Mamici de martie-aprilie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Salutari la burtici!

Multumesc mult LAURA IOANApentru raspuns. Asa voi face.
In ce priveste problema ta ILEANA MARIUS si eu sunt in aceeasi situatie. Nu am nici un fel de scurgeri. Am fost la doctor mi-a facut echo si mi-a zis ca totul e OK. Deci banuiesc ca treaba asta cu scurgerile nu e obligatorie. Asa ca nu-ti mai face griji si nu te mai stresa. O sa vezi ca totul o sa fie bine.
Insa ce observ este ca nici o nu sufera de foame.
Mie imi este foame tot timpul . O fi din cauza ca aproape am renuntat la tigari sau ca sunt ? Si tare mi-e frica sa nu ma ingras. Si pe langa faptul ca imi este foame am si greturi si nu pot la nici o masa sa mananc suficient incat sa ma satur. Si cine a zis ca greturi ai numai dimineata e un mare mincinos, am greturi pana si noaptea.
Am vorbit cam mult.

Pupici
Anamaria 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ileana, nu-mi mai spuneee, ca si io, tot dupa stimulare am ramas… Dar la echo si dupa analize mi-a spus doftorul ca nu am nici un motiv sa-mi fac ginduri, si asa si (incerc!!!) sa fac! Vreau sa provoc cit mai putzin stress pt BB! Daca nu ai scurgeri e de bine! Asa cum si unele scurgeri sunt normale…

Maraki, iubita, tu apari asa, ca un ingeras care aduce calm si optimism! Esti grozava!

Adar, e normal sa te doara burtica din cind in cind, BB isi cauta locul. E bine. Io am zis ca e maricel, ca dupa tabelul de la mamicile de ian-feb (prima pagina – calculator sarcina), ai fi in 9 sapt!

Marib, io stiam ca nu prea ar fi voie sa faci spalaturi intravaginale in timpul sarcinii, spala-te exterior cu apa cu bicarbonat sau ceai de galbenele, dar du-te la medic… Mie mi-a dat preventiv o chestie care contine Lactobacillus, ca sa mentina flora sanatoasa.

Pispirica, ba daaaa, si mie mi-e foame, dar cind mi-e foame mi-e si rau, e complet aiurea. Am inteles ca trebuie sa maninci mai putin, dar mai des, in loc de 3 mese principale, 6 mese, dar mai mici. Mesele mici si dese, cheia marilor succese

pup burticile voioase!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si mie mi-e rau, mai ales seara si noaptea, si sunt foarte pofticioasa daca vad ceva de papa, dar la fel ca lui Catrinel mi-e pofta si mi-e greata in acelasi timp. Si foame nu prea simt. Mi-e greeeaaaaataaaaa

Laura 9+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiii2 spune:

Catrinel zici ca bb meu e mare? are 16mm si are 7 saptamani.
crezi ca nu e bine?
UM 22.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

burticutelor!!!!
pispirica cum adica nu se plange nimeni de foame???!!!! si eu sunt dintre cele care au foame continua, dar cand mananc ma doare stomacul, adica nu este tocmai durere ci simt ca un pumn in stomac, si nici nu pot manca cat vreau ca imi vine sa vomit. si uite asa o duc inainte cand cu foame cand cu probleme la stomac; si nu stiu cand vor trece ca eu sunt aproape de 12 sapt. si nici un semn ca vor sa dispara
iar cu , pe astea le am doar seara!!! dimineata stau bine.
adar si ileana marius bun venit printre noi, si sarcini usoare.
tcelen pe unde esti???? ce ai descoperit?
pupici la toate burticile

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Zumy, imi pare rau.
Adar, Ileana si Cami sunteti binevenite printre burtici.
Fetelor, mie mi-e si foame si greata in acelasi timp, cum e posibil? si asta la orice ora din zi sau din noapte. Fac si eu cum zice Catrinel, mesele mici si dese... toata ziua la masa Apropo, sa stiti ca mi-am facut si placintele mult visate! Alta papica ce ma pasioneaza mai nou e... inghetata, cubulete de fructe si deasupra sirop de afine!
Voi cum stati cu kg? eu stau bine deocamdata, ma mentin la 52, dar nu stiu pt cata vreme...

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Scoteti-ma de pe lista, vo rog... Am fost la echo si nu se mai vede NIMIC. Pana la urma scurgerea a insemnat pierdere de sarcina. O luam de la capat!

Sa va fie bine!

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana22 spune:

tcelen eu am avut UM 14 iulie,D.N 6.11.1982,D.N bebic 22 aprilie 2006

ioana4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

...nu! nu se poate!!! mai incerca la alt echograf... nu pot sa cred...

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiii2 spune:

LETITIA si eu sunt de parere sa mai mergi si la alt dr., mai ales ca nu ai avut singerari ci doar scurgere maronie.si eu am avut acum 2 zile,dar dr.mea mi-a zis ca e normal.

Numai bine!

Mergi la inceput