Mamici de martie-aprilie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Serj spune:
buna fetelor!!!!
sunt si eu din nou pe aici. cu oboseala care o am nu prea reusesc sa fac prea multe, cateodata si la computer imi este greu sa stau![]()
tcelen nici nu te gandi sa pleci si sa ne lasi, esti din familia noastra de acum!!!
si medicul meu a spus tot asa ca am ramas in jur de 12-14 iunie, dar si computerul la eco tot cu 2 sapt. mai mult da!!!
cristina bucur am vazut acum ce-ai scris, dar nu pot sa cred ca este asa!!! trebuie neaparat sa mergi la alt medic!!!!!!!!!
la fetele cu mania de curatenie: la primul copil si eu eram la curatenie obsedata, acum chiar daca vreau si nu reusesc, cad dupa fiecare miscare, asa ca nu va stresati sa faceti curat ci mai bine odihniti-va.
cu vitaminele, am vazut ca a fost o discutie: eu am luat vit. E, si magneziu inca dinainte de sarcina, cate 1/zi, iar eu nu stiam ca nu este voie. cu vit.E am continuat pana la 2luni, iar magneziu si acum iau, pt. tensiune.
este asa de rau???
pupici pe burtici
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
mamaariadna spune:
Kim, cu branza nu prea fac (tu de care zici de fapt, branza dulce sau sarata?) si cu varza nu am mancat niciodata...chiar asa, cum e? Eu am facut cu mere si cu dovleac.
Da, da, asa e cu sanii...bucuria sotului
...totusi inainte de alaptat erau si ei mai tari si mai imi permiteam sa mai ies si fara sutien pe sub bluze, sau topless la mare...acuma adio...nici nu mai intra in discutie
...
Si eu dorm obligatoriu la pranz...mai ales ca noaptea pazesc peretii de pe la 3...iar seara ma bag in pat la 10...dupa ce adoarme puiul meu hop si eu la culcare.
Fetelor, voi ati fost vara asta in concediu? Noi planificam in septembrie 2-3 saptamani...sper sa fie bine...la sarcina trecuta nu am indraznit sa plec de acasa.
Va pup si va urez deja noapte buna si vise frumoase
(apropos, visati si voi mai mult si mai intens decat normal?)
Ariadna
12+
PS Hai ca ma uimesc eu pe mine la cat am fost azi de activa pe forum
RaluD spune:
Fetelor, a facut cineva dintre voi test de sange Beta HCG pentru depistarea sarcinii? In ce zi dupa ovulatie l-ati facut si care a fost rezultatul?
Cumnata mea a facut ieri (ziua 13 dupa IUI) si rezultatul este 0,17. E negativ, e pozitiv? Doctorita ei spune ca nu ar fi negativ, sa ia in continuare Utrogestan si sa stea cuminte.
Noi suntem cu totii foarte incordati, ei se chinuiesc de aproape 6 ani sa aiba un bebelus, au mai facut o data inseminare si o data FIV...
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri!
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
dea0277 spune:
Cristina Bucur, imi pare tare rau de ce s-a intimplat. In cite sapt. ar fi trebuit sa fii. Eu am pierdut o sarcina anul trecut la aproape 12 sapt si acum sint iar insarcinata, dar mi-e cam frica. Nu prea stiu la ce sa ma astept. Ma simt un pic mai diferit ca data trecuta, tot am singerari, un pic diferite, ce-i drept si tot asa. Stau cu frica pina la sf. lui sept.
Inca o data, imi pare rau si sper ca intr-un final, cit de curand sa reusesti sa ai si tu un bebe.
Andreea
8 sapt. +
2girlsmum spune:
Cristina Bucur, sunt alaturi de tine, ma gandesc ca tie trebuie sa iti fie cu mult mai greu.Si eu am avut astazi ecografia (maine ar fi trebuit sa implinesc 12 saptamani) dar s-a vazut ca sarcina s-a oprit din evolutie la 7 sapt si 1 zi.Asta dupa ce la 6+ facusem un alt eco si se vedea deja inimioara batand..Si eu maine sunt programata la chiuretaj, aici la noi te interneaza 1 zi caci se face cu anestezie generala...
Imi pare rau dar pe moment am parca toate simtamintele amortite..ma alin uitandu-ma la fetitele mele care mi se par acum atat de pretioase..
deci va rog sa ma scoateti si pe mine de pe listuta. Urez un timp bun tuturor burticilor si o sa va urmaresc in continuare evolutia..
Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)
Fotografiile noastre aici si aici
Tina_Welsh spune:
Cristina imi pare foarte rau! Sunt asa de trista din cauza ta si a Miei! Dumnezeule 2 fete au pierdut sarcina intr-o saptamana!
EU va urez insanatosire grabnica, sa va reveniti cat mai curand, sa fiti tari si faceti voi bebei sanatosi si voinici pana la urma! Suntem alaturi de voi!Hai capul sus! Zambeste ca maine poate fi mai rau!
Tina's baby
Tina_Welsh spune:
2girlsmummy imi pare rau! E bine ca ai 2 fetite! Vine si celalat bebel stai linistita! Fii tare si gandeste-te ca mai ai timp inca! SAnatate si imi pare rau! Suntem alaturi de tine cum am spus de altfel si cristinei si miei!
Tina's baby
kim spune:
Sunt si eu alaturi de voi, Mia, Cristina si 2girlsmummy, nu vreau sa cred, si totusi stiu ca se poate intampla mai ales in primul trimestru, mi-e inima stransa si ma rog sa fie bine pentru fiecare dintre noi! Exista o explicatie clara la asa ceva? chestie de cromozomi? Fiti tari ca Dumnezeu stie el ce face si e sus si mare!
mamaariadna, ma refeream la placinta cu branza sarata; si aia cu varza e mortala! In legatura cu cealalta problema, eu am inceput sa port un sutien mai lejer si noaptea, ca sa evit neplacerile, cica asa se recomanda la noi astea cu cupe deja mari. Si daca tot deschizi subiecte care ma intereseaza, sa stii ca si eu visez de cateva zile mai intens ca oricand (e drept ca si dorm mai mult), dar inainte visam destul de rar. Ce schimbari produce sarcina, sunt uluita!
Aveti grija de voi si Doamne ajuta!
KIM & my baby
nshiro spune:
Of, fetelor numai vesti proaste....
. Zic si eu ca intru aici sa le mai uit pe ale mele si mai tare ma intristez. Insa vorba lui Kim stie Dumnezeu ce face... Eu saptamana viitoare ma duc la doctor iar, parca nu mai am rabdare. M-ati pus pe ganduri..... cum sa ma asigur eu ca bebe e bine??? La voi au continuat simptomele si dupa oprirea din evolutie?
Tcelen, nu ai spus daca s-a potrivit calculul la baiat si daca iese sau nu fetita acum.
Numai sanatate la toata lumea si sa ne rugam sa auzim numai vesti bune de acum inainte si nimeni sa nu mai aiba nici cea mai mica problema sau suparare.
rocsana si bobita
Letitia spune:

Pentru fetele care au esuat... Nu am cuvinte!
Raluca, eu am facut FIV pe 25 iulie, iar la 14 zile de la ET aveam BHCG 50. Pe buletinul de analize scrie ca testul e pozitiv peste 5 mIU/ ml. Dar daca medicii spun ca e o sansa, eu zic sa continue.
Eventual poate sa refaca BHCG la cateva zile (acum creste foarte repede). Eu l-am refacut dupa 5 zile si era deja 250 - am vrut sa ma asigur ca sunt
, nici acum nu-mi vine sa cred.
Andreea, cum se manifesta scurgerile tale? Care sunt diferentele intre data trecuta si acum? Eu am de 5 zile niste scurgeri maronii care sunt mai abundente dimineata si mai slabe peste zi (probabil ca dimineata se scurge ce se aduna peste zi).
Letitia
5+2