Mobila - de unde?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Eu am fost "Norvinia"...5 ani!
Ce ai vazut pe site este SF...IMAGINI LUATE SAU FACUTE...
Productia este in Brasov...
In Bucuresti nu au montatori...trebuie trimisi din Brasov...se lucreaza PAL si MDF infoliat...atentie la :
termen de livrare
calitate
livrare/montaj
preturi: maxim 7 % mai ieftin decat Mobexpertul.
A...si poti plati avansul si astepta ...pana la 8-9 saptamani...
Marca este extraordinara!
De aia a si fost vanduta....

A...toate finisajele de la "Norvinia" le gasesti la orice producator. Pal se ia de la Arabesque...care-i in toata tara ( importa Krono si Egger)....daca-ti vand Termopal...creste si pretul in medie cu 12%.
Ca folii utilizeaza REHAU.( dar Mdf-UL INFOLIAT SE UTILIZ DOAR LA USI SI FRONTURI DE BIROU).
Dupa 5 ani de facultate si 10 de mobila...dati-mi voi sa consider picuratorul de vase o tampenie...este fain, dar am o singura intrebare: "Ce se intampla cand dupa ce am clatit o farfurie o punem la scurs in suportul picuratorului?
Cosul Jolly, este fain, mai ales cand se utilizeaza in amenajare 2 corpuri, in stangasi dreapta plitei ( eventual plitei/cuptor).

La Mobexpert este ideal sa gasesti oferte!
Cand au ceva in oferta, au pret f. bun.
La Mobexpert platesti transportul si montajul! Sa pui la calcul!
Atentie la pret la Norvinia! Aduna toate reperele ( la bucatarie: sipca, blat/pe corpuri, inaltator, manere....sa nu crezi ca-i diferenta mare fata de alti producatori)

Mergi la inceput

Trend...
wenghe este un finisaj care iese din moda.
Se poarta designul simplist, cubist dus aproape de extrem.Linii drepte!
Finisaj in moda este considerat paltin antichizat, arin antichizat. ( nu o sa tina mai mult de 3 ani ca si wenghe).
Manere/ Butoni, finisaj mat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by bogdanai

Eu nu sunt asa fan Mobexpert ... Nu mi-am cumparat mobila de la ei, in schimb m-am dus sa ma inspir.

Nici eu... Si am cumparat mobila de la ei... Am avut chiar o problema cu niste scaune de bucatarie. Le-au trebuit 2 luni sa-mi trimita comanda si tot n-a iesit exact asa cum cerusem.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misty spune:

Uitati de Norvinia!
Tare bine era daca citeam eu acum o luna ce a scris Ileana..
Din pacate, eu am fost la stand la Sphera, mi-a placut o bucatarie, mi-a convenit pretul si am comandat. La insistentele mele am fost programata pentru livrare ieri la 9:00 (doar o saptamana intarziere). Imi iau liber si astept, iar la 9:30 sun vanzatorul sa vad ce se intampla. Imi zice ca se intereseaza si ma suna inapoi in 5 minute. Dupa care dispare, "ca magarul in ceata". Nu preia apeluri (am sunat de la 3 numere diferite, toata ziua). Nu e nimeni la stand.
Mie chestia asta pur si simplu nu-mi intra in sistem, m-am blocat si habar n-am ce sa fac. Cum poti sa reactionezi la o asemenea imbecilie?
Deci uitati de Norvinia, sau mai bine informati si pe altii despre cum isi trateaza clientii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

au vai de viata mea....
deci nu mi se pare mie ca te trateaza cu ***. am dat 2 mailuri la ei pt detalii da' nu mi-a raspuns nimeni.
mie mi-a placut designul la mobila de salon - e cea mai aproape de ce vreau eu dintre tot ce am vazut pe net in ultimele 2-3 luni de cand caut. da nu imi place deloc ideea sa astept 2 luni intr-un apartament gol ca sa vina mobila. cre'ca iau pozele si ma duc sa le fac pe comanda in alta parte. of greu mai e cu mutatul asta!!!

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Eu am gasit un producator din Cimpina, care face aproape de toate (mai putin canapele, cel putin deocamdata) si are preturi care mi se par ok, iar produsele par a fi de calitate si sunt bine finisate. Ce ma incinta pe mine este ca mobila este modulara: au o gama larga de corpuri, pe care le combini cum vrei, ce iese arata foarte bine si costa si mai putin decit in alte parti.
Au magazine in Bucuresti, am gasit unul in Salajan, dar sunt intermediari, dar chiar si asa mi se pare convenabil. Au si site - www.lemet.ro, dar acolo nu au preturi.
M-am tot uitat prin oras, am fost si la Mobexpert, dar ceea ce mi-a placut costa mai mult decit pot eu da acum, asa ca ma reorientez.

NANUK

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Misty,

imi pare rau. Intarzierea in momentul asta, la livrare este de 3-4 saptamani...depinde in ce stadiu este comanda ta...
Fortelady, De salon...ce ai vazut este total SF...nu sunt nici in lista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

o parte o aveau aruncata pe undeva prin show room-ul din sphera (cateva corpuri suspendate, puse undeva intr-un colt). eu am presupus atunci ca nu au avut timp/loc sa aranjeze.
nu-i bai, mai sunt si altii, si o sa caut sa explic exact ce vreau eu si cum sa mi le faca.
problema e ca mie nu imi plac finisajele astea care sunt "la moda" acum,imi dau senzatia ca sunt tot timpul la birou (si dupa ce ca stau o gramada la birou, asta mi-ar mai trebui...sa ma simt si acasa la birou)

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misty spune:

Ultima ora in cazul meu: am facut iar un drum la showroom ("domnul" respectiv nu raspundea in continuare la telefon), am obtinut un nou termen (inca o saptamana) si o reducere de pret (prin anexa la contract). Va dati seama ca nu stiu daca sa si cred.

Ce nu inteleg e atitudinea asta pusteasca: in loc sa anunti clientul ca nu se poate si sa-ti ceri scuze, il lasi sa astepte aiurea,alegi sa te faci ca nu exista si-i inchizi gura? Nu mi-a dat nici cea mai firava explicatie, oricare ar fi fost penibila, de altfel. Si ce e ciudat, insul nu pare sa aiba pe cineva deasupra in Bucuresti..Vi s-a intamplat vreodata asa ceva, ca eu nu stiu ce sa mai cred?!

Mergi la inceput

Misty,
Singura comanda "pe flux" de persoana fizica era pe numele Gheorghiu ( o bucatarie), daca nu este numele pe care este data comanda...chiar mai dureaza cel putin o saptamana, ca nu era nimic taiat pe alta persoana fizica.

Mergi la inceput