Mamici de martie-aprilie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Catrinel_17 spune:
Serj, eu peste tot pe unde am citit despre toxoplasmoza, era vorba numai despre pisici (si numai de alea care merg sa vineze pe afara, nu de alea care stau in casa si mainca din conserva). Se pare ca numai la pisica face ciclul complet virusul ala (sau bacil, ce-o fi). Si sansele sunt iarasi mai reduse daca se curata locul in care face in fiecare zi, pt ca e nevoie sa stea fecalele 24 de ore ca sa elibereze chestia aia.
Scuze daca-s incoerenta, dar sunt ASA de obositaaa! Nici n-am venit cu masina azi, de frica.
Si te mai rog ceva…
nu iti mai face emotii degeaba cu tot felul de calendare…
Io dupa ce am incercat intr-o parte si mi-a iesit baiat si in alta mi-a iesit fetitza, m-am potolit, nu mai am chef sa imi toc nervii si pe asta. Cruta-te, de dragul lui BB!!!! Ca si eu asa sunt, imi fac griji din ORICE, incerc sa reduc chestiile care ar putea sa imi dea emotii, ca nu stiu unde o sa ajung!
te
cu drag
Nu-s ce-s asa de vorbareata si ochii stau sa-mi pice de somn. Sunt culmea… dar parca aici la voi gasesc intelegere si sprijin…si imi dau drumul… stiti voi…
C+ bb mik
Tina_Welsh spune:
Catrinel nu e corect!
Ai o sarcina cu 4 zile mai mari decat a mea:))! Mai fetelor eu astazi de dimineata m-am terzit cu o durere in partea stanga a burticii...de fapt nu era o durere era mai mult ca o intepatura si o usturime asa...in momentul ala stateam pe spate, cand m-am intors intr-o parte m-a lasat. A-ti mai avut careva din voi o durere ca asta?
Va
pe burtici si sa ne auzim cu bine!
placinta cu varza.....

Tina
and Our sweet baby
mamaariadna spune:
Mai fetelor, hai ca tare m-ati facut curioasa cu placinta de varza.
Cat, te rog, cand ai reteta, trimite-mi-o si mie!
Va pup,
Ariadna
12+
Catrinel_17 spune:
Hai ca mi-a plouat si mie in gura… M-am uitat putin pe net si am dat de asta:
Placinta cu varza acra:
http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?p=80081
Oare se poate face si cu foi din comert? Ca io cu aluateurile…. Hehe, nici macar cuvintul nu-l pot scrie corect ![]()
![]()
cat, cum suna si reteta ta?
pup fetele
C+ bb mik
Cat spune:
Am venit si eu de la sotiorul meu de la spital. Slava Domnului e bine, a trecut si asta!I-am dat Dariei sa pape si am pus-o la culcare si ma mai duc pe la el dupa-amiaza.
Fetelor va scriu reteta de placintele cu varza aici, poate mai sunt si alte fete pofticioase printre noi 
...
Ingrediente
1/2 ceasca ulei, 1/2 ceasca apa, sare , faina
Umplutura : varza murata taiata marunt, 2 linguri ulei, piper
Se face un aluat din ulei, apa, sare si faina cat cuprinde. Aluatul sa fie potrivit de moale. Se framanta bine si se lasa un sfert de ora sa se odihneasca acoperit cu un servet. Varza taiata marunt se scurge bine de zeama si se caleste putin cu cele 2 linguri de ulei(nu se rumeneste). Se adauga un varf de cutit de piper.
Din aluat se intind pe rand 2 foi. Se taie patrate, se umplu cu varza si apoi se intorc colurile spre mijloc, in forma dde plic. Se mai aduc colturile plicului spre mijloc si se lipesc bine sa nu iasa varza.
Se coc in tava la foc potrivit. Se servesc calde, dar sunt bune si reci!
Pofta buna!
Sper sa va placa! Am sa fac si eu cand o sa am timp!
Fetelor eu cred ca o las balta cu aflatul sexului la bb ca e prea complicat...Nshiro, nici cu metoda ta nu stiu cum sa fac... Sa va zic de ce, ziua mea a fost pe 13 iunie si conceptia a avut loc in jurul datei asteia dar nu stiu daca inainte sau dupa
...asa ca eu nu stiu cati ani sa pun 30 sau 31? Ma rog, eu avand fetita as vrea baietel dar sincer va spun ca nu mi-ar parea rau sa fie tot fetita, mai ales ca domnisorica mea vrea doar surioara! Orice o fi sanatos sa fie!
Hai ca daca tot m-a apucat vorbaria sa va povestesc despre Dariuca mea...am discutat noi doua cu mult timp inainte sa apara bebe2, cam pe la 3 anisori ai ei despre barza care aduce
. Dupa asta ma tot intreba daca vreau sa ne aduca si noua barza un bb. V-am izs ca noi am avut ceva probleme si ca incercam cam de multisor. Ei, in iunie cand am ramas insarcinata dar nu stiam inca ma intreaba Daria uitandu-se sugubat la mine :"Mami, tu vrei sa-ti aduca barza un bb? ". I-am raspuns normal ca "Da,vreau dar trebuie sa mai asteptam pana vine barza si la noi" ( ca bb tot nu venea de 2 ani jumate si nu stiam cum sa-i explic copilului). Imi trage Daria mea o privire greu de descris in cuvinte si-mi zice "Mami, barza e Doamne-Doamne". M-a lasat fara grai! Si eu care ii tot indrugam cum aduce barza bb-i in cioc
La putin timp am aflat ca la noi chiar venea barza!
Hai ca m-am lungit cam mult!
Am sa pun si eu poze recente zilele astea.
Va pupez pe toate,
Catrinel
10+ si
Daria Maria
Cat spune:
Tot io
...vad ca n-am stare...
Catrinel17, reteta din link-ul pus de tine e cam la fel, doar ca am vazut ca e si cu ceapa. eu nu pun, dar tre sa fie buna si aia. Daca n-ai chef sa faci aluat incearca cu Blätterteig (sper ca am scris bine), eu fac de multe ori cu diferite umpluturi- branza sarata, sau carne si ies f .bune!
Eu acum nu fac nimic bun de papa, ma aliez cu sotiorul care n-o sa aibe voie sa manance decat supe pasate, piureuri si inghetata la greu!
Am calculat cu metoda ta Nshiro si cu 30 si cu 31 de ani la mine si in ambele cazuri tot zecimala sotului era mai mare. O fi baietoi?
Zi-mi si mie te rog cum sa fac cu calendarul chinezesc!
,
Catrinel
10+ si
Daria Maria
Catrinel_17 spune:
Cat, multa sanatate sotiorului!!!!! Sa se faca bine repede!
Multumesc pt reteta, cu siguranta am sa fac si eu, mai ales daca merge cu blätterteig! 
C+ bb mik
dea0277 spune:
Letitia, data trecuta am pierdut sarcina la aproape 12 saptamani. A inceput cind am fost la toaleta, si m-am sters, am vazut o pata mare de singe rosu-maroniu. Apoi a incetat, am fost la doctor, aici in Canada si mi-au spus ca se mai intimpla. Dupa citeva saptamini, pe la sapt. 9-10 am inceput sa am scurgeri din nou, dar de data asta era acel mucus care este normal in sarcina, dar era cam rozaliu. Aici nu se dau medicamente pentru sustinerea sarcinii decit dupa ce pierzi vreo 2-3. Apoi am plecat in Romania in vacanta si a doua zi dupa ce am ajuns acolo am inceput sa am si chiaguri de singe si i-am spus sotului ca nu-i a buna si am mers la urgenta in C-ta. Si ei mi-au zis ca nu e a buna si ca e iminenta de avort, sa ma duc acasa si sa revin dimineata la control. Mi-au dat ceva no-spa si inca ceva ce nu-mi mai aduc aminte si dimineata la 7 am fost la toaleta si l-am eliminat. Si apoi stiti voi, la ginecolog, curatat si tot asa. Acum e un pic diferit, pentru ca am avut o scurgere maronie in sapt. 4-5 cind am inteles ca se implanteaza si apoi pe la sapt. 7 iar, dar mai rosiatica si mai mult firicele de singe prin mucus decit singe curat, iar in sapt. 7 se zice ca se formeaza dopul si poti avea crampe si scurgeri. Acum iar am avut marti foarte putin, dar eu am si o rana pe col si poate fi si de la aia.
Sper ca nu am fost prea descriptiva cu detaliile si daca am fost imi cer scuze, dar citeodata imi doresc sa citesc si eu la alte fete care au trecut prin asa ceva, sa stiu exact cum s-a intimplat.
Acum sint in sapt. 8 si 4 zile si tot stau cu morcovul ca o sa se intimple la fel si de data asta. Dar trebuie sa am incredere si sa nu ma mai gindesc prea mult la asta.
Eu tot mai am dureri de burta din cind in cind. E normal?
Andreea
8 sapt. +
Catrinel_17 spune:
Dea, poate ar trebui sa mergi la medic? Mai ales daca ai un history cu chestia asta…Deci in sapt 7 ai avut ceva singerari si dupa aia nimica si acum din nou marti?
Ceva dureri de burta mai am si eu, din cind in cind, (si mi se stringe sufletul de frica), dar nici nu stiu daca e de la BB sau de la quasi-diareea de o am de la magneziu 2 x zi. Nu mai stiu nimica, decit ca ma macina frica din cind in cind…
Voi cit de des mergeti la medic? (pt echo, etc.). Pe mine m-a chemat peste o luna, in 12 sept.
Mai stie cineva ceva de Adriana mica?
pupici
C+ bb mik
tcelen spune:
http://reclama/preconceptie.html?id=153
intra aici SERJ ,MAI SUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!PTR. SEXUL COPILULUI,poate iti iese fata,sper!hai ma ca avem fete,sunt sigura!
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?