Mamici de martie-aprilie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!!
zumy imi pare nespus de rau pt. ca ai pierdut sarcina, iti doresc sa te refaci repede si sa o poti lua de la capat.
Letitia poate totusi nu este pierdut, daca ti-ar da un tratament acum???
nshiro au dreptate fetele cu ce ti-au spus depre RH, dar nu la faza cu al 2-lea copil. eu sunt RH negativ (am aflat asta la primul copil) iar sotul meu este pozitiv. problema este ca daca are Rh-ul tau nu este nimic, daca este diferit exista un vaccin care se face in primele 72 ore de la nastere ca sa poti face si al2-lea daca vrei. la mine s-a intamplat ca puiul meu era ca mine, dar in dec. cand am pierdut sarcina la 7 sapt. nestiind ce ar fi fost mi-au facut acel vaccin, care acum mi-a permis sa fiu in 11+ sapt.
deci nu te speria, va fi totul bine chiar deaca nu aveti acelasi RH.
iar cat priveste analize la sotul tau, aici nu i-au facut nimic lui, poate doar daca nu stie ce RH are, in rest nu stiu ce ar putea sa-i faca lui!!!????
acum sa va povestesc de vizita la medicii mei, ca eu sunt "norocoasa", trebuie sa merg la doi
la gine, totul ok, puiul este crescut in norma, 47mm, si se misca bine, nu s-a vazut sexul, dar medicul spune ca as fi oviitoare mamica perfecta daca nu ar fi problema de tensiune (care nu este putin, din pacate)
maine trebuie sa merg sa completez un formular pt. amniocenteza, pe care o voi face in jur de 14 sapt.
la dcelalt medic, pt. tensiune, nu s-a speriat de valorile ajunse la stele(dupa mine)al hormonului care imi provoaca tensiunea, si vrea sa ne mentinem tratamentul, chiar daca seara tensiunea mea ajunge si 150/100. ne vom preocupa cand ajunge peste 100 minima. bine daca el este optimist, pt. ca eu sunt cu inima cat un purice, mi-a spus foarte linistit ca vom avea doar o placenta mai imbatranita
acum trebuie sa incerc sa ma odihnesc cat mai mult si sa incerc sa nu ma enervez prea des
ok, m-am lungit prea mult,
doresc la fetele noi bun venit si sarcini fara probleme, si sa new tinem companie pana la sfarsit, si dupa!!!!
pupici la toate

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Serj, este vorba de un hormon care-ti creste tensiunea? Si daca nu vrea sa umble direct la hormon, nu poate sa trateze simptomele, adica tensiunea? Exista niste medicamente pt scaderea tensiunii care se pot lua si in sarcina (se dau special la gravidele cu tens mare).

sanatate!!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

catrinel_17 da scumpa, eu iau doua feluri de medic. pt. tensiune, dar este atat de ca nu face fata
nu tine pe 24 ore. acum au spus sa cntinui sa o controlez, iar daca nu tine, marim doza.
vom vedea....
pupici si numai burtici fara probleme

cristina

Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pispirica, e foarte bine si asa. Poti linistita sa pui doua seara ( e chiar indicat)
Zumy imi pare tare rau. Faceai tratament doar cu GRAVIBINON?
Bine ai venit Adar si sarcina usoara!

Laura 9+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Dea, cred trebuie sa te duci la dentist sa iti faca ceva macar sa previna vreo infectie, iar maseaua sa o scoata in trim II. Poate ar fi bine sa vorbesti si cu ginecologul despre asta…

sanatate, sper sa nu te mai doara asa de tare...

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marib spune:

Buna, burtici !

Daca tot vorbiti de medicamente,am si eu o intrebare : la examenul de secretie mi-a iesit candida, dar dna doctor nu mi-a dat nimic, spune ca suntem predispuse la asa ceva in timpul sarcinii. Voi v-ati lovit de problema asta ? Ce ati luat ? Am citit de clotrimazol, dar eu stiu, o fi bine ?
Va pup si multa sanatate !
Mari
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna fetelor!
As vrea sa ma inscriu si eu si sora mea pe listuta viitoarelor mamici.
V-am citit in ultimul timp si sunt ingrijorata de nr. mare de avorturi spontane. Mai ales ca sarcina mea este obtinuta in urma stimularii ovariene.
Prima eco am facut-o dupa o sap. de intarziere si a 2-a la o saptamana mai tarziu. La prima nu s-a vazut nimic, iar la a 2-a a putut doar sa imi confirme ca e sarcina. Asa ca nu stiu inca nimic despre cum decurge sarcina. Acum dr. este in concediu si revine peste o luna. Pana atunci nu am nimic altceva de facut decat sa astept.
Spuneti ca sangerarile sunt normale. Dar daca nu ai deloc? E de bine sau nu?

Ileana DN: 25.03.1975
UM: 07.07.2005
DB BEBE: 13.04.2006

Camy DN: 16.10.1980
UM: 01.06.2005
DB BEBE: 07.03.2006

Sarcina usoara tuturor!

Ileana
DPN
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor va multumesc pentru primire. Presimt ca ne vom intelege bine...
Dar am si eu o intrebare: mai are cineva dureri (contractii uterine) sau eu sunt singura indurerata de pe aici ???

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ups, cine a zis ca puiul meu e mare ????
Eu am pus mana pe rigla si mi s-a parut atat de mic.....
Da, asa zice nenea dr. ca am 7 saptamani, dar eu nu stiu daca e adevarat, pentru ca (desi imi e mare rusine sa recunosc), habar nu am cand am ramas gravida....
Sunt porc, nu-i asa ?

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ileana si eu tot cu stimulare am ramas graviSi eu am fost intr-un continuu stres dar uite ca am ajuns la 18 sapt. fara problemeEu am facut prima eco cu doua zile inainte sa astept CM( ma simteam diferit si facusem si test care iesise pozitiv )si s-a vazut un punctulet.
Sarcina usoara va doresc tuturor cu simptome cat mai usoare
Catrinel

18fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput