Mamici si bebelusi de iulie - august (86)
Raspunsuri - Pagina 4
Katink spune:
Mamini, bine ati venit acasa si multa sanatate!
Cum o cheama pe fetita voastra? Sau inca nu ati ales numele?
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi
ZenaO spune:
cu intarziere va anuntam ca pe 11.08 la ora 12:06 s-a nascut Matei prin cezariana. Avea 3.250 kg si 47cm, scor Apgar 9. Suntem acasa fericiti si obositi deocamdata. Felicitari nilor mamici! Revenim cand s-o putea.
Zina si bb Matei 38+ sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
nique15 spune:
Buna fetelor!
Ne scuzati ca intram rar, dar internetul nostru se prabuseste la fiecare ploaie... asa ca 1 zi avem, 1 zi nu!
Felicaitari noilor mamici! Sa va traiasca bebelushii, sa fie sanatosi si mancaciosi!
Avem si noi 2 intrebari:
1. Cat trebuie sa ia in greutate un bebe pe saptamana (noi am implinit ieri 2 saptamani)?
2. Cum v-ati imbracat cand ati iesit prima data afara si cat ati stat? Ne tot pragatim si noi de iesit, dar nu prea tine vremea cu noi.
Va pupam si speram sa fim mai active!
Ioana si jucausa Ioana-Simina
corbioana spune:
Zina sa-ti traiasca bebe Matei sa fiti sanatosi amandoi si sa cresteti mari si frumosi!!!!
Ioana nu te mai stresa cu cate trebuie sa ia in greutate bebelina ta nu trebuie sa fiti ca la carte daca ia in greutate indifrenet cat e absolut ok. Ca ia 200 gr sau 300 sau 500 e un copil normal nu-ti fa griji. daca vezi ca papa si ia ceva in greutate in fiecare sapt e prefect normal.
La cum e vremea acum afara adik mai putin soare si mai racorut asa e il imbrac pe Andrei in body cu maneca lunga si pantalonas de ex. Deci nici f gros. De stat o sa stati cat va suporta si ea, incepi cu jumatate de ora, apoi o ora si tot asa depinde si ce mananca mie mi-a usor pt ca Andrei papa si bibe si il iau cu mine. Pupici Succes!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
ankak spune:
Zina, felicitari pentru bb Matei!
Tu sa fii sanatoasa si sa ai laptic pentru cel mic.
Vezi ca ai ramas cu semnatura la 38s+
Anca si Matei 38s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
oriadam spune:
Salutare fetele!
Acusor - epidurala o face anestezistul care trebe' platit separat. Noi am intrebat-o pe doc si ne-a spus sa ii dam 100 Eur la anestezist si 100Eur la neonatolog. Nu stiu daca e general valabil, eu nasc la Polizu.
Lulu - Felicitari pt bebe, sa-ti traiasca.
Azi am fost si noi la control si, de unde in masina imi faceam scenarii cum ca o sa-mi spuna doc ca m-am dilatat si ca ma opreste in spital sa nasc (m-a cam durut burtica azi-noapte) mi s-a spus ca mai stau ca popa 2 saptamani. Asa ca, daca tot nu-i rost de nascut, azi am bantuit toata ziua prin Carrefour si apoi in vizita.
Mada & Daria 38s(maine)
anis spune:
Katink, si eu i-am dat Sab de la inceput, numai ca uneori are efect ,uneori nu.Pana la urma cu toate produsele astea pt colici...copii tot au colici..asta e..bine ca trec.
Nique...cum n-ati iesit inca afara??? Eu am iesit cu Ingrid cand ea avea 8 zile, dr neonatolog mi-a zis sa ies.Am stat vreo 2 ore, am imbracat-o in body cu maneca scurta, fara caciula ...
Zena... FELICITARI!!!!!!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ankak spune:
Mada, mama mia......da' la ce standarde va situati? Pai daca dai 100euro la anestezist si 100 la neonatolog, la dr care-ti face cezariana, la ala cit ii mai dai??????????? Sint ingrozita de asa scoruri!!!!!!!!!
Anca si Matei 38s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
andre_ea spune:
Fetelor, cu toata zapaceala mea de proaspata mamica, nu am apucat sa va multumesc pentru mesajele voastre frumoase.
Deasemenea, felicitari proaspetelor mamici! Nu mai enumar pe fiecare, ca sigur uit pe cineva.
Mamini, si eu care credeam ca am petrecut niste evenimente neplacute in spital. Nimic nu se compara cu ceea ce ai patit tu. Sper ca Veve sa te ajute sa treci peste tot.
Pupici!
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
mamini spune:
fetelor, stau in pat cu fie-mea atirnata de un sin si laptopul in spatele ei si citesc...
felicitari Zina si Lulu pt baietei!
Andre_ea imi pare rau ca ai avut probleme si tu, noroc ca bebeii sunt sanatosi, eu eram atit de stresata de sanatatea ei, ca nimic altceva nu mai conteaza.
Kulta, Sab simplex am luat din RO cum mi-ai spus, dar nu avem deocamdata colicei, ceaiuri pt laptic sau din ala de urzici, de astea vorbeam ca nu sunt pe-aici.am rugat pe cineva sa imi aduca, dar vine sapt viitoare din concediu.
Emaaimee,super exercitiile, m-au ajutat alea de picioare, m-am mai desumflat.multumesc pt sfaturile bune iubi e acasa 4 saptamini si e un super tatic, fiindca Veve sta noaptea treaza si plinge sau pur si simplu vrea in brate, hranita, schimbata in doua reprize de 1,5-2 ore si sta mai mult el de planton sau unul eu unul el.
Katink, ce fetitza cuminte ai, sa iti traiasca!pe Veve cred ca o sa o cheme Sofia, a venit hirtia sa o inregistram dar am zis ca tot ne mai gindim o zi...
MonaI si eu abia astept sa iesim la plimbare, vineri ne ducem la dr-eu si la moasa-ea(in acelasi loc) si abia astept...
pupici
M si Veve