Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

maria - uite aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54423
eu chiar am numarat...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna dimineata!

Ina, multumesc pentru link

Cristina Negarase pare ca avem aceeasi problema cu lichidul putin...sper sa fie bine, pana la final...Felicitari pentru fetita!

Eu nu am cumparat nimic pentru bebelina, dar cred ca azi o sa incep...A primit niste lucrusoare, deja, printre care si un burete natural, din Grecia... Oare as putea sa-l folosesc? Stiti ceva? Ma gandesc sa nu dea alergii...

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirabilis scuza-ma ca intervin: chiar se recomanda buretele natural. si eu am primit unul special pt. bebe din Italia.
Nu cred sa-i provoace alergii.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu nu am nimic-nimic pentru bb. Nici cumparate, nici primite, nici mostenite sau altfel... Nu din superstitie, dar pur si simplu inca nu s-a ivit ocazia.
Sper sa apucam sa-i cumparam noi primul lucrusor inainte sa ne trezim cu cadouri. Acum ma gandesc ce sa fie, ceva simbolic...
Cumparaturile mari (patut, saltea, carucior etc) o sa le las pe noiembrie, cand intru in concediu. Pana atunci ma orientez. Sper ca nu sunt inconstienta .



Varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata

Cristina, si eu am vrut baietel, asa am si stiut ca e dupa primul eco 3D, insa apoi dra mea mi-a spus ca e fetita. M-am necajit atunic, am fost dezamagita si bosumflata vreo 3-4 zile, apoi mi-am dat seama ca nu sexul conteaza, ci sa fie sanatosi si frumosi. Cand am fost iar la 3D mi s-a spus ca e 70% baiat, vineri sper la control sa stiu sigur ce este, si am simtit o parere de rau ca nu e fetita. Insa indiferent ce sunt, sunt bebeleii nostri si ii iubim, si inca nu am auzit de mamica care sa mai fie dezamagita de sexul copilului dupa nastere. IAr cele care suntem la primul bebe, avem sansa sa mai facem unul care sa se potriveasca poate cu ce am dorit initial. Sincer, de o vreme incoace nici nu ma mai intereseaza dc am fetita sau baietel.

Mandy, matinala e dra ta. Nu vreau sa te speriu, dar am auzit din 2 surse sigur (si patite) ca dra ta are obiceiul sa nu apara la nastere, isi inchide telefonul sau pur si simplu nu vine. Chiar nu te stresa, te rog, insa incearca sa te asiguri cumva ca nu dispare cand ai nevoie de ea, ar fi penibil si pt tine ar insemna emotii in plus. Poate pt ca esti cu cezariana si te programeaza se va tine de cuvant.

Mirela Anca, tare greu ti-a fost tie, dar uite ca ai o fetita superba si va veni inca un bebe nu peste mult timp. Sunt sigura ca nu dificultatile in sine mai conteaza acuma, ci rezultatul.

Am si eu o intrebare: de vreo 2-3 zile am dureri, nu mari, nu dese dar exista seara si dimineata in zona uterului, fara a avea si contractii, si am niste crampe-radiatii nu stiu cum sa le descriu si in vagin. Nu ma simt rau, nu sunt stresata, nu am contractii si sper ca durerile sa fie totusi de spate si doar sa radieze la uter, insa as vrea sa stiu dc mai trece careva prin aceleasi senzatii, pt ca in rest ma simt fte bine.Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Neata!
Mirela cred ca ai ilustrat perfect zicala ca "tot ce nu te omoara te face mai puternic". Mie mi-e groaza de doctorii astia inabordabili, pe care ti-e frica sa-i suni sau care nu raspund la telefon sau te trimit la plimbare. Ce s-a intamplat cu prioritatea gravidelor? Mai nou toata lumea crede ca avem fitze, ca "ni se pare" ca avem te miri ce? Bine ca ai depasit cu bine grozavia si sper ca de data asta sa ti se intample exact opusul: sa ai cea mai usoara nastere!

Ina, Anamari, Lavi02 multumesc de mesaje!

Lavi cum te mai simti? Mai da-ne un semn de viata!

Coralia, ce noroc cu caruciorul, sa o tii tot asa cu cadourile!

Maria si eu as vrea sa dau o raita saptamana asta pe la magazinul de pe Jiului. Tu cand mergi? Poate mergem impreuna, daca tot pot iesi...poate vrea si Coralia. ce ziceti?

Fetelor (vorbitoare de germana si nu numai),in fiecare dimineata la 10:30 pe RTL este emisiunea Mein Baby cu nasteri cu nou-nascuti. Avem ocazia sa vedem cum e la ei.

Si o intrebare-provocare la inceput de zi: ce ati face voi daca ati avea acasa, in sufragerie, un echograf al vostru?

Tania & Punctuletz 22+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ina, , pai nu prea sunt eu manechin ca am ajuns acum deja la 71,5-72 kg si am pornit de la 64 kg (1,74 inaltime), dar om da noi jos kilele astea. Xandra ma bucur ca ti-au placut pozele, incerc sa gandesc pozitiv desi am avut doua zile destul de grele.

Ripley nu ma baga in sperieti. Dna. Mironiuc nu mi-a facut niciodata impresia ca ar fi neserioasa. Sora mea este pacienta ei de mai bine de 10 ani si niciodata nu avut probleme de acest gen cu ea. Mai multe colege de serviciu merg la ea, una dintre ele chiar a fost operata anul trecut, a luat-o direct la spital nu a mai trecut pe la cabinet ca a fost treaba destul de urgenta, colega mea a spus ca dna.Mironiuc s-a purtat impecabil si n-a vrut nici macar sa-i ia banii.Mie mi-a spus ca in ultima luna trebuie sa merg la ea la spital in fiecare saptamana ca sa se poata stii cat mai exact data cezarianei. Acuma spune si tu cand ma duc miercuri ce sa intreb sa stau linistita, "sper sa fiti in noiembrie la serviciu?", sau "cand credeti ca ar fi bine sa-mi faceti cezariana, aproximativ cu o saptamana inainte de termen?". E de-a dreptul jenant, dar cum sa fac?

Mandy, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, Tania !
Buna idea cu cumparaturile, si eu chiar ma gandeam ca mi-ar placea mult sa merg cu voi sa ne dam cu parerea pe-acolo. Sper sa reziste vanzatoarele
Sapt. asta sunt cam aglomerata, din pacate, in fiecare zi am cate ceva... Sa mergem sapt. viitoare ? Oare mai gasim si alt magazin de agatat pe drum?

Am notat emisiunea de pe RTL, numai ca va trebui sa astept concediul din nov. pentru asta. Uneori mai prind emisiunea de seara, de pe Prima, cu mamici in maternitate, acum parca a fost o serie de reluari...

Cu echo' in sufragerie... hehe, cale lunga pana acolo! Totusi, eu am ramas cu ideea ca lui bb nu-i place prea tare cand i se face echo, poate auzi cum se propaga undele, de asta m-as abtine.
Am citit insa pe-aici ca in State poti inchiria un Doppler pentru acasa, sa-i tot asculti inimioara

Varsta bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, chiar ma roade si pe mine problema: in ce termeni se poarta discutia despre nastere cu doctorul? As vrea sa stiu in primul rand daca va fi langa mine, apoi ce parere are de provocare, anestezie, epiziotomie... Dar cum sa intrebi si cum sa-i sugerezi "recunostinta" ta de dupa ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Maria e OK saptamana viitoare - tare mi-ar placea sa ma revad cu voi!

Tania & Punctuletz 22+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput