Mamici de ianuarie-februarie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
Bee spune:
Paula, eu am luat crema Sanosan de la Sensiblu, cu 175 mii.
Mirela, felicitari pentru baietzel! Vezi sa-l hraneshti bine, daca tot ai mai scapat de gretzuri, ca mai avem putzin si dam de arsuri!
Dana tu cu chestii sarate ai incercat? Cat mi-a fost greatza ash fi mancat numai sarat, foarte sarat, ocna (deshi shtiu ca nu e bine!). POate nishte covrigei sau sticksuri cand tzi-e greatza ajuta!
Bee
20+
si Fetitza
T_Ioana spune:
Daca v-am facut pofta sa nu ma injurati....nu m-am gandit sa o trimit pe PM
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Bee apropo de arsuri, ma ucide asta micu.....cred ca ii creste parul
. mie mi-a dat Dicarbocalm pentru arsuri dar vad ca nu prea are efect....
Am auzit si eu ca e buna crema Sanosan....dar ma gandeam ca gelul Johnson pt bebei e mai uleios si face mai bine, doar ca stiu si eu ca nu e pentru vergeturi!
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
dana_ene spune:
Alt articol despre LAMAZE aici: http://www.e-sana.ro/index.php?a=140&p=1
Iata unde se fac cursuri Lamaze:
BUCURESTI
-Maternitatea FILANTROPIA, aproape de Pta Victoriei (in fiecare joi, in biblioteca spitalului)
-Institutul ptr.Ocrotirea Mamei si Copilului - dr. Alfred Rusescu (Intersectia B-ul Dacia cu Calea Grivitei inspre Gara.
TIMISOARA - Fundația PRO VITA MEDICA în cadrul Clinicii de Obstetrică-Ginecologie (telefoane 226 845 sau 0723-440 393, iar programul pentru consultații este următorul: lunea și miercurea - orele 9-12, joia - 16-18)
IASI - Spitalul ELENA DOAMNA
CONSTANTA - Fundatia judeteana pentru tineret
CRAIOVA - Centrului de recuperare fizica deschis in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Paula, astept poza !
Site-ul n-a aparut de prea multa vreme. Pa cum era sa nu te trec ???
Bee, mananc si sarat. Sincera sa fiu manac destul de mult, fiindca mi-e foame, dar tot mi-e rau, fir-ar sa fie. De la orice.
Ioana... mersi
...
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Dana mersi de informatii.
am sunat, am vorbit dupa ce ma intorc din concediu, merg la cursuri.
Sunt 3 sedinte, 100.000 lei/sedinta.
poze
gio
si bb 19+
toanca spune:
Am si eu o nelamurire........aceste cursuri chiar ajuta?
Eu sunt in dubii daca sa ma inscriu sau nu si vroiam sa stiu daca a facut cineva astfel de cursuri si daca sunt benefice.
Toanca si bebe Matei 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
TatianaG spune:
Buna Burticilor,
Mirela, felicitari pentru baietel! Nu te ingrijora, bebele se poate intoarce si in ultima luna!
Denisa, Dana, Giova, v-am admirat burticile!!! Ce mai, deja aratam a gravidutze!
Giova, ce bine se va simti marco in salteluta lui!
Dana, ai o fetita adorabila!
Maraki, ma bucur ca esti mai bine! Ce bine arata mobila; s-o stapaniti cu placere!
Din fericire, n-am dureri de cap, dar "simt" ca am spate, mai ales cand ma culc, cu greu ma pot ridica din pat. Ieri mi-am luat o centura pentru gravide, pentru sustinerea burtii, (Farlin), mi-a recomandat-o o mamica care avea burta mare si-a ajutat-o sa scape de durerile de spate. Inca nu-i simt efectul, iar partea mai "neplacuta" e ca se vede sub hainele subtiri, deocamdata o pot purta numai in casa.
La prima sarcina am fost la niste cursuri pentru gravide, la fundatia ProVita. Am platit o suma modica, de vreo 10 Euro pentru un an. Cursurile se tineau de doua ori pe saptamana cate o ora-doua. In prima ora se faceau exercitii usoare pentru intarirea muschilor solicitati la nastere si dupa (spate, perineu, brate), pentru relaxare si exercitii de control al respiratiei. Iar a doua ora era tinuta de asistenti, medici ginecologi, neonatologi, stomatologi sau pediatrii. Ne-au explicat cum decurge sarcina, problemele care pot aparea; cum decurge nasterea (ne-au si aratat un film cu o nastere naturala); cum se ingrijeste un nou nascut - alaptat, baita, imbracat etc (cu filmulet). Purtam discutii libere despre problemele pe care le aveam fiecare dintre noi. Dupa ce-am nascut, am fost la gimnastica pentru mamici - sa-mi revin la formele suple. Rezultatele se vedeau de la o saptamana la alta - efectiv mi se "topea" burta. Fiind un pic departe de mine si cu timpul liber nu stateam prea bine, am renuntat sa mai merg si m-am inscris la aerobic, dar nu se compara. La aerobic transpiram si ma oboseam foarte tare, dar rezultatele erau mai slabe.
Exercitiile de respiratie m-au ajutat foarte mult in travaliu si la nastere. Important e sa va puteti concentra si sa va stapaniti emotiile, frica si durerile si nu e greu deloc!
Toanca, pe mine m-au ajutat enorm aceste cursuri!
Ioana si Bee, ar fi bine sa va rezolvati cat mai repede concediul. Stresul nu face bine bebelusilor, ii agita si pot fi plangaciosi si agitati dupa ce se nasc. Nu vreau sa va sperii, dar am vazut astfel de bebelusi cu mamici super-stresati in timpul sarcinii (colege de servici). La prima sarcina, nici la mine situatia nu era foarte calma, dar cand am aflat ca astept bebe, nu m-au interesat problemele de servici. Putea sa cada bomba langa mine, ca ramaneam calma. Nu ma menaja nimeni, asa ca eu trebuia sa am grija de mine.
Noi suntem bine, Prichindeii se misca zilnic, cand unul, cand celalalt sau amandoi deodata. Cred ca nu se plictisesc ei doi
! Si eu am inceput sa am mancarimi pe burta, in special in zona buricului. M-am dat cu crema antivergeturi de la Farmec (am primit-o si-am zis s-o folosesc), iar acum mi-am luat de la Avon. In prima sarcina ma dadeam numai cu avon si nu mi-a aparut nici o vergetura. Dar asta tine si de ereditate.
La spitalul unde nasc, nu lasa taticii sa asiste la nastere, de fapt si doctorita mea e contra. Imi spunea ca de multe ori au mai multa treaba cu taticii, ca li se face rau. Eu nu i-am simtit lipsa, l-am si trimis acasa, si cam la o ora il chemam sa vina ca nasc...
Hai ca va las ca m-am intins la vorbe...
Tatiana
20 cu
si
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
Prichindeii din burtica www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Giova spune:
Toanca nu stiu daca ajuta sau nu, dar pt. 300.000 lei ma duc.
Dr. mi-a spus ca ne invata cevatehnici de respirat si ex. le facem acasa, ca nu are sala pt. zbenguiala.
Vreau sa incerc tot ce tine de nastere, poate, poate va fi mai usoara.....
poze
gio
si bb 19+
irinadum spune:
Ai dreptate Giova si eu cred ca de stricat nu au ce sa strice din contra ai numai de invatat ( acum depinde si cine preda aceste cursuri). Si eu am sa le incep cat de caurand si am sa va dau amanunte mai multe despre cum si ce.
Tatiana ma bucur ca ai scris si ca bebelushii tai se joaca in voie. Cred ca trebuie sa fie ceva cu totul special sa ii simti pe amandoi deodata.
Maraki , Denisa ce mai faceti ? MARAKI esti mai bine?
Denisa mai ai putin pana la eco...
Irina 21+