Miresele anului 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 14

ooana spune:
BLUE EYES ........ stii de ce nu scot invitatiile de pe internet direct, pentru ca:
- in primul rand nu sunt la marimea naturala si daca le maresc, imaginea nu e clara si
- de obicei ele sunt protejate, tocmai impotriva actiunilor de acrest gen, si au pe ele pus numele firmei care le produce!
Asa ca ........scanatul zic eu ca e cea mai buna metoda, si e atat de simplu.......mai ales ca am tot ce imi trebuie scaner, imprimanta color, calculator, internet.........mai imi trebuie cartonul!
Dar e si un mare defect.........invitatiile nu vor fi in relief!
GIO , ieri am stat la servici mai mult, nu am uitat ca ti-am promis o poza cu cardurile - plicuri, pe luni ma revansez......promit!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day

Ioana-Cristina spune:
Neata , fetelor ! Acum m-am trezit si eu si astept sa-mi faca pui cafelutza (adica capuccino ca eu nu beau cafea).Voi ce faceti ? despre ce vorbiti ?
Ioana-Cristina

Raza de soare spune:
‘mneata, miresici !
Uff… am fost ieri la banca. Dosar complet, toate in regula… credeam eu… ajung la un nene directoras, plin de el… verifica, rasverifica, vrea neaparat nr de tel fix, zic ca e trecut mobilul, vrea fixu’…
il dau pe cel de la parinti… asta ca sa nu se lege ca stau la alta adresa si-n acte e alta… zic ca stau cu parintii, dar ma voi muta… puiu’ imi facea semne cu piciorul, stiam ca-l umfla rasul…
Si gaseste de ce sa se lege : de stampila firmei. Ca de ce sunt 2, una mica, una mare, cea mare cu logo, cea mica fara. Simplu : una este de la contabilitate, de la dir. economic, cea mare, de la secretariat, dir. general. Zambet ironic, privire plina de importanta functiei, aranjat de ochelari de parca erau cel putin Versace…
Ca-i pacat, ca actele sunt semnate de aceleasi persoane, dar ca daca aveam un singur tip de stampila, in 20 de min luam banii… adica sa revin…
Si primul lucru pe care l-am facut, cum am intrat in firma, m-am dus glont la contabilitate. Ce satisfactie am avut cand dir econ si-a inceput ziua zicand ceva la adresa bancii respective , de altfel cea mai puternica si serioasa din tara la capitolul credite. Aia cu societe generale…
Asa ca astazi iau banutii… si inca un lucru : acum 2 zile, cand mi-au facut simularea, a iesit o suma… ieri a iesit alta, desigur, un pic mai mica… asa, cu vreo 10 mil…
Asa ca fetelor care va faceti credite, aveti grija cu dosarelul, sa nu difere semnaturile, sa fie scris cu pix albastru, sa nu fie mai mult de o stampila…
Maine mergem la restaurantul ala care ne-a placut, sa vedem ce ofera si ce cer…
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...

Raza de soare spune:
Fetelor, multumesc pt incurajari ! Vedeti ca am nevoie ?... Dar nu ma asteptam sa iau asa repede... dus o zi interesat ce si cum, luat formular, dus a doua zi... daca aveam dosarul ok, luam banii... asa, ii iau azi...Glumeam cu puiu' am zis ca ma duc singura, cu autobuzul, iau banii, ma urc in tramvai si acasa... a facut o fataaaa... ce ? esti nebuna, cu atatia bani ?... ce m-o fi pretuit pana acum... acum sunt inestimabila...
Raza de soare

Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
Tigrutz,
Santate mamei tale in primul rand!
In al doilea rand, daca rochia-i gratis, niciodata nu-i prea devreme !
...
Subscriu !

Raza de soare

Ioana-Cristina spune:
Raza , o sa se rezolve , asa ca sa nu-ti vaci griji. Tigrutz , sper sa se faca repede bine mama ta.
Ce dumnezeu fac eu ca nu stiu....la faza cu paharele mirior cred ca o sa-mi cumpar niste pahare dragutze si o sa le decorez eu.
Ioana-Cristina

ooana spune:
TIGRUTZ.......multa sanatate mamei tale, te inteleg acum un an am fost si eu in aceeasi situatie cu mama mea!
In legatura cu rochia......eu zic sa mergi cu verisoara ta si sa o cumperi........siguri vei vedea un model care ti se va lipi de inima si niste modificari se vor mai putea face pe parcurs!
Oana & Marius
Wedding Day

Ioana-Cristina spune:
Fetelor , eu nu mi-am facut nici un pan de bataie pentru nunta....Pana vara viitoare...nu stiu...
Vreau sa ma organizez cu Adi sa rezolvam in fiecare luna cate ceva , dar zau ca nu stiu cu ce sa incep....aici o sa ziceti ca sa incep cu inceputul ....dar sunt o gramada de lucruri de facut si nu stiu in clipa asta ce are prioritate...
Ma ajutati putin ?
Ioana-Cristina

ooana spune:
IOANA, esti activa nu gluma.......
Sfatul meu e sa incepi cu rezervarea restaurantului!
Oana & Marius
Wedding Day

Ioana-Cristina spune:
Pai de asta se ocupa soacra-mea ca doar e la doi pashi de casa ei.
Ioana-Cristina