Mobila - de unde?
Raspunsuri - Pagina 4
misty spune:
Ileana, multumesc..din pacate nu ma cheama Gheorghiu, pare ca individul iar imi da teapa, inchipuiti-va ca "m-a programat" deja sa stau acasa in we, ca mi se monteaza amarata mea de bucatarie!! Macar stiu cum stau..
Daca cineva are vreo idee despre cum as putea sa-l strang cu usa pe nesimtit, scrieti va rog aici.
Fortelady, am cam luat-o pe aratura pe subiectul tau, te rog sa ma scuzi.
ellamiss spune:
Am fost ieri la un magazin de mobila.Este vis-a-vis de Stadionul Steaua si langa HOME DESIGN MALL.La HDM sa nu intrati ca va speriati ce preturi sunt.Sunt mai multi vanzatori pe acolo decat clienti.Magazinul asta despre care va spuneam se numeste parca ELITE, oricum il gasiti sigur ca de fapt nu este un magazin micut, pot spune o mare cladire cu 3 etaje.Este mobila acolo de care vrei si de care nu vrei.Mie mi-a placut foarte mult o bucatarie si o sa o iau sigur de acolo.
Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by ileana
Dupa 5 ani de facultate si 10 de mobila...dati-mi voi sa consider picuratorul de vase o tampenie...este fain, dar am o singura intrebare: "Ce se intampla cand dupa ce am clatit o farfurie o punem la scurs in suportul picuratorului?
Eu dupa 5 ani de folosire ma declar multumita de picuratorul de de-asupra chiuvetei. Acolo imi tin farfuriile+canile+paharele curate, care stau ordonate si, mai ales, disponibile.
Si cand pun o farfurie clatita direct in acel picurator, picaturile se scurg in chiuveta.
Dar cand sunt mai multe vase de spalat folosim pt inceput picuratorul clasic, cel de langa chiuveta. Ca sa nu facem atata gimnastica cu vasele picurande.
Totusi repet, in acel picurator de de-asupra chiuvetei vasele sunt foarte la indemana si usor de manipulat, mai ales farfuriile care stau fiecare in suportul ei vertical.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
ileana spune:
dA, ASA ok.
Doar ca scopul acelui picurator, este pt. scurgerea vaselor ( nu pe cel clasic...) ceea ce pt. mene inseamna cand ridici mana cu farfuria clatita, prelingere de apa pe brat...sincer. Ca sa nu mai vorbesc de chinul de a goli tavita de apa...eu nu am reusit niciodata fara sa ma stropesc..
Misty, poti sa pleci linistita in week-end, sau sa-ti vezi de program...
Se lucreaza doar pt. Mobexpert...si numai Mobexpert, teoretic pana luni....
Danna_36 spune:
Pentru cei care vor sa vada ceva cu adevarat deosebit in materie de mobilier: vizitati expozitia OVO DESIGN din Chitila. Eu sunt designer de mobilier si am vazut destula mobila la viata mea, dar acolo am ramas cu gura cascata.Bine, si preturile sunt pe masura si nici nu intra chiar oricine acolo, ca e in curtea fabricii; Daca a vazut-o cineva, as vrea sa stiu ce parere are.
Danna
anacami spune:
Fortelady,eu nu mi-as cumpara toata mobila daca as vrea sa-mi cumpar o casa in viitorul apropiat.S-ar putea sa nu se mai potriveasca asa bine celuilalt spatiu.
Dormitorul matrimonial l-am cumparat de la Adorama (produs de Gautier),a costat ceva mai mult pentru acea vreme (acum vreo 4 ani),dar arata si acum impecabil.Calitate deosebita,daca as fi avut indeajuns de multi bani mi-as fi cumparat toata mobila de acolo...Mentionez ca pentru el am alergat in tot orasul,din dorinta de a fi cat mai rezistent, cu pat mai mare,...Ramasese sa aleg intre asta si unul Mobexpert....
Tot la Adorama am vazut niste camere de copii si dressing-uri super (care nici nu as avea unde sa le bag intr-un apartament de bloc...).Daca vrei sa te inspiri www.adorama.ro
Dormitorul copilului l-am facut pe comanda la SiPro (chiar am recomandat si altora pe DC..);mie mi-a iesit bine,cum am cerut, inclusiv la finisaje ,culori(...marginile acelea care se lipesc sunt si acum la locul lor,am vazut la unii producatori ca se duc dupa o perioada...)
Mobila de bucatarie am facut-o la FarEst,tot sa se potriveasca spatiului pe care il am;sunt multumita de ea
Trebuie sa-mi iau si mobila de sufragerie-deja "am ochit" o canapea la Mobexpert.
Am cumparat de la Mobexpert o masa extensibila la 12 persoane,foarte solida si rezistenta,usor de strans si extins.
Alte locuri: Neoset (aici am fost pentru o estimare pentru camera copilului,dar nu mi s-au parut asa flexibili in a face exact ceea ce doresti), magazinele din Ghencea,etc ...
Mobilierul de baie l-am luat de la un magazin de pe Valea Cascadelor (aici gasesti multe magazine pt. materiale de constructie-gresie,faianta,parchet,...)
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
grenouille spune:
nu intentionez sa imi cumpar casa in viitorul apropiat.
si sincer, m-am saturat sa stau in mobila unde a murit bunica sau sa platesc cine stie cat in plus la chirie pt ca proprietarul a mobilat un apartament dupa gustul lui. o mobila (nu neaparat pe comanda) se amortizeaza in 2 ani de chirie daca am calculat eu bine
si cand plec din apartament pot sa o vand daca nu imi mai place. nu o iau in rate, o iau cu cash (si asa am o gramada de credite la banca, nu mai vreau inca unul)
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
ileana spune:
Servus,
Mare grija la eventualele comenzi de mobilier date catre Norvinia.
Mare grija la avansul pe care-l platiti si la termenul de livrare.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by ileana
Ca sa nu mai vorbesc de chinul de a goli tavita de apa...eu nu am reusit niciodata fara sa ma stropesc..
Noi n-avem tavita . Este exact de-asupra chiuvetei si ce pica, pica in chiuveta.
... se zvoneste in targ una, alta ...
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag