Mamici de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Eu am mers la aceste cursuri de la 23-24 de saptamani pana in saptamana in care am nascut.

Tatiana 20 cu si si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Prichindeii din burticawww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina acum va citeam Aseara am renuntat sa i-au Vomex-ul si pe la 12 noaptea m-am trezit sa mananc ( nu mancasem de la ora 15.00 )insa imediat cum am bagat ultima imbucatura in gura am fugit la baie si am tot.Dimineata ca intotdeauna am In clipa de fata ma abtin cat pot, doar trebuie sa am si eu ceva in stomac mai ales ca am probleme cu elAm o stare de rau si nu stiu ce sa mai fac
Fetelor chiar daca nu sant asa activa, intru si va citesc oricum in fiecare zi

18 fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Off, Monicuta, ce rau imi pare pt. tine!!!
Cu ceilalti doi copii tot asa de rau ti-a fost? sau numai acum?
Bebele asta iti da de furca. Dar lasa sa vezi ce nazdravan/-a va iesi si uiti toata perioada asta neagra.

Tatiana cum e sa simti 2? Eu de-abia fac fata la unul.Nici acum nu m-am obisnuit cu loviturile lui Marco.
cand da mai tare sa vedeti ce tresar.
Clau se distreaza de nu mai poate cand ma vede.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Giova cu baiatul am in fiecare zi dar numai dimineata,in rest nu am avut nici o problema in afara picioarelor umflate.Cu fata mi-a fost ceva mai rau, ca si acum nu suportam sa stau in bucatarie sa gatesc si imi facea rau si daca vedeam ca scrie AlimentaraOricum, atat de rau ca acum nu mi-a fost cu fata. Astazi am implinit 18 saptamani si eu tot rau ma simt Pe 6 sept. aflu sigur ce sex are si o sa imi faca si eco 4D sa vedem ce fatzuca are
Te pup si iti doresc WE placut ( ca nu o sa mai scrii pana luni )

18fix

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ai dreptate nu mai intru pana luni, dar eu plec numai la 6 de la birou. asa ca...mai am 2 ore jumate.
Eu merg sapt. viitoare la eco, inca nu stiu ziua, trebuie sa ma gandesc.
Si eu vreau 4D, dar nu este numai in Buc.. Lasa ca va fi o surpriza pt. noi.

Voi nu va ganditi cum va arata bebele, cu cine va semana, etc?

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Maraki, pe tine nimic nu te mai ajuta sa scapi de ! Nu potzi sa schimbi si tu aerul? Ai vazut ca Mirelutzei ii prieshte acasa in Romania! Nu potzi si tu sa pleci pe undeva la un alt aer? Eu una de gretzurile rele am scapat la mare (deshi ziceam ca nu-mi face bine marea!). Sper sa ieshi cumva din starea asta.

Tatiana, cred ca e minunat sa-i simtzi pe amandoi cum se joaca in burtica! Mie una singura si mi-a scos deja o mare exclamatzie aseara de la o lovitura puternica. Iar tati o simte pe fetitza mereu si se tot minuneaza cat de activa e!

Giova mie eco 4D mi-a facut doar cat sa-mi puna un filmuletz de 45 de secunde pe CD! Medicii folosesc procedeul asta doar "de frumusetze". Si pot sa-tzi zic desi imaginea era distorsionata bine, tot mi se pare ca are nasul prietenului meu!

Weekend placut fetele cu net la munca. Si la toate la fel, dar cred ca mai vb, pt ca nu am planificat nici o ieshire zilele astea!

Bee 20 +
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, cred ca ai dreptate cu cursurile.
Problema mea cea mai acuta este lispa timpului liber; lucrez de la 9 dimineata pana pe la 7 seara.........
Sambata si duminica nu stiu cum sa fac sa dorm mai mult.
O sa incerc sa-mi fac timp liber si .....poate ajung si eu la cursuri.
Eu pe 5 septembrie ma duc sa fac eco morfo si 4D.
Am mai facut o 4D pe 5 august cand a si vazut ca are puztulica si am ramas surpinsa de cat de bine se vede.

Eu cu am mai scapat....
Din cand in cand mai am aceasta problema, dar e mult mai rar decat inainte;
Poate reusesc sa scap de tot pana la urma.
Pentru fetele care au aceasta problema, medicamentele antinu dau rezultate de loc?
Imi pare rau pentru voi.

Si eu il simt pe bebe, dar nu asa de tare cum spuneti voi....deocamdata nu mi-a dat nici un sut care sa ma sperie.

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Giova, si eu tresar de multe ori pentru ca baietelul loveste destul de tare! Celalalt Prichindel e mai linistit. La noi tati nu i-a simtit inca, dar acum vreo doua seri, stand in pat si miscandu-se amandoi, se vedeau mici umflaturi pe burtica.

Sunt curioasa cum voi face fata peste o luna-doua! Cred ca vor face "vanatai" pe tot ce-s inauntru

Tatiana 20+ cu si si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Giova in fiecare zi stau si ma gandesc oare cu cine seamana Azi noapte am visat o fetita frumusica foc, cu par mult si negru( Giorgos este saten deschis ) si imi era atat de drag de ea, era asa frumoasaA fost al treilea vis ca avem fetita Acum nu mai sant nici eu sigura de ce am vazut la eco pt ca dr. a spus ca ma pot insela pt. ca era mult prea devreme.
Bee din pacate nu am cum sa plec, sant legata de serviciu pt. ca lucrez fara contractAm toate drepturile de munca insa patronul este un nenorocit care nu vrea sa plateasca nimic la stat ( mai este si vecinul meu)
Pupici si pt. Tatiana cu gemeneii

18fix

Monica

Mergi la inceput

Toanca ma ajuta Vomex-ul foarte mult, altfel cred ca as fi ajuns in spital pe perfuziiAm stari mari de rau dar daca nu as lua antivomitiv as fi mult mai rau
Asa m-as duce si eu acasa in Ro dar din pacate nu pot...

18fix

Monica

Mergi la inceput