Mamici de martie-aprilie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

WOW mamicutelor, da' ce activitate intensa!!! semn ca bebicii o sa fie tare activi si prietenosi...
Bun venit Letitia si darkeyes!
Felicitari viitoarelor mirese ca vad ca sunteti multe!
ariadna, si eu vreau aquaerobic! e special pt gravidutze?
mamaariadna, pofte am si eu, dar placinte de-alea nu stiu sa fac, invata-ne si pe noi!!!, noroc ca am avut parte de ele cat am fost in tara, dar mai vreau!!! Cat despre cafea nu beau ca ma agita si acum nu vreau ca nu e bine pt bb, plus ca fac si tratament homeopat si n-am voie (cafea, alcool, carbogazoase, menta, ..., antidoteaza).
Nshiro, dupa calculul cu zecimale mi-a iesit fetita, dar eu tare cred ca e baiat... oricum nu conteaza, sanatos sa fie!
Burtici, si voua vi-s sanii tari, grei si durerosi (in special noaptea)? daca de pe acum sunt asa, ce ne facem cand alaptam?

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor m-am confrunatat azi cu o durere de cap (inca nu m-a lasat), de nu vad bine! Si nu pot sa iau nimic, nu?
Kim si eu tot noaptea am sanii grei si durerosi. Dar ma bucur pentru ca in timpul zilei sunt panicata ca de ce nu ma dor!
Ooooffffff si am o greata care ma apuca dupa-amiaza si nu ma lasa nici noaptea!

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

La multi ani tuturor Mariilor ,eu nu am intrat ieri ca am petrecut ,am baut suculet si pentru voi ,va pupic !
Felicitari miresicilor ,casa de piatra si la multi bani !
N-shiro ,eu am glumit cu faza cu japonezii micuti ,mama mi-a spus sa nu imi leg burta ,nu stiu de ce ,dar a zis ca e mai bine ..acum cate bordee atatea idei ,si fiecare face cum crede mai bine ,eu iti doresc sa ai o nastere usoara si sper ca toate fetele sa aibe.Eu prefer ideea de a pune sub capul gravidei " Braul Maicii Domnului " si "Talismanul"din ce stiu eu ajuta sa ai o nastere usoara ..am mai auzit de un cutit dar nu am sa pun in aplicare ceva imposibil .
Kim eu am sanii mai mari si sfarcuri sensibile ..nu am simtit niciodata cum simt acum
12+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Kim, daca te intereseaza o reteta anume poti sa-mi spui. Eu de fel nu prea gatesc cu retete, ci dupa ochi, asa ca toate au mereu alt gust, dar mereu bun, cel putin asa ma lauda cine gusta...

Si eu simt sanii grei, dar deja stiu cum e de la sarcina trecuta. Si atunci ma gandeam, mama, mama, ce mari si grei sunt...asta pana dupa nastere cand am inceput sa alaptez...atunci am vazut ce inseamna intr-adevar sa fie sanii grei. Si dupa ce am terminat cu alaptatul am ramas la sutien cu cupa C (inainte aveam B). Sper ca acum sa nu ajung la D.

La mine burtica devine din ce in ce mai vizibila. Ieri am fost si la cumparaturi de haine de gravidute...am gasit niste chestii tare dragute. Dar inca incap in pantalonii normali, la limita.

Pupici,
Ariadna 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Inca ceva, Laura Ioana, eu am avut de la inceputul sarcinii cam de 3-4 ori dureri insuportabile de cap. Mie doctorul mi-a spus ca pot lua paracetamol. Dar acum fiecare decide singura daca vrea sau nu sa ia medicamente in sarcina. Pe mine ma ajuta mult daca pun comprese reci pe frunte.

Ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Bun venit darkeyes. Multumesc tuturor pentru urarile de nunta. AIleana era de inteles ca la burticile noastre de 4 luni nu o sa mearga rochia de mireasa cu corset...si cat imi doream una...In fine, eu am gasit pe lipscani, o croitoreasa intr-un magazin de rochii de mireasa foarte amabila. Te poti duce tu cu modelul, si te costa cam in jur de 6 milioane, depinde de cat material intra. CE sa va mai spun, astazi am luat si cocordele(florile alea de pus in piept), am umblat de mi-au sarit capacele pentru servetele personalizate,baloane personaliazte si pahare de sampanie personalizate. Confeti si alte minuni. Acum mi-e un somn de pic. Am adormit in taxi in drum spre casa. Fetelor la mine nu a inceput nici o stare de greata sau alte simptome in afara de cea a somnolentei. Nici macar sanii nu ma dor....dar poate ca ii am eu mari si inca nu e momentul :D. Daca vreti sa va documentati mai bine, luati cartea IN ASTEPTAREA BEBELUSULUI de la editura ALL. Cele interesate de gimnastica pot cumpara cartea GIMNASTICA PILATES PENTRU GRAVIDE. Amandoua mi se par foarte bune. Eu le-am achizitionat astazi si tot citesc in ele diferite lucruri! WOW cat am scris! Va pup!

Tina's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiii2 spune:

buna burtici!
astazi am avut o usoara singerare(ceva rozaliu).bb are 6 saptamani.este ceva grav?ar trebui sa ma sperii?la dr ajung abia saptamina viitoare.ce pot sa fac?
multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Si pentru cap mai e bun si un cartof taiat rondele pus int-o carpa si legat putin mai strans in jurul capului! In special sa fie mult cartof pe frunte! AJuta mult!

Tina's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina Bucur spune:

Din pacate nu am vesti prea bune... am fost azi la al 2-lea dr. mi-a facut echo transvaginala ca cica la asta se vede mult mai bine si nu ai cum sa te inseli... si a constatat ca e oprita in evolutie la 6 saptamani si 3 zile... embrionul nici macar nu exista... e dizolvat acolo in uter... asa ca maine la 11 sunt programata la chiuretaj. va rog sa ma scoateti din lista. poate in martie-aprilie 2007...
pentru cine este interesata: in decembrie am patit la fel ca acum: m-am simtit perfect, nici o durere, nu greata, nu nimik.. doar ameteli, pipi des, sani durerosi, foame si somnolenta. nici o sangerare nimik. am fost la echo pe 25 Decembrie (in ziua de Craciun) si am primit vestea ingrozitoare. acum am fost ieri la echo (de Sf. Maria)... ca un facut! si in decembrie si in acum am ajuns prin voia sortii la acelasi doctor. care lucreaza la filantropia. e ironic, nu? in fine... ce mai conteaza...
sper sa nu deranjeze pe nimeni ca mi-am descarcat sufletul. in afara de sotul meu nu prea am cu cine sa vorbesc...

va pup pe toate, felicitari si celor nou venite si sa fie intr-un ceas bun! aveti mare grija de voi si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by mamaariadna

Kim, daca te intereseaza o reteta anume poti sa-mi spui. Eu de fel nu prea gatesc cu retete, ci dupa ochi, asa ca toate au mereu alt gust, dar mereu bun, cel putin asa ma lauda cine gusta...

Si eu simt sanii grei, dar deja stiu cum e de la sarcina trecuta. Si atunci ma gandeam, mama, mama, ce mari si grei sunt...asta pana dupa nastere cand am inceput sa alaptez...atunci am vazut ce inseamna intr-adevar sa fie sanii grei. Si dupa ce am terminat cu alaptatul am ramas la sutien cu cupa C (inainte aveam B). Sper ca acum sa nu ajung la D.

Vreau in special sa-mi dai reteta pt placinte cu branza si cu varza!
Apoi... la cat mi-erau inainte de mari si cat s-au facut acuma, dupa nastere cred si eu ca ajung la cupa D...! spre necazul meu si bucuria barbatului
Ma duc sa ma culc ca pic de somn, pana pe la 3-4 dupa-masa nu-s buna de nimic, dupa-masa mai fac una-alta, in rest ma fac de ras... oare cat o sa mai fie asa?

KIM & my baby

Mergi la inceput