Mamici de septembrie-octombrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
oana0204 spune:
Buna dimineata fetelor. Ma duc si eu la culcare, mi-e asa de sooomn. Sper sa dorm bine. Azi am experimentat prima contractie dureroasa (eu contractie cred ca a fost pentru ca am simtit-o exact cum si unde le simteam pe cele nedureroase, adica in partea de sus a uterului).
Antonia, pai tu stai bine cu telefonul.. o data si bine. Mie mi se pare continuu ca suna un telefon undeva, nu conteaza ziua, ora si directia.
Karmenutza, eu puiul il tin .. intre picioare. Burta nu ma dranjeaza nicium in timpul somnului.
ps: daca mai vreti sa votati fetita prietenei mele si astazi..
http://www.tiffanyshop.ro/kids/ galeria bebelusi- Ioana Alexandra Vasilcoiu- Craiova. Thx a lot.
cu mandrie semnez:
Oana D - saptamana 38
Foto
kristinutza spune:
multumesc, cge si Gina M. 
oana, contractie dureroasa?! hi hi. somn usor!![]()
eu sunt harnica: am terminat de aranjat camara si dulapurile de bucatarie!!!
ma rog, ca m-am apucat de 2 zile, asta e altceva...
m-am trezit la 6.30 dim ca nu puteam dormi de grija unui dulap care-mi ramasese de aseara. 
mmm, de fapt cred ca nu am putut dormi si din cauza ca azi merg la echo.
sper sa fie totul in regula.
ioana, cum iti e?
cristina 33+
kristinutza spune:
mercic, tonnia. am programare la 16.30. ha! pai innebunesc pana atunci.
si parca vad ca o sa uit toate intrebarile cand ajung.
ca de obicei. ![]()
cristina 33+
Gina M spune:
Merg si eu la
O zi buna va doresc in schimb voua, acelora care intreaga zi va sta in fata. Va 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
karmenutza spune:
Kristinutza, pana la 16.30 mai gasesti tu vreun dulap de rezolvat si trece timpul mai repede.
Bafta la eco!
Eu am de frecat cu smirghel un toc de usa, pentru vopsit. Dar mai tarziu, ca akuma dorm vecinii si daca dau drumul la masinuta aia ii trezesc pe toti si ma alearga.
Ioana75 spune:
Neata fetelor!
A dat iar tastarnitza in noi
.
Aparent, nu mai singerez; dar de ieri ma trezesc cu o presiune "suspecta" in zona inghinala; cred ca se fac presiuni din interior
. Luni intru in saptamina 39, ar fi asa de bine daca ar rezista bb macar pina atunci.
Somn usor americancelor
.
nicole, dar in weekend nu lucreaza nimeni la maternitate
? Eu ma gindesc ca trebuie sa asigure servicii medicale.
miflore, ma indragostesc de frigiderul tau
.
kristinutza, bafta la control!
Ioana
Carmi spune:
Salutare la dolofane !
Mifloricikasi Karmenutza, sa veniti cu vesti
bune de la echografie !
Oana, si la mine e aceeasi diferenta de doua saptamani intre UM si varsta reala a bebeului. Aveam DPN 15 oct. si mi-a mutat-o pe 29 oct...de era sa ies din schema cu sept-oct. Da fac cezariana si ma incadrez![]()
Ahahaha...fetelor, eu mi-am luat ´amant´(m-am luat dupa Anto), adica perna luuuunga, de alaptat. De doua nopti il calaresc cu succes si....uit sa ma mai duc la baie
, nu mi s-a mai intamplat pana acum. In prima noapte mi-a spus sotzul ca am avut cateva accese de ras zgomotos (oops!!!), de l-am trezit. Periculoasa perna, da se doarme biiiine.
Ioana, am citit ieri in niste brosuri de la dr. ca se intampla frecvent ceea ce ti-a facut tie dr., si ca nu tre´sa te sperii daca sangele nu e abundent. Asa ca, stai cumintica.
Pa, fetelor, ma duc sa pap un snitzel generos de pui.
Pupici,
Carmi 31 si bebe Fabiano
jadi spune:
Salutare graselor!
Mi-e somn de mor si am dormit toata noaptea neintoarsa nici la pipi nu am fost decit la 7.30 .
Nu imi mai ajunge somnul cred ori ma obosesc prea mult la servici.
Indiferent ce si cum saptamina viitoare e ultima de munca.
Azi iar sint deprimata si imi vine sa pling ... ma enerveaza si al meu sot de imi vine sa il omor.
Gata ma duc la munca !
Alea Alea,
Jadi
32+
iaca_poze