Mobila - de unde?
salutare tuturor!
imi cer scuze daca s-a mai discutat si rog moderatorii/ userii sa imi indice link-ul...
o sa trebuiasca sa ma mut de unde stau si vreau sa imi inchiriez apartament de 2 camere nemobilat.
asa ca - tre' sa cumpar mobila. habar nu am de unde!
am studiat ofertele de la mobexpert, gepa si elvila dar habar nu am - e buna mobila? nu e? ca daca tot bag banii in ea.... sa nu ma trezesc ca mi se dezmembreaza dulapul. sau patul. sau mai stiu eu ce si sa ma chinui dupa aia sa o repar.
de unde din alta parte din bucuresti se poate cumpara mobila buna? (si nu exagerat de scumpa)
dupa bugetul facut de mine, de la mobexpert m-ar costa in jur de 2500-3000 de euro toata distractia. de banii astia, gasesc ceva mai bun prin alta parte?
Multumesc tuturor!
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
Raspunsuri
cristiama spune:
Buna,
Acum nu stiu exact ce mobila vrei, nu prea are rost sa mobilezi complet un ap inchiriat, la un moment dat iti vei lua ap tau, nu?
Noi am stat int-un ap nemobilat si am luat minimum: o saltea buna pt dormitor, masa si scaune si un raft pt bucatarie, si o canapea
+ o masuta in sufragerie; doar atat si au fost greu de mutat si astea!
Mobila am luat-o si noi de la Mobexper si am fost multumiti, e cam scumpa doar. Bucataria am facut-o la tamplar dupa un model de-al lor si a iesit la 1/4 de pret!!!
Da mai sunt zeci de magazine de mobila, atat doar ca bucatile de la Mobexpert se potrivesc cu ce avem deja, si uite asa luam tot de la ei.
Iti dorec sa te simti bine in noua casuta. Si nu te grabi sa umplii cu mobila.
EmmaT spune:
Fortelady in Drumul Taberei-Ghencea sunt cel putin 3 magazine mari pentru mobila...(Tamilia,Mall-ul pt docoratiuni...si mai sunt dar imi scapa numele...
Emma
grenouille spune:
multumesc pt raspuns!
eu vreau sa mi-au mobila sa ma scap de o grija- cand o sa cumpar apartament/casa sa nu mai stau sa cheltui banii pe mobila.
plus ca diferenta de pret intre un apartament mobilat si unul nemobilat amortizeaza in cativa ani pretul mobilei...
iar de mutat, stiu ca sunt firme care se ocupa cu asta, dau banu' si gata.... plus ca nu stiu cat mai stau in tara (prietenul meu e din franta) si daca plec, o pot lua cu mine (clientul meu principal e o firma franceza de transport cu camioane , ma pot aranja cu ei sa o transporte)
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
bebetica spune:
Si eu am cautat mobila la un moment dat, dar modelele, utilitatea si partea financiara nu se prea pupau. In sfarsit am gasit un magazin pe b-dul Decebal care se numeste Conforama si unde poti comanda functie de proprile tale dorinte si spatiul pe care vrei sa-l decorezi - mobila visurilor tale la un pret accesibil si la o calitatea adecvata.
Am comandat la ei pana la cele mai mici detalii cateva produse si am fost incantata de promtitudinea, seriozitatea si profesionalismul acelor oameni.
Sucessssssssssssssssss !
.... Ioana si al ei STEFAN DIMITRI ....... (de 2.4 anisori)
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EegNWjFi0btWMa
Sorina spune:
Tot in Ghencea mai este Elite Center. Si acolo ai pe 3 nivele o gramada de mobila....sa-ti tot alegi....
Eu mi-am comandat acolo, la firma "Casa Nora", dormitorul.Maine mi-l vor aduce. Am iesit la un pret superb dn punctul meu de vedere. PLus ca sunt foarte prompti.
Oricum ai face....succes la cautari.
danilamonica spune:
si eu tot la Conforama mi-am facut o bucatarie la aproape jumate de pret fata de una identica de la Mobexpert si am si picurator si jolyy si usi cu geam sablat .Am fost super multumita de ei : intr-o saptamana a fost gata chiar i-am amanat eu ca nu aveam gresia pusa inca...
Monica
pozele noastre
ellamiss spune:
Daca iti permiti eu zic sa-ti iei de la MOBEXPERT pentru ca este de buna calitate dar nu renteaza din moment ce inchiriati apartamentul.Este buna si cea de la SIPRO ( www.sipro.ro) noi de la ei vom lua mobila de bucatarie, imi plac modelele lor foarte mult si sunt si ieftine.
Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005
grenouille spune:
multumesc tuturor pentru raspunsuri!
la magazinele pe care mi le-ati enumerat se face si livrarea acasa (plus montarea)? cam la cat timp de la comanda se face livrarea?
proiectul meu este asa: am o saptamana libera - in care tre' sa rezolv tot ce tine de mutat (carat lucruri de la locuinta veche, cumparat mobila, frigider, aragaz, perdele, covoare etc). asa sunt eu, mai hei-rupista... in restul timpului mai greu ca stau la birou pana seara tarziu.
Ar mai fi o chestie - am vazut ca mobexpert da garantie la mobila doar un an (ceea ce e cam putin ca nu e masina de spalat sa o folosesti 5 ani si dupa aia sa iei alta, am dat un exemplu aiurea)... prin alte parti se da garantie?
Steluta spune:
quote:
Originally posted by fortelady
la magazinele pe care mi le-ati enumerat se face si livrarea acasa (plus montarea)? cam la cat timp de la comanda se face livrarea?
Eu mi-am facut bucataria la Sipro, si iti spun ca dureaza cam 5 saptamani de la comanda, pana iti aduc mobila. Eu insa ma declar nemultumita de serviciile celor de la Sipro. Greselile au venit mai ales din partea tipei care s-a ocupat de proiectare. Ne-a facut inaltimea mesei din bucatarie la 65 cm, in conditiile in care eu ii explicasem ca o vreau la 90 cm (la fel ca blatul de pe partea cealalta); spatiul pentru cuptorul de microunde este cu 35 cm mai inalt decat are inaltimea cuptorul. Cat priveste finisajele, era loc si de mai bine. Am ales Sipro tot la recomandarea unor fete de pe forum, dar nu am fost multumita de serviciile lor. De aceea pentru dormitoare am ales o alta firma. Sper sa fie mai bine.
quote:
Ar mai fi o chestie - am vazut ca mobexpert da garantie la mobila doar un an (ceea ce e cam putin ca nu e masina de spalat sa o folosesti 5 ani si dupa aia sa iei alta, am dat un exemplu aiurea)... prin alte parti se da garantie?
In general garantia este de un an.
Numai bine,
Steluta.
ellamiss spune:
Mersi mult Steluta ca mi-ai zis.Eu am cautat pe net si am dat de SIPRO dar inca nu am luat legatura cu ei pentru ca inca nu am nevoie de mobila.Mi-e mi-au placut modelele lor si de aceea eram incantata.Daca gasesti o firma buna de mobila sa-mi spui si mie, te rog.Ce bun este site-ul asta!!!!Ma ajuta enorm.
Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005