Mobila - de unde?
Raspunsuri - Pagina 2
grenouille spune:
am dat peste un site care are niste mobile care personal imi plac foarte mult
http://www.norvinia.ro
a auzit cineva de ei?
la mobila de bucatarie preturile mi se par relativ OK... comparativ cu mobexpert de exemplu.
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
SIMONABB spune:
eu am luatdulapuri si mobila de bucatarie de la un magazin de pe Pantelimon (fosta Ambianta), s-a nimerit chiar foarte buna.
Doar patul l-am confectionat noi personal, in curte, din popi de lemn si placi de pal, pt ca am vrut o dimensiune mai speciala, adica 2m x 2.5m
http://community.webshots.com/user/simonabb
grenouille spune:
quote:
Originally posted by danilamonica
ssi am si picurator si jolyy
ce e aia picurator? da' joly?
ca eu nu stiu, am vazut prin oferte "sertar cu picurator" da habar nu am ce inseamna.
sar'na!
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
craciunitza spune:
Picuratorul este acel element care are baza cu scurgator, pui vasele spalate acolo si nu pe chiuveta. El se aseaza deasupra chiuvetei obligatoriu, la mobila care este suspendata.
Un sfat va dau si eu celor care va luati mobila de dormitor, luati-va patul pe picioare nu pe lada, asigurati-va ca salteaua se ventileaza pe sub pat si veti avea un somn sanatos.
Nu certati copiii cand viseaza!
columbiana spune:
fetelor, poate v-ati luat deja mobila acum cind am vazut eu topicul, dar nu ratati MOBEXPERT; am lucrat la ei 7 ani si sunt...excelenti (nu e reclama, ca zi sunt la 8000 km de ei, si-mi caut aici mobila, si o gasesc mai departe a lor foarte buna- in plus eu eram cu hirtogaria, cu nu cu marketing sau desfacere);
nu stiu daca se mai fabrica bibl. Mara, de ex., am vut acasa una, era superba; au canapele faine si colorate, bucatarii si...etc.
osna spune:
mobila de sufragerie mi-am luat-o de la ELVILA dar am vazut la prietenii nostrii mobila facuta la comanda la GERASIS este super.acolo ne vom face si noi bucataria.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
felicia74 spune:
sunt de acord cu parerile despre Mobexpert. Eu am de la ei biblioteca, comoda pantofi, birou calculator, pat metalic (il vor folosi si copii mei daca vor vrea). Vezi ca in fiecare ianuarie sunt reduceri.
Chiar daca ai apartamentul inchiriat, mobila lor este usoara si se poate muta repede. Si este si usor de asamblat.
In schimb, am patit-o f urat cu Elvila. In primul rand, am asteptat o luna jumatate ca sa vina materialul pe care il voiam. Venea Craciunul si eu stateam cu sufrageria GOALA. Au venit materialele pe 1 dec, am dat comanda, au venit canapelele pe 17 dec si - stupoare - cand le-am desfacut curgeau atzele din ele.
Acum, dupa 4 ani de folosire, arata jalnic - buretele s-a tasat.
Data viitoare va fi tot Mobexpert.
Felicia
sofia_misicu spune:
Si eu sunt fan Mobexpert. Tocmai ieri mi-am cumparat bucataria si masa de sufragerie de la Mobexpert. Pe langa serviciile impecabile, gasesti absolut tot ce iti doresti, iar pretul nu este deloc mai scump decat la alte magazine. Pentru patru corpuri de bucatarie am dat 8 milioane, in conditiile in care o bucatarie la comanda ne ducea la peste 10.
In plus mi se pare ca designul nu sufera comparatie cu alte mobile de pe la noi. da, mai exista Class-ul sau Innova insa nu se pune problema...
La Mobexpert poti sa iti faci o super casa la un pret acceptabil.
Sofia 36
Poze
Burtocika spune:
Eu nu sunt asa fan Mobexpert ... Nu mi-am cumparat mobila de la ei, in schimb m-am dus sa ma inspir. Sincera sa fiu, finisajele mi s-au parut de calitate cam slaba, in special la cuiere, care ma interesau pe mine. La preturi destul de maricele, e inadmisibil sa ai bare de plastic (care imita aluminiul) si cuiere de plastic, care mai au si bavuri pe margini (chestii din alea ramase de la turnare).
Asa ca m-am inspirat de la bucatariile lor si mi-am facut-o de comanda. Plus ca n-am vazut decit PAL (poate nu m-am uitat bine), iar eu mi-am facut bucataria din MDF si am iesit mult mai ieftin.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
grenouille spune:
nu a auzit nimeni de norvinia???? imi place rau de tot ce e prezentat la ei pe site. da nu am auzit de nimeni sa fi cumparat de la ei!!
si am vazut o canapea misto la un magazin care ar merge de minune cu sufrageriile de la ei - canapea bej cu pernutele maro, cu niste taburete cubice tot maro, altele micute micute tot maro si o masuta joasa de tot din sticla....