drag locul, chiar daca e rupt (la propriu) de lume.
Va pup
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
norina spune:
Pentru mamicile de fetite- despre gaurile pt cerceiPreotul nostru ne-a spus sa nu-i facem fetei gauri pt cercei inainte de botez, pentru ca trebuie botezati asa cum i-a lasat D-zeu si apoi putem sa-i facem. Eu habar nu aveam si am zis ca e bine sa va anunt sa stiti si voi, oricum fiecare face cum crede de cuviinta.Cat despre pozitiile de dormit va recomand cu caldura urmatoarea: luati o perna dreptunghiulara mai lunguta -a mea are 75(sa fie umplutura din fulgi neaparat)si partea de sus o bagati sub burtica si partea de jos intre picioare ( deh, bagam si noi ce putem
)Va asigur eu ca astfel veti dormi ca pruncii, eu fara ea sunt un om mort! Sotul meu s-a obisnuit si o cara saracul in toate camerele dupa mine
Va doresc odihna placuta!Norina