Mamici de ianuarie-februarie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica ce efect glow misto ti-ai pus!!
imi place.Eu m-am prostit si l-am schimbat si uite ce naspa e asta.Astept sa fac puncte sa-l schimb din nou.
Fug sa-mi platesc Orange-ul si sa mai caut ceva pt. bebe.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

merci mult dana_ene ... dar ... cred ca educatorii aia sunt doar pentru Bucuresti. Iar celelalte cursuri, nu e nici unul in Brasov :(((( Si ProVita n-am mai vazut-o unde era :(

Am stat ieri si am citit o gramada de "scrieri" pe DC despre nastere si pe mine m-a ajutat sa ma linistesc si le-am citit si pe alea cu nastere grea :) Eu acum zic ca nu poate fi mai rau decat mi-a fost in luna 2-3 cand am "bolit" atatea saptamani ... macar nasterea dureaza maxim 2 zile :)))

Dana, si eu vomitam si nu puteam manca nimic.. si din pacate nu a trecut decat cu injectii (metoclopramid, scobutil si papaverina sau No-Spa). Nici acu nu prea am pofta de mancare, dar ... cel putin mananc.

Toanca, da-mi si mie te rog nr de tel pentru programare la eco 4D si morfo. Eu sunt din Brasov, dar tare as trage o fuga pana in Bucuresti sa le fac.

Pupici 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica-imi pare rau pt ca tot nu-ti revi cu gretzurile,ai intreat medicul dc nu e sarcina toxica, eu asa stiu si tocmai mi-a zis cineva care a patit asa pina in una a 8-a, si atunci a nscut fetita ca nu mai putea, era sarcina toxica.Doamne Ajuta sa iti revii mai repede.
Tatiana numai bine tie si la puisorii tai!
Giova weekend placut, tu esti un fenomen ca loveste asa tare bb tau,astept si eu poate dupa sapt 18 sa se agite mai mult, mai avem un pci si terminam si noi sapt.18,cred ca asa arata ca e mai mare si al meu

Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna,
Azi am avut o zi de groaza si mister - am muncit din greu.
Giova, eu ma gandesc la cum o sa arate (fizic) si evident vreau sa semene cu sotul meu. Daca nu, sa mosteneasca macar parul lui.
Doar la fire sa semene cu mine!
Mai e mult pana o sa-i vedem...

J 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna burtici si multumesc de urari!sunteti niste dragute si sa dea Dumnezeu sa aveti bebei sanatosi si frumosi!
AYUMI ma bucur sa te mai auzim,scrie-ne mai des!
fetelor eu am avut un soi de contractii azi noapte ,mi se strange uterul in partea dreapta si m-am speriat toata ca nu l-am mai simtit pe baby-boy azi!!sper sa fie bine....si ma mai lupt cu constipatia,e tare nasol!
in rest pap la greu branza in ideea ca imi maresc calciul si legume.
va pup pe toate si ne mai auzim!
mirelutza18

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

LunaNoua eu am fost la Medlife: telefon 209.40.30 la dna. dr. Chitescu.
E super de gasca femeia.
Eco 4D la Medlife costa 1.950.000 lei +50.000 lei fiecare poza.
Ultima oara am platit 2.100.000 lei (din aia vechi), dar a meritat.
Weekend placut fetelor si ne auzim luni.
Eu nu am internet acasa....asa ca luni la servici.
Va pup

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit din oras. am fost la Miniblu sa vad daca mai aduc patut si comoda pt. infasat alba cu delfini. Am lasat nr. si astept sa ma sune.
Denisa, Marco misca de acum 3 sapt. asa tare, pana acum erau abia simtite, dar inca nu se vede. Mai asteptam putin, poate peste 1-2 sapt. sa-mi vad burta miscand.

Plecam si noi la Selgros.Sper sa nu mai venim acasa cu alte lucruri pt. bebe.
Va pupic pe toate!!!
weekend placut!!!
pe luni.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetelor azi la 20 e emisiunea "dincolo de limite" nu?
De abia astept sa vad si eu despre ce este vorba. Tare mai sunt curioasa.
Si la mine misca uneori prea tare as zice eu . Sotul meu nici nu mai e nevoie sa puna mana ca se vede cu ochiul liber cum "sare" burta pe toate partile. E bizar la cat de firave erau miscarile la inceput si cum pe zi ce trece sunt din ce in ce mai puternice. Daca la inceput ziceam ca il fac fotbalist acum e sigur ca il facem rugbyst.
Irina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
M-am intors si eu acasa si m-am repezit sa va citesc, bineinteles.
IOANA, imi pare rau ca e asa de rau la tine la munca. Sper ca si tu si BEE sa reusiti sa intrati in concediu si sa scapati de stres.
Eu din punctul asta de vedere nu am de ce sa ma plang, nu ma streseaza nimeni, slava Domnului.
AYUMI, bine ai revenit, scrie si tu mai des!
Eu am bantuit pe la Mall in dupa amiaza asta si i-am luat lui bebe niste manusi de pus in manute dupa nastere (nu stiu cum se numesc exact) si niste botosei super draguti. I-as mai fi luat eu mai multe dar am vorbit cu tati la telefon si s-a rugat de mine sa nu mai cumpar nimic fara el, ca vrea si el. Asa ca nu am mai cumparat nimic. Doar am admirat!
Sunt super obosita, am cam umblat azi si abia astept sa ma intind in pat. IRINA, merci ca mi-ai adus aminte de emisiunea de la Prima TV, daca nu scriai tu, uitam.
DANA, multumim de informatiile despre cursurile Lamaze. O sa incep sa ma interesez si eu ca, apropo, azi nu mai mi-e frica atat de rau de nasterea naturala. Cred ca isi bat hormonii joc de mine, aseara eram panicata, ati vazut si voi ce scriam. Azi ma simt mult mai bine. Ma gandesc si eu la epidurala, IRINA, dar mi-e frica de ac!
Hai ca fug acum ca trebuie sa inceapa emisiunea. Va pupic si ne auzim mai tarziu sau maine.
Anda si bebe Mark 20+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Of Monica ce mila mi-e de tine.... eu sper din suflet sa iti treaca odata raul asta ca imi imaginez cam prin ce treci si tu si stomacul tau. Eu am fost un caz fericit ca nu am nici macar o data, dar ma chinuie volumul si arsurile de stomac....si acum imi vine sa ma urc pe pereti..... sper sa treaca toate astea.
Fetelor am vazut azi niste pantaloni de absolut dementiali....chiar mi-au placut si nu mi s-au parut prea scumpi 980.000 lei....si ce imi placea cel mai mult e ca imi veneau acum la largimea cea mai mica..... Eu ma simt cam aiurea cand vad ce se mira toata lumea cand aude ca abia in decembrie o sa nasc si imi zic ca am o burta imensa, cati copii am 2 sau 3, si alte remarci din astea!
Mirela, daca o sa tot papi branza la greu o sa ai in continuare probleme cu constipatia....pentru mine cel mai bun remediu in situatii extreme (cu toate ca nu mi s-a intamplat inca) este combinatia de musli cu lapte cald.
Giova si la mine loveste sufletelul de imi sare burta..... si eu abia astept sa vad cu cine o sa semene (sper ca nu cu soacra-mea ) dar la echo de la 18 s cand am vazut si putulica mie mi s-a parut ca seamna cu mine....si Cristi si dr au ras dar mie asa mi s-a parut...mai ales la nasuc si barbita....

Ioana si 21+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput