Mamici de martie-aprilie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
RaluD spune:
Letitia, iti multumesc mult pentru raspuns. La valoarea pe care o spui tu, inclin sa cred ca testul cumnatei mele e negativ... Of...
Pct 2: te rog, mergi la medic cat de repede, nu este ok sa sangerezi, trebuie sa-ti dea dr un tratament de sustinere. O prietena de-a mea a avut astfel de sangerari si dr i-a dat injectii cu Gravibinon (cred ca asa se scrie). A nascut un bb sanatos, dar s-a dus din timp la medic. Du-te, nu mai sta.
Dea, acelasi sfat ti-l dau si tie. Stiu ca ti-e teama, si eu am pierdut o sarcina oprita in evolutie, dar mergi la eco si sa-ti dea dr tratament de sustinere.
Multa bafta si
,
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
aileana spune:
Buna fetelor,
Mamaaaaa, ce active sunteti, parca va si invidiez. Am stat un sfert de ora sa va citesc mesajele de cand n-am mai intrat.
Patricia si Cristina Bucur, suntem alaturi de voi si sa fiti tari. Nici nu ma pot gandi ce inseamna asa un mare necaz.
Fetelor, mai am si eu cate un junghi pe la burtica, dar am citit ca se intind ligamentele si muschii pentru a-i face loc lui bebitza si de-aia mai doare.
Maine dimineata merg la al 2lea set de analize iar sambata ma intalnesc cu noul doctor
de-abia astept sa-l bombardez cu intrebari.
Tina Welsh, am vorbit aseara cu croitoreasa mea si imi face ea rochia, sambata mergem in Obor sa luam materiale. Mi+ar placea sa mai vorbim depsre model si alte chestii de nunta, avand in vedere ca ale noastre sunt asa apropiate. Poate imi trimiti pe mailul de zahoo poye cu rochita ta sa ma inspir.
Ieri m+am facut de rusine cu viitorul sot, care a venit acasa cu floare si mi+a yis "La Multi Ani!!" si ma uitam la el ca curca-n lemne...uitasem complet ca era ziua noastra....1 an si 8 luni...sa-mi fie rusine.
Asa ca, dupa o zi destul de agitata la serviciu aper sa plec si eu acasa in curand ca iar mi-e somn.
Va pup dulce fetelor si va tin la curent.
Ileana
10sapt fix
Serj spune:
tcelen multumesc, am sa intru, mai intai va scriu ...
am vazut ca unele fete au dureri. eu pe 12 si 13 august, am avut ca niste taieturi in burtica la inceput jos in dreptul operatiei (am cezariana) si m-am gandit ca este de la ea, apoi sa dus in sus si atunci m-am speriat si fuga la urgente, la control si nimic. mi s-a spus ca putin dureri este normal, ceva mai mult la cele cu cezariana, dar totul normal. de asta am spus ca am mai multe eco. decat la primul cpoil facute in total.
asa ca nu va alarmati, doar daca sunt si scurgeri.
eu am devenit obsedata, si poate ca sunt si de rasul medicilor, ca reusesc sa ajung pe la ei o data la 2-3 sapt. in loc sa ma vada la luna
mai fetelor, eu am pofte dar numai de ce vad sau aud si acum veniti cu retete de placinte cu varza!!!! aici nu se gaseste varza murata
si eu nu stiu sa fac
am uitat si eu sa spun la fetele care se casatoresc "casa de piatra" si sa fiti frumoase la nunta!!!!!!!
catrinel17 si eu stiam tot de pisici, dar cand am fost la medic cu analizele si a vazut ca nu sunt imuna, m-a intrebat daca am pisici, caini; am zis ca am catel, dar ca este vaccinat tot, mi-a raspuns ca nu exista vaccin si sa stau atenta.
stiu ca ete un medic f. bun, oricum putina atentie nu strica
acum ma duc sa fac testul cu fetita, ca maine am comtrol
(cel programat), si poate vede el ceva??!!!
pupici la burtici
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
aileana spune:
Aaaaaa, era sa uit,
Mi-a pus si mie o matusa sare-n cap, m-a pus sa ridic o batista si un ac de cusut (n-am mai pomenit asa babisme de cand sunt) si cica fac fata.
Si-am facut si testul ala si cica tot fata e. Incepe sa-mi placa ideea![]()
dea0277 spune:
Catrinel 17,
pai eu ma duc la medic dar de fiecare data mi se spune acelasi lucru ... se mai intimpla. Nu uita ca sint in Canada si aici e un pic mai greu sa zbori de la un medic la altul. Trebuie recomandare de la medicul de familie si trebuie sa astepti si tot asa. Cind am vrut sa ma duc la un anume medic mai bune, zice sigur ca da, dar fac programari pentru octombrie asa ca mi=a cam pierit pofta. Doctorul e acelasi cu cel de data trecuta asa ca stie ce si cum, de aia mi-a si facut ecografie vaginala cind m-am dus data trecuta si mi-a dat si poza. 8mm 6 sapt si 5 zile, cum am calculat si eu. Mi-a zis sa vin peste 2 sapt care va fi vineri. Intre timp, stau si astept.
Andreea
8 sapt +
Serj spune:
tcelen si mie tot fata iese!!!!!!!!!!!
tare as vrea sa cred, dar incerc sa raman cu picioarele pe pamant
multumesc, acum este 1 la 1. sper sa fie cum vrem noi!
apropo! daca esti in luna mai mare inca nu s-a vazut la eco ce este?
eu sper maine sa vada ceva gine.
vreau sa fac si eu cu bb, stiu ca mai demult a spus o fata cum se face dar nu mai gasesc, poate sa mai spuna cineva?
multumesc!
pupici
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
tcelen spune:
SERJ nu am intrebat inca doctorul,dar adevarul este ca nici sotul meu nu vrea sa stie cica sa fie surpriza!,dar chestia este ca eu vreau sa stiu,asa ca maine sau poimaine ma duc la un echo mai performant,ca ala de la spital e cam vechi, sa mai vad ce face puiul meu sa imi dea o poza,ca nu am nici una si........sa intreb ce este,ca ma duc singura fara sotul meu care este la Constanta,pentru ca doua saptamani pe luna el lucreaza acolo,doua sta acasa,toooooata ziua!asa ca acum ca sunt singura am sa profit,chestia este ca nustiu daca se vede si daca am sa ma pot abtine sa nu-i spun!
pupici CRIS
14+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
kim spune:
Ce sperietura pe noi! Incerc sa nu ma gandesc dar nu pot, azi dimineata eram speriata ca ma simteam ...prea bine si am crezut ca au disparut simtomele, apoi au reaparut si parca mi-a venit inima la loc. Am avut si eu scurgeri in sapt 4, sper ca de la implantare; dureri mai am si eu din cand in cand, ca la ciclu sau raceala, sau cate o intepatura, nu stiu nici eu ca sa mai cred. Maine merg la medic, si sper sa ma mai linistesc. Noroc ca mi-ati dat de lucru cu cititul, placintele, mersici mamaariadna, catrinel si cat, si cu aflarea sexului bebicului...! Trebuie sa ne tinem ocupate si optimiste, sa avem incredere ca o sa fie bine.
pusici
KIM & my baby
emiii2 spune:

Imi pare foarte rau pentru Mia,Cristina si 2girlsmummy.
Capul sus!o sa revina soarele pe strada voastra.
va doresc numai bine!
Cristina Bucur spune:
Am vazut ca s-a cam instalat panica intre voi.
FETELOR FITI TARI !!!!
o sa va zic ce mi s-a spus si intamplat mie. am fost la chiuretaj azi asa cum eram programata. la filantropia, dr. radulescu-botica. toata lumea spune ca e f f bun. in fine. concluzii:
- embrionul nu a fost gasit. sarcina s-a oprit in evotie la 6 sapt si 3 zile si pana acum (10 sapt) embrionul s-a resorbit.
- am si acum simptome de sarcina (sani, ameteli etc)
- dr a zis ca nu se poate sa o patesc de 2 ori fara motiv, asa, din cauza naturii... tb sa fac analize f multe, sa vedem exact care e cauza si abia dupa ce tratam mai incercam un bebe.
Fetelor, nu va panicati, aveti incredere si mare mare grija de voi.
Va pup!