Mamici si bebelusi de iulie - august (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Kulta esti tare simpatica...pana acum iti era frica sa nu vina mai devreme...asta din sapt 32...si acum te rogi de el sa vina ..ai vazut ca pana la urma tot bebe decide, indiferent de grijile noastre?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anis, e foarte adevarat ce spui.
Cica sunt indeplinite TOATE conditiile ca bb sa vina si nik. Asteptam.
Pupici,
K39+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by KULTA

Acusor, multumesc. Tocmai m-am intors si toate bune, n-am mai pus nici un gram la kg in 2 saptamini. Asistenta vorbea cu bb din burtik, cica sa vina odata sa nu ne mai tina in suspans.
Eu dureri ca la ciclu am de o luna si tot nik. Dopul il elimin de Duminica, continuu dar tot nik. Mi-e frica si mie ca nu voi sti daca e travaliu adevarat sau fals dar eu cred ca Dumnezeu ne va ajuta sa ne dam seama.
Fii tare, nu mai avem mult.
Pupici,
K39+

Asa te vreau draguta,imi place in sfarsit ca te vad optimista si ca te-ai resemnat...I mean ca il lasi pe Sebi sa vina cand vrea el.

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Irina-te-am vazut inscrisa in lista utilizatorilor,hai scrie-ne ne dai de veste ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Mirela, si mie mi se pare o idee buna numele capitolului.

Oana, dulcica foc Eva ta! Pai daca ei i s-a parut ca trebuie sa faca un lucru mare nu se putea decit inconjurata de oameni "mari". Asa, ca sa fie admirata si laudata! Copil cu personalitate, ce vrei???

Acusor, eu am trecut prin asta. Si am invatat sa nu mai dorm ziua oricit de obosita, stau in pat dar nu mai dorm, ca sa pot dormi noaptea! Iar cu , combinatiile alimentare...nu am asa ceva, as putea face cam orice fel de combinatie posibila fara repercursiuni! Succes la vaccinare!

Kulta, hai ca nu mai e mult si rasplata va fi pe masura!

Anca si Matei 38s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Laura-chiar ma inrebam ce mai fac mamicile nostre de gemeni.Mai stii ceva de Isa?Uite ca Mirela a deschis deja subiect mamici si bebelusi,acum poate intrii mai desSa iti traiasca Bianca si Rares si sa creasca mari si sanatosi.E un sentiment minunat cand dupa atata schimbat de nappies primesti in sfarsit rasplata-un zambet constient,gangureli,tipete de placere-ma topesc
Adriana-ei ii cade parutul cu care s-a nascut si are deja la tample par f scurt nou crescut,pierde cuiful cu care s-a nascut.Cred ca se vede prin pozele mai noi pe care le-am pus-cheliutza mea iubitaSi eu am unda verde de pe 9aug
Irda-ma bucur tare ca Daria ia bine in greutate.Sa va traiasca si la mai multe luni si anisori

Mergi la inceput

Andreea(AC)-si Bibi Oana nu e prea grasuta dar e lunguta,avea pe 9(La 5 sapt si 3zile)56.5cm.Si nici ea nu e prea cuminte!Sa fie rude?
Acusor-si eu am fiert biberoane nu iti zic din auzite.Ca am in casa si biberoane si lapte praf just in case.Believe me u will know-la contractii ma refer,ca dor ale naibii ca de aia sunt contractii dureroase.Oricum succes sa nu te ia pe nepregatiteIn legatura cu somnul tot asa eram si eu,bea si tu niste lapte inainte de culcare.La mine nu mergea tot timpul.Mama-cand imi aduc aminte cat dormeam inainte,dar cand ii vad fatzuca zambareata si parca pusa pe shotii chiar si noaptea uit de toate
Oana-sa va traiasca printesa EVA.Caraghioasa tare faza cu kk la dr.Cred ca noi doua suntem predestinate cu kk:isi rad scumpele noastre bebelushe de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Acusor tot anestezistul face epidurala deci ia-l in calcul cu vreun milion asa am dat eu cel putin la cezariana, banuiesc ca nu ar fi mare diferenta la Bucuresti. Mai te intersezi tu de scoruri. Tinem pumnii!!!
Lulu sa va traisaca bebelul si sa fie sanatos!!!!
Kulta tinem pumnii sa vina bebe Sebi cand trebuie si sa fiti bine fericiti impreuna cat mai repede! Bafta la dr!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

mamini-am inteles eu gresit cu dormitul.Stii cum e cu neuronul.Bine ca il ai pe sot in concediu.Cat si-a luat concediu?Profita de timpul asta cand sunteti amandoi ca apoi cand o sa fi singura cu Veve sa ai cat de cat bateriile incarcate,o sa te tina ceva
Exercitiile mi le-a dat dr fizioterapeut,m-au ajutat oarecum nu mai am asa tare picoarele umflate so far.
Aici e exact invers daca alaptezi e ceva destul de rar vazut.Am citit ca in tarile scandinave procentul femeilor care alapteza e f mare,dar nu credeam sa faca deja discrminare pt ca nu ai laptic.Ce nebuniVezi tu cum faci:daca nu e destul laptic nu are rost sa te stresezi,incerci si tu si indiferent ca ai sau nu ,nu trebuie sa te simti aiurea.In legatura cu sanul la care nu vrea fata sa suga poate nu ai sfarcul format-sustine cu o mana sanul,iar cu cealalta prinzi cu degetul mare aureola (lasi totusi loc pt guritza bb)in dreptul orei 9 si cu aratatorul in dreptul orei 3.Sotul poate sa sustina fetitz pana va invatati.Poate merge.Si eu m-am chinuit un pic pt ca nu am sfarcuri decat de un cm.Dar acum se formeaza cand suge mica-uneori se mai supara inca
Fetele care ati mai ramas sa nasteti va fac galerie.Ne ajungeti voi din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!

Am fost si noi afara!!! A dat Dumnezeu sa se incalzeasca si sa nu mai ploua, asa ca azi am iesit la plimbarica!

Lulu, felicitari, sa va traiasca pruncul!!!

Codruta, bun venit si felicitari pentru puiuta!

Anis, noua tot Sab Simplex ne-a fost recomandat de catre moasa si chiar este bun. Am incercat si cu Bonnisan dar din pacate Emmei nu ii place gustul ... asa ca ii dau Sab Simplex.

Lory, multumim

Irinuca, inca nu ai iesit din spital? Te asteptam sa ne povestesti!!!

Kulta, hai ca mai ai putin, chiar tii minte cand te temeai ca vine inainte de termen si va fi prea micut... acu sa vezi ce bebelan mare si voinic o sa faci! Multa bafta si plimbari lungi, pe mine astea m-au ajutat extraordinar... doar am ajuns cu dilatatie 5cm la spital

Noi continuam sa avem program de uitat pe pereti dimineata intre 9 si 12, in rest doarme cate 2-3 ore, noaptea se trezeste numai sa manance si adoarme repede la loc. Eu mai fur cate o ora doua de somn peste zi, si sunt inca in forma
Luni cand a venit moasa a cantarit-o pe Emma si avea 3820g , maine iar vine si iar o cantareste...

O sa mai pun poze curand...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi

Mergi la inceput