Mamici de ianuarie-februarie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
toanca spune:
Neata burtici!
Cum va mai simtiti azi?
Toata lumea e ok?
Giova intr-adevar site-ul cu lucrusoare pentru bebici e super, numai ca noi nu cred ca avem posibilitatea sa cumparam din strainatate daca nu avem pe cineva pe acolo.
Direct de pe site nu cred ca se poate.......
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Giova, superba lenjeria
. Chiar ca e frumoasa.
Am vorbit ieri cu dr. de familie si mi-a spus ca pentru candidoza sa fac spalaturi cu bicarbonat si cu ceai de galbenele.
Dar pentru starile de greatza mi-a zis sa iau Emetiral
.
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
J G spune:
Neata fetelor!
Maraki ma bucur ca totul e ok cu BB si ca ti-a dat ceva pentru stomacel. O sa vezi ca totul o sa fie bine de acum inainte!
Catalina sa ne dai vesti despre ce a zis T !!!!!!
J 15+
utocatalina spune:
Fetelor eu am ramas sa merg la T la 14:30 la cabinet ca de dimineata la spital nu s-a putut..era in operatii si sedinte..Janina tu la cit mergi la T? Maraki super poza...zi-mi cit avea bebe: 14 cm??Pentru ca eu am confruntat mai multe tabele si carti si vad ca se dau diferite valori...
Cafeluta draguta
Bianca
17+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Ma bucur ca va place fetelor!!!
Dar cand ma gandesc ca numai la sf. lui noiembrie o voi primi, cand se intoarce tatal ei in tara, mor.
I-am zis sa mai astepte sa vedem ce-mi zice dr., daca tot baietel e si pe urma s-o comande, dar nu de pe net. Este un magazin, chiar aproape de unde locuieste. Asa ca-mi convine. si nici nu mi se pare scumpa, in comparatie cu preturile din Italia.
Cata bafta la eco azi. Sa ne scrii imediat ce ajungi acasa.
Dana mie mi-a zis ginecologul sa nu fac spalaturi interne, numai externe cu bicarbonat si musetel. Si galbenelele sunt foarte bune.
Eu am pus numai un ovul de Gynozol si am scapat. Dar poate reaparea oricand, asa mi-a zis dr. Si ca o vom trata definitiv inaite de a se naste bebe.
poze
gio
si bb 18+
dana_ene spune:
Catalina, am crezut ca deja ne dai vesti despre Bianca. Lasa ca nu mai este mult.
Abia astept sa ne mai spui despre ea.
Daca am retinut eu bine, Janina spunea ca are programare la 18:30.
Giova, lasa ca nu e o problema daca vine in noiembrie. Important este ca soseste inainte de nastere.
Fetelor, ati vazut JURNALUL DE BEBELUS de pe Buburuza ?
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
J G spune:
Cata tie la ce varsta a lui BB ti-a spus doctorul ce sex are? Ca eu mai am putin si lesin de emotie si de asteptare!!!!
J 15+
toanca spune:
JG mie mi s-a spus sexul lu bebe la 17 sapt.
Poate tu o sa afli mai repede...
Iti tin pumnii sa fie ce vrei tu si mai ales sanatos/sanatoasa.
Dana, e super albumul de bebici..
Mie mi-a luat deja mama, dar a zis ca mi-l da cand o sa se nasca bebe
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Da Janina nasol ca nu ne vedem...mie la 14 sapt. si 2 zile mi-a zis Iosup( nu T) sexul lui bebe...nu stiu daca T iti va zice azi, dar sa speram ca da...Va tin la curent pe toate cu ce face bebelina!Daniela am vazut jurnalul de bebelus, dar parca si ala care se mai gaseste pe piata este dragut..l-am vazut la Unirea..dar era cam 300.000..Pupici!
Cafeluta draguta
Bianca
17+
Sa nu depunem armele si vom reusi!