Miresele anului 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

ooana darga...n-ar fi mai simplu sa scoti la imprimanta modele de invitatzii de pe net....decat sa le scanezi?

Shi eu vreau sa fac invitatzia , tot folosind modele de pe net....ca de altundeva....de unde inspiratzie?

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Si eu m-am gandit la asta si sper ca atunci cand voi gasi o invitatie sa nu apara pe model sigla site-ului ca nu stiu s-o scot...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Fetele....am pus aici logo-ul. Sa-mi spuneti daca va place

Nunta noastra
Noi doi

Mergi la inceput

E foarte frumos , dar important e sa se potriveasca cu personaitatea voastra.
Fetelor , am amanat cu o zi plecarea. Asa ca o sa ne intalnim si maine !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Fetelor , va pup si vorbim maine ! Ciao !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Pai...suntem inca niste copii...care refuza sa cresca Chiar daca suntem impreuna de 8 ani....toata lumea ne intreaba de ce ne shi casatorim Asha ca...de potrivit....ni se potriveste

Nunta noastra
Logo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Miresici iubite, da' ce harnicute ati fost astazi!
Eu, din pacate, azi am stat cu mama la spital, a facut o operatie (acum e bine, slava Domnului), asa ca n-am avut timp de forum. Sper sa nu fiti foarte suparate ca nici macar n-am intrat sa va salut

Si eu as vrea cocarde naturale pt cei foarte apropiati si artificiale pt ceilalti, desi, sincera sa fiu, nu-mi plac foarte tare si s-ar putea sa renunt la ele.

Bravo fetelor care sunt atat de pricepute si isi vor face singurele invitatii si carduri de masa. Eu, asa cum v-am mai spus, sunt cam si nu cred ca-mi vor iesi.

M-am intalnit aseara cu o verisoara de-a mea care a venit de prin strainataturi si vb de nunta, mi-a promis ca-mi aduce ea ce bauturi am nevoie din duty free Deci am scapat de o grija si de o cheltuiala. Sa nu mai zic ca mi-a propus sa mergem prin magazine zilele astea cat mai sta in tara, poate gasim si rochie de mireasa. Pe banii ei, evident, pt ca i-am spus ca inca nu am banii necesari...
Voi ce credeti, e prea devreme pt asta?
Si, apropo, stiti cumva daca inainte de nunta se poate merge la magazinul de unde am cumparat-o pt ultime retusuri, daca e nevoie, poate de stramtat sau mai stiu eu ce? Eu asa stiam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Tigrutz,
Santate mamei tale in primul rand!
In al doilea rand, daca rochia-i gratis, niciodata nu-i prea devreme !
...doar daca nu ai de gand sa te ingrasi sau sa slabesti dramatic pana la anul si atunci cu retusuri cu tot, si tot s-ar putea sa nu iti mai placa.

Altfel, eu navighez in noapte prin site-uri ca al meu iubi e inca la munca si eu n-am somn fara el...asa ca va dau si voua ce am gasit eu interesant in seara asta:
- un site cu verighete frumusele, dupa parerea mea cam scump iese pe gram, dar merita vazute ca sunt 58 de pagini de modele:
http://www.eldoradobijuterii.ro/
- un site cu modele deosebite de invitatii, si grupate pe "tema nuntii" - trandfiri, ingersi, inimioare, mare, etc. Mi s-au parut absolut superbe dar nu stiu daca si la ce pret o exista asa ceva prin Romania. Merita oricum vazut:
http://www.yourinvitationplace.com/Catalog.aspx?Theme=AllThemes&WebName=1st

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Referitor la invitatiile facute acasica, zau ca le-as face si eu, ca de priceput eu zic ca mi-o iesi, imprimanta este, DAR am renuntat la gandul asta dupa ce am vazut site-ul de mai sus cu invitatii...
pentru ca eu nu am nici hartie
in relief si nici argintiu sau auriu in imprimanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ioana-Cristina, intrebai cu cateva pagini in urma de pahare speciale pentru miri. Da, eu vreau sa ne cumparam un set de cupe frumos decorate, si-a luat o prietena care a avut nunta anul acesta...A dat 50 RON. Desigur, apare dilema: sa le spargem sau nu??? Ca nu cred ca o sa ma indur, sincer...Si ati vorbit de plicuri pentru bani. Am fost la o nunta care avea plicurile pe masa (dar nu aratau ca niste plicuri, ci exact asa cum le-a descris Alinush), dar erau facute in asa fel incat aparea numele invitatilor pe ele (cu Bine ati venit, X si Y va ureaza petrecere frumoasa), iar inauntru, in locul unde urmeaza sa fie pusi banii, era si menu-ul. Asa s-a economisit spatiu pe mese...Aaa, si despre cocarde. Eu o sa pun in piept doar la domni (adica d-rele de onoare, ca tb sa faca si ele ceva), iar doamnele o sa primeasca marturii cu florile prinse in ele. Sau o sa le gaseasca pe masa, ma mai gandesc.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput