Mamici de martie-aprilie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
N-am mai intrat de mult pt ca am fost in concediu in turneu cu masina: Sovata, Cheile Bicazului, Bucovina, Vatra Dornei si Arieseni. Am facut efort, mai ales ca sa-mi intaresc organismul. Avem o tara superba!!!
Am citit ultimele pagini si le salut pe noile mamici intrate pe forum! Imi pare f.f.f. rau pentru cele care au pierdut sarcina, m-am cam speriat acuma si astept sa merg pe 24 la doctor in control. Atunci as avea 3 luni (dupa calculul meu) si 3 luni si jumatate dupa cel al doctoritei (in fine!). Se vede burtica, la plecare nu s-a vazut, la venire da, si hainutzele mele, mai ales pantalonii, nu prea ma mai incap.

Zumy, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. Sper sa iti revii si sa te ajute Dumnezeu in continuare!
Ingrid S
ile77 spune:

Buna la toate mamicile si burticile
Ma bag si eu printre voi, cu o burtica ce are la activ pina acum 12 saptamini.
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi si sa ma puneti pe lista, cu UM-29mai ,DN-20.10.77.
Nu stiu care e metoda aceea chinezeasca de aflare a sexului copilului ,nu cred nici in chestii de alea babesti cu inelul,sarea,etc,dar pot spune ca am visat ca am nascut un baiat.Sotul a visat si el tot baiat.Poate chiar va iesi baiat,desi nu tin neaparat sa fie baiat ,sanatos sa fie bebele.
Vad ca multe dintre voi deja ati ajuns la ecograf,eu se pare ca saptamina viitoare voi ajunge.Dar sapatmina asta am ascultat inima bebelui si se auzea asa de clar si frumos.Pina si dr. a fost incintat.
Imi pare sincer rau pt cele care ati pierdut sarcina,si sper sa nu mai auzim de asemenea cazuri printre noi,adica va doresc la toate sarcina usoara si sanatoasa.
Asa ca de final,cum stati cu constipatia?
Eu am incercat toate metodele,citite pe forum si se pare canimic nu are efectele asteptate.Nici macar acel Duphalac,in care mi-am pus asa mari sperante.Foloseste cineva Herbolax? E ok sa fie folosit in timpul sarcinii?
Va
pe toate si ...ne mai auzim![]()
mamaariadna spune:
WOW, ce de-ati mai scris azi fetelor. Doua pagini am citit ca sa ma pun la curent.
In primul rand bune venit noilor burtici si sarcini cat mai usoare!
Kim, ma bucur ca ti-ai stins un pic pofta cu placintica... mi-a placut mult ideea pe care ai avut-o ref. la cum s-o faci. Si am inteles eu bine, acum ai trecut la inghetata cu cubulete de fructe si sirop deasupra? Ce sa mai, e clar ca esti gravida...la asa pofte![]()
Catrinel, ma bucur ca analizele ti-au iesit bine. Tot asa si in continuare!
Ile77, tu ai UM ca si mine...bun venit!!
Vad ca greata e la multe dintre noi prezenta si ma mira si pe mine ca la cele mai multe seara. La mine e pe trecute, dar tot asa, mai puternica seara. Si eu ma intreb de ce se numesc "greturile de dimineata"...
Eu in perioada de greata puternica slabisem pana la 7 kg. Acum inca am sub greutatea dinainte de sarcina, dar incepe sa se regleze...ca cam apar poftele.
Cand imi era foarte rau imi ridicam moralul zicandu-mi ca greata e un semn ca bebe e bine.
Pe mine m-au omorat in ultimele doua zile niste migrene, si nu am mai rabdat si am luat pana la urma un paracetamol. Macar a ajutat si a trecut imediat. Dar nu vreau sa fac un obicei din asta.
Va pup,
Ariadna
12+
dea0277 spune:
Emii2, bebica al tau e destul de mare, eu la 6 sapt si 5 zile era de 8 mm asa ca al tau e dublu la 7 sapt.
Catrinel 17, am fost la doctori astazi si la ginecolog nu prea am facut nimic decit o programare la echo care va fi pe 13 sept, sa speram ca rezista bebe pina atunci. Sint un pic cam dezamagita ca n-am reusit sa aud bataile inimii, dar doctorul a zis ca totul arata bine, nu stiu bazat pe ce informatii.
La dentist, trebuie sa iau penicilina preventiv, dentistul a zis ca e safe ca mi-a dat doze mici si numai o saptamana, dar daca nu imi trece dupa aia, trebuie scos. Am intrebat si ginecologul care a zis ca atita timp cit e anestezie locala e ok.
Stie careva daca e safe sa iei penicilina in primul trimestu. 300mg cred de 3 ori pe zi, dimineata, pranz si seara.
Ah si se pare ca am 9 sapt si 4 zile azi.
Andreea
9 sapt. +
zumy spune:
multumesc mult tuturor fetelor pentru ceea ce mi-ati scris!
letitia sau alte colege care au patit la fel ca si mine,unde ne putem retrage sa mai comunicam?tare as vrea sa mai vorbim sa vedem ce putem face sa prindem fostele colege din urma!
eu sunt tare optimista pentru ca am convingerea ca dumnezeu ne va ajuta si pe noi.va rog sa ma anuntati si pe mine unde ne intalnim,daca bineinteles si voi vreti.
tuturor gravidutelor le doresc din suflet sarcini si nasteri usoare si din cand in cand verificati paginile mamicilor din lunile viitoare;Cine stie?poate ne gasiti cat de curand acolo!!
zumy
Tina_Welsh spune:
Bun venit noilor burtici! Fetele care au pierdut sarcina imi pare rau si sper sa va reveniti si aveti voi timp sa faceti bebei sanatosi!Suntem alaturi de voi! Fetelor ajutati-ma si pe mine! Eu in afara de somnolenta si cateva pofte vagi nu am absolut nici un simptom de sarcina. In schimb am avut o intepatura si o usturime in partea stanga a abdomenului si sunt stricata la stomac:(( Ce sa fac? Si am si o doctorita care nu isi da interesul deloc. Fetele din Bucuresti recomandati-mi si mie un medic bun va rog! Ca tare frica imi e! Ma simt prea bine! Nici scurgeri nu am, si nici macar nu mi-a zis sa iau acod folic sau ceva de genul asta! Ce sa ma fac?
Tina
and Our sweet baby
nshiro spune:
Vai fetelor ce active sunteti, abia de reusesc sa tin pasul cu voi.
TweetyGeo, Mamaadriana, Serj, va multumesc ca mi-ati explicat cum sta treaba cu Rh-ul. Il voi intreba si pe nea doctorul joi, cand sunt programata la control, cum procedeaza ei aici. Nu mai am rabdare. Nu am crezut ca voi ajunge vreodata sa-mi doresc sa ajung cat mai repede la ginecolog.
zumy si Letitia imi pare atat de rau!!!!!!!! Letitia tu poate ar trebui sa mergi la alt ecograf!
adar, Pispirica, ileana marius si sora, ile77 bine ati venit! Ce s-au ingrosat randurile!!! Si cu siguranta vor mai veni mamici!!!
Pispirica, Catrinel 17, Laura Ioana, Serj, kim, si eu ma simt EXACT la fel ca voi. Mi-e foame, dar cu greata in aceelasi timp. Nu pot manca mult, daca nu ma manac ma simt si mai rau.
dar mi-e foame continuu. Pofte inca nu am cine stie ce, de doua ori pana acum mi s-a intamplat sa salivez instantaneu de pofta. Prima data manca unul un mar la televizor. Avea un cutit intr-o mana si marul in cealalta mana si il curata de coaja, taia cate o bucata si o baga in gura. am crezut ca mor de pofta. Si eu nu mananc mere. Nu am cumparat in viata mea un mar, pentru mine, ci doar asa... ca sa fie in casa... Normal ca mi-am satisfacut pofta dar a trebuit sa mananc marul exact asa cum l-am mancat ala ca altfel nu ar fi avut aceelasi gust...
A doua oara s-a intamplat aseara. Eram in masina si la un moment dat imi vine un miros de creier pane!!!!!!!!!!!!!! Ori in Japonia nu exista asa ceva, plus ca geamurile erau inchise si aerul conditonat mergea. Dar eu pot sa jur ca mirosea a creier pane... si normal ca mi s-a umplut gura de bale.... din pacate, pofta asta nu am cum sa mi-o indeplinesc....
Ingrid S bine ai revenit! Suna minunat vacanta ta! Cat mi-as fi dorit si eu.... Daca nu era sa se intample cu bebe, si eu planuiam sa-mi iau concediu si sa vin in Romania....
De Adriana mica nu stie nimeni nimic? O fi si ea in concediu...
Pupici si multa multa sanatate!
rocsana si bobita
ceela spune:
Tina_Welsh, intra pe http://reclama/, la contact. Gasesti doua nr. de telefon. Unul de la cabinet, celalalt al dr., pentru urgente. Dr. este Tutunaru, si este si dr. meu, e super. Bafta.
ceela , 12 fix
marib spune:
Buna fetelor!
A inceput si la mine greata, dar nu cu
. Si mai ales seara, e asa, ca si cum nu mi-ar fi cazut bine ce am mancat.Dar am observat ca mai trece daca mananc fructe, si in special fructe reci, tinute in frigider.
Voi arsuri la stomac aveti ? Ca mie mi s-a intamplat de cateva ori, ma gandesc sa fie de la sucul de lamaie ?
Va pup,
Mari
7+
Laura Ioana spune:
Bine ati venit, noi mamici de martie-aprilie, sa aveti sarcini usoare si nasteri la fel!
Si eu am probleme cu constipatia si nu stiu ce sa iau. Am incercat sa mananc un Activia pe zi si degeaba. Ce sa iau, ca sunt disperata? Ajutooooor!
Chiar ca Adriana mica nu a mai scris de 2-3 saptamani, oare e in concediu? Sper sa fie bine.
Letitia si eu cred ca mai bine mai vezi un medic.
Laura
9+
Puiutul meu