Mamici de martie-aprilie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

o DOAMNE ce de nacazuri,cand ma bucuram ca vad si eu o fata de la in ceput printre noi............!
2GIRLSMUM imi pare foarte rau ptr. tine.nu am cuvinte!fii tare!
CRISTINA BUCUR ,cum sa ne deranjeze ca-ti descarci sufletul,asa si trebuie,de aia suntem aici,ca sa ne sprijinim intre noi!imi pare foarte rau,ptr. ce s-a intamplat,ai grija de tine,fii tare,poate pe la anul te vedem din nou aici cu un nou bebe,ai sa vezi ca o sa rasara soarele si pe strada ta!
SERJ iti multumesc!
NSHIRO,l-a primul s-a potrivit,dar la al doilea nu vreau sa cred ca se potriveste ptr. ca iese tot baiat!mi-am facut in alta parte tot pe net,tot ceva chinezesc,si mi-a iesit fata,aseara mi-a pus soacramea sare in cap,fara sa stiu eu binenteles si am dus mana la gura,si cica fata o sa am,asa ca eu cred cu toata taria ca este fata!
va pup,DUMNEZEU fie alaturi de voi,sa va ocroteasca de toate relele!CRIS 14+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Cristina si Patricia, imi pare rau de tot de ce vi s-a intamplat...of, of, of...si va doresc din tot sufletul sa treceti cu bine de experienta asta...corpul se reface repede, sufletul insa sufera mult mai mult. Mai ales va doresc cat de curand posibil sa aveti parte de o sarcina pe care s-o duceti la capat cu bine.

Totusi am si eu o intrebare referitor la ce vi s-a intamplat...am inteles eu bine ca embrionul a incetat candva sa se mai dezvolte si a murit?...sau nu s-a mai dezvoltat dar a trait in continuare?. Imi cer scuze daca intrebarea mea e prea directa si sper din tot sufletul sa nu provoc durere cu ea, dar as vrea sa inteleg si eu ce se intampla.

Mai ales constat cu uimire cate fete povestesc ca au avut deja o pierdere de sarcina...cand mi s-a intamplat mie aveam impresia ca sunt singura, poate pentru ca multi nici nu povestesc despre asa ceva. Apoi am citit ca pierderile de sarcina pana in saptamana 12 sunt destul de frecvente, si in mare majoritate datorate unor "defecte" aparute in dezvoltare...natura isi are regulile ei.
Desi am mai povestit, o sa ma repet scurt, la mine a fost in saptamana 17, puiul murise candva prin saptamana 15 si eu nu am observat nimic. I s-a facut si autopsie ca sa stiu daca era ceva in neregula, dar bebe era perfect sanatos. Nici pana azi nu am o explicatie pentru ce s-a intamplat. Dar amintirea inca doare.

Of, of, asa vesti triste...fetelor, inca o data, multa putere sa treceti de experienta asta cu bine. Si multa, multa bafta.

Va pup,
Ariadna 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Si Kim, vezi ca ai un PM de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Buna fetelor!

Imi pare tare rau pentru Mia si 2girlsmum! Fiti tari fetelor ! O sa fie bine data viitoare!
Cristina Bucur, mergi la alt medic, poate mai ai sanse!Doamne ajuta sa fie bine!
Eu trebuie sa merg luni, pe 22, la control, am niste emotii!

Astazi se opereaza sotiorul meu de amigdale si sunt cam indgrijorata pt el, ma pregatesc sa merg la el la spital cu Daria. Sper sa fie toate bune! Dar am auzit atatea povesti cu hemoragii dupa operatie ... e mai nasoala operatia la adulti decat la copii, il vor tine 5 zile in spital.

Catrinel17, eu mi-am facut testul de toxoplasmoza, nu intra in setul de analize platite de casa. A costat 25 euroi. Din pacate pt mine nu am imunitate la toxoplasmoza desi am pisica de 10 ani. Imi e cam frica pt ca noi si acum avem o birmaneza (adusa din Ro), dar sta numai in casa si nu manca decat uscatele. Eu am avut-o si cat eram gravida cu Daria si a fost totul bine. Sper sa fie si acum, oricum voi repeta analiza in fiecare trimestru de sarcina.

Kim, hai ca mi-ai facut o pofta cu placintele cu varza...Am eu reteta si dupa ce ma linistesc cu sotiorul am sa ti-o scriu!

Bun venit si de la mine noilor venite! Sper sa va simtiti bine cu noi!

Si sa nu uit! Felicitari Tina si AIleana pentru! Fericire si casa de piatra si bb-i sanatosi si frumosi!

Pupicei!

Catrinel 10+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Buna burtici! Ce mai faceti? Fetelor asa m-am speriat cu vestile acestea de pierdere a sarcinii de simt ca inebunesc!!
Cat merci pentru urare! De-abia astept si eu rezultatele de la toate testele! Va pup!

7 saptamani

Tina's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, fetelor, e ingrozitor ce se intampla! Cristina, Mia, Patricia imi pare tare rau sa vad prin ce treceti! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti mai departe, sa luptati pentru un alt bebe! Si eu am doua sarcini oprite in evolutie, una la 8 sapt si una la 6 sapt, asa ca imi imaginez prin ce treceti! Sa ne fereasca Dumnezeu sa mi trecem prin asa ceva.
Multumesc pentru retetele contra durerii de cap. Nici acum nu mi-a trecut, cred ca incerc cu un cartof crud.
Laura 9+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, Cristina, 2girlsmum, mi se rupe sufletul pt voi. Nici nu am cuvinte sa spun cit de rau imi pare! Pur si simplu asa, oprita din evolutie… Si cum asa...nu se simte nimica?? E ingrozitor, sper sa aveti putere sa treceti peste clipele astea si sa mergeti mai departe!

Cat – toxoplasmoza nu intra in setul de analize standard pt mutterschaft? Ce dementi! Plus ca am niste circuri cu asigurarea de n-ai vazut – din 1 ian am trecut la altii si ma acuza ca nu i-am informat de o mastopatie pe care cica o aveam in 7 iulie 2003. Nici nu stiam ca am asa ceva - cita lume are si nu stie? In plus la urmatoarele controale nu mai aveam, sunt nebuni, sunt groaznic de nervoasa, fix acuma nu am nevoie de chestii din astea. Sper sa iasa analizele bine, abia astept ziua de luni.

Serj, mie mi s-a prescris magneziu 2 pastile pe zi. De ce sa nu fie voie...e chiar indicat! Iau si si vit E cam 10 pe luna (asta am mai redus-o) si bineinteles acid folic.

Emiii, nu poti sa mergi mai repede la doctor? Incearca sa te duci, e mai bine asa, daca e ceva, se pot lua masuri, daca nu e, macar esti si tu mai linistita.

Eu merg numai pe 12 sept la control, mi se pare o vesnicie!!!

Laura, sper sa iti treaca, eu am avut simbata o durere de cap care m-a tinut de dupamasa pina dimineata, nu am putut dormi deloc. Nu am luat nimica, am lasat sa treaca de la sine, am pus numai comprese. Si tot asa, acum 2 saptamini, dar aia a fost chiar migrena si m-a tinut 1 zi jumate. E groaznic sa te doara capul si sa nu iei nimica. Am preferat sa nu iau nimica, era weekend si puteam sa stau in pat, dar daca ar trebui sa lucrez, nu stiu…

Ieri am fost la aquaerobic, mi-a picat tare bine, ma relaxeaza. Drept sa spun mi-a fost frica sa nu-l fi stressat pe BB, dar cred ca este OK. SPER!!! Nu m-am miscat asa de abitir ca de obicei...

Eu sunt EXTREM de obosita, nu dorm bine, ma trezesc din vise speriata (ca niciodata) – oare scade tensiunea?? Ma trezesc pe la 4 dimineata, merg la baie, nu mai adorm, sunt efectiv cheauna, si acuma-s la lucru. Noroc ca nu e mai nimeni pe aici, toti sunt in vacanta… e liniste totala.

Va pup cu drag burtici, si sper din tot sufletul sa nu mai pierdem pe nimeni!!!!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Un articol foarte interesant:

"Sotia este insarcinata, dar si sotul...."

pupici!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna burticute!
nu ma simt bine deloc cand aud de vesti proaste
imi pare tare rau pt. fetele care nu au reusit, mi-e imi este frica si in fiecare zi ma gandesc. oare sta bine, dimineata cand ma simt mai bine ma gandesc ca poate este ceva in neregula, seara cand ma simt rau imi dore4sc sa treaca mai repede.... am devenit paranoica si obsedata de frica in decembrie am pierdut si eu o sarcina la 7sapt. si acum sunt atenta (exagerat) la fiecare durere, scurgere etc. pana acum am mai multe eco facute, decat am facut cu primul in toata sarcina.
tcelen si eu am aceeasi problema!!!! am baiat, imi doresc la disperare (din pacate) o fetita si dupa cum ne-a invcatat nshiro, imi iese tot baiat si nu vreau sa cred!!!!!!!
aseara am visat ca am nascut un baiat si ca nu l-am vrut, si ma simt atat de rau, ma simt vinovata fata de el, pt. ca gandesc in felul asta
abia astept la amniocenteza ca iti da si sexul exact, si sanatos sa fie.
din pacate nu pot gandi, daca nu este si de data asta mai incerc, pt. ca la problemele pe care le am nu cred ca mai am o sansa
catrinel 17 multumesc, cu magneziu merg in continuare, dar cu vit. E am mers timp de 2 luni, in fiecare zi care o capsula. ma-m gandit ca nu are ce rau sa-i faca????!!!!
cu toxoplasmoza, nici eu nu am anticorpi, si la primul si acum, mi s-a spus sa fiu atenta la carne , fiarta cat mai bine, salamuri crude deloc, si in general salam cat mai redus.
atentie la caini si pisici, pt. ca medicul meu a spus ca nu exista vaccin pt. ei la asta, si eu am catel acasa. sper sa fie bine pana la urma.
fetelor, scuze ca am fost vorba lunga
pupici la burtici si sa nu mai auzim de vesti urate!

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

tcelen scuze, te rog da-mi si mie adresa pe net unde ti-ai facut si a iesit fetita.
as vrea sa incerc si eu, desi am inima cat un purice....

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput