Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ripley, da-mi un PM sau trimite-mi un Mail daca ai ceva date mai concrete ref. la dna.Mironiuc ca as fi curioasa sa stiu mai multe.

Mandy, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Si eu,si eu sunt prezenta la mers prin magazine,pe Jiului am fost..cred ca ma cunosc fetele pe de rost...Sapt viitoare e bine si pentru mine cred..sapt asta se pare ca sunt tot cu musafiri.

Varsta bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

maria - parerea mea e ca cel mai bine e sa-l intrebi direct; partea cu recunostinta nu cred ca e necesar sa o sugerezi, se poate simti prost (cred eu) si apoi cred ca orice doctor stie ca ceva, ceva, tot va primi; eu intentionez sa o intreb direct - bine, in cazul meu nu prea imi fac probleme, fiind cezariana, banuiesc ca va fi programata si ma scapa de stressul ca nu ma va asista la nastere, daca nasc noaptea sau in timpul week-endului.
dar oricum, maine ma duc la control si voi vedea ce si cum - adica si eu vreau sa intreb mai multe despre anestezie, timpul de spitalizare, cam cand se programeaza, etc.
sa vedem cum si ce imi va raspunde...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Maria, Coralia ramane atunci stabilit pe saptamana viitoare. Ramane de vazut ziua si ora, dar eu zic sa le stabilim vineri, cand va stiti si voi programul. Iar pe Coralia o propun "ghid de magazin" daca tot il cunoaste asa de bine

Stiu ca v-am ramas datoare ceva informatii despre cursul pt mamici. iate-le mai jos:

Asociația ASCENSIUM cu sediul în Sibiu, str. I. Slavici nr. 7 organizează cursul #8220;Școala Părinților#8221; #8211; curs de pregătire pre și postnatală pentru viitoarele mămici și partenerii acestora.Participanții vor beneficia de informații utile despre: concepția și dezvoltarea intrauterină a fătului, naștere, sănătate în sarcină, alimentația la sân a sugarului și siguranța copilului, diversificarea alimentației, baia nou-născutului, îngrijirea tegumentelor și contracepție. Pentru transmiterea informațiilor vor fi puse la dispoziție: casete video, broșuri și pliante, postere, aparate pentru măsurarea tensiunii arteriale și pentru ascultarea bătăilor cordului fetal.
Pregătirea teoretică este corelată cu o pregătire practică ce constă în exerciții fizice și exerciții de respirație, specifice pentru femeile însărcinate.

Acest curs oferă informații utile și pentru partenerii dumneavoastră, participarea lor fiind binevenită și benefică în același timp.

Cursurile sunt gratuite. Pentru informații suplimentare, puteți suna la telefonul 0269 / 21.51.81.

Daca aflati amanunte sau vreti sa mergeti, anuntati-ma si pe mine.

Tania & Punctuletz 22+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Neata fetele !
In legatura cu povestea mea : nu am fost deloc traumatizata >eu si acum consider ca a fost o nastere cu peripetii,ca am avut noroc si ca am scapat f repede .Cind am ajuns la spital nici nu am apucat sa realizez ce se intimpla ca eram pe masa adormita .Am fost inconstienta ,nu am avut emotii si nici frica .Acum nu mai sint asa de relaxata ,realizez ca ma duc sa fac o operatie si stiu ce ma asteapta .Atunci eram f relaxata .Noroc cu dr. P care m-a scuturat bine si m-a impins de la spate .Din povestea mea e bine de tras o singura concluzie :Nu trebuie sa te agati de un singur medic :nu este disponibil ,OK schimba-l .Cel mai important este sa primesti ingrijirea necesara in timp util .Sa-ti schimbi medicul in ziua in care nasti nu este o nebunie ,uneori este o necesitate .Va doresc la toate sa va gasiti dr. la spital ,pregatit pentru nastere,dar daca nu ,nu intrati in panica ,cineva trebuie sa va ajute .
Anamari normal ca nu ma duc la dr S .Am terminat cu el atunci .
Riplei esti draguta dar eu am baiat .(si primul si al doilea)
Tania spre binele bb-ului meu ,ma bucur ca nu am eco acasa .Asa sta bietul copil linistit .
Alina despre placenta ti-a raspuns Siminaf
nu stiu cine intreba despre plimbarea lunara la dr. pentru CPN.da .Te duci la fiecare inceput de luna ,pentru ca pe un certificat medical nu au voie sa treaca n zile din luna August si n din Septembrie .Certificatul este valabuil pe zilele din luna in curs .Asta ca sa facem noi miscare si sa mai stam prin fata cabinetelor .
29 +

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

tania, maria alexia shi coralia... vreau shi eu cu voi la cumparaturi pt bebe prin oraaaash
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu intalnirea, eu numai luni nu pot - merg la . In rest, sa vedem si cum mai ploua...

Sigur ca vreau la scoala de mamici !!! Imi povestea o prietena ca e foarte util cursul, si ea chiar a terminat medicina. Sa sunam sa vedem cand incepe urmatoarea serie si ne inscriem, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Xandra, si eu vreau mai bine cumparaturi prin Constanta, crede-ma ca ai mult mai multe de ales!
Mai am vreo 8 zile de concediu anul asta, si chiar ne batea gandul sa mai venim o data la mare in sept., tupeu curat pe noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Pai Maria daca nu poti luni, marti e o optiune. Pana atunci ajunge si Xandra de la Constanta .
Pt cursurile de mamici, dai tu un telefon? Paote mergem impreuna cand incepe noua serie.

Tania & Punctuletz 22+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mirela, scuze, sunt zapacita azi si putin stresata de durerile astea, asa ca m-am si programat la consult azi in loc de vineri. Mai ales ca vrem sa plecam la cabana in weekend, nu e departe insa vreau sa stau linistita, si dc plecam vineri cat de repede, scap azi de consult... si in plus mi-e dor de bebelica :) si sunt si curioasa ce sex mai primeste de data asta :))
Normal ca stiam ca il ai pe Cosmin, dar nu stiu ce-mi veni.

Mandy, nu-ti fa griji, asa cum am mai spus, fiecare dr are scaparile lui, cele 2 tipe de care ti-am spus sunt 1 coafeza mea, careia nu i-a raspuns pe mobil desi stia ca trebuie sa nasca inca de dimineata, si avea si in jur de 35 de ani, iar a doua este o amica care la fel a patit, n-a dat de ea pana a doua zi, cand normal ca i-a spus cateva, insa ambele au nascut ok deci s-a ocupat bine de ele pana aproape de final. Asa ca nu te stresa, pe tine te va programa la cezariana cand va fi de job la Gine I si sunt sigura ca totul va fi ok, vroiam doar sa te asiguri ca nu e plecata pe la vreun congres si omite sa-ti spuna, si ca dai de ea dc te apuca durerile inainte de data programata pt cezariana.

Asa ca tineti pumnii pt ora 16, noroc ca e prietena cu mama dra si nu stau pe la usa nu stiu cat.
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput