Mamici de ianuarie-februarie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Monica, desi poza e mai stearsa se vede bine, e important ca sutneti ok si ca tio-a dat ceva de stomac, bafta cu programarea la eco morfologica.
Auzi, in aia 300 euro, intra si crib-patutzu si sifonierul in perete si etajera aia si masa de schimbat, really, ca inseamna ca aici is mai mari un pic pretzurile..Sa el folositzi cu placere!
Mersi de aprecierile de brutica, dar stii ca acuam intre luan 4 si 5 crste cel mai mult ca volum, apoi dupa luan a 7-a mai stagnam un pic si cu kg..
Numai bine!
Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Maraki ce bine imi pare ca totul e bine si ca nusunt probleme. La inceput nu prea pricepeam ecografia da apoi mi-am dat seama ce bine se vede. Acum ca zici am mai auzit fete care iau magneziu si care se simt bine dupa poate te ajuta intr-un fel. Apropos nu ai zis ce a zis de vomitat si dc era ok.
De camera ce sa mai zic ? VREAU SI EU LA FEL.
Eu merg maine dimineata la doctor si sa vad ce mai zice de baiatul meu care e foarte zburdalnic. Numai ca mi se pare ca burta nu creste mult
.Ma uitam la alate fete in perioada asta si aveam impresia ca sunt duble la burta. Apropo de miscat de ce spui ca nu esti sigura dc il simti pentru ca am inteles ca difera mult de la sarcina la sarcina .
Hai ca am luat-o razna cu scrisul .
Irina 21+
maraki spune:
Denisa in aia 300 euro intra doar sifonierul, patutul fara accesorii si fara saltea( urmeaza sa le cumpere socrela ) si dulapul ala cu doua usi pe care se schimba si bebe sus ( trebuie sa cumpere si chestie din aia speciala pe care v-a sta bebe la schimbat ) Cred ca etajera o cumpar eu neaparat ca e buna pt. uleiul de corp si ce mai am nevoie cand in schimb. Tu stii ca semeni cu o tipa de la o reclama pt. Romania ? De multe ori ma gandeam daca esti tu
Deocamdata nu pot sa cumpar mai multe pt. ca avem doar doua camere, trebuie sa asteptam sa ne mutam la 3 camere ( pt. astea 2 cam platim 962 euro pe luna
)
Fetelor am uitat sa va scriu: asistenta mi-a facut de acum programarile pana in luna decembrie
( o data pe luna )
Giova nu am burta mai mare decat tine, cred ca atunci cand am facut poza batea vantul si mi-a umflat bluza
Am gasit pozele

17+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Irina am spus de
ca a fost cu sange si dr. a zis ca a fost de la stomac si o sa ma ajute siropul care am inceput sa il i-au.De picioare ca mi se umfla a spus ca atat timp cat sant amandoua este in regula
Daca era doar unul atunci nu era bine.Cam ciudat raspuns nu? Adica pot sa ajung cu picioarele ca de elefant si este in regula???? De arsuri a spus ca e normal in sarcina
Am zis ca foarte rar ( cam la 4-5 zile ) simt ca mi se contracta burta si i-au no-spa si a confirmat ca este foarte bine.Noroc cu forumul ca am aflat cum se numeste aici si am stiut ce sa cumpar
bafta multa maine cand iti vezi baietelul![]()
In poza mea este capul in stanga si corpul ...
17+
Monica
Denisam spune:
Ok Monica, e nice, si aici accesoriile de patutz s e iau seaprat, dar sub comoda aceea ai 2 usi si poti pune creme si etc, dar sa stii ca pt schimbat nu treb decat o saltelutza mica, care e ok si nu o sa o folosesti decat vreo 4 luni, apoi gata, bb creste..
Moncia mersi de compliment, trebuie sa ma vopsesc ca deja se vede parul alb aiurea,dupa 7-8 sapt de la cea anterioara, sper sa ma fac soon.. noi mai laum in cmaera, si un covoras si eu am si rocking chair care e indispensabil.Mi se pare cam scumpa chiria pt 2 camere,fata de aici, si stiu ca era vreo 800 de marci cnad am fost eu ultima data, care nus tiu cat euro face, dar era in leverkussen..sorry
Denisa
17+
BEBIK
irinadum spune:
Maraki eu stiam ca dc ai albumina in urina ti se umfla picioarele ( poate bat campii) si e bizar ca e asa repede credeam ca mai tarziu se intampla. Si ce mai explicatie ti-a dat si doctorul cu picioarele. O stii el ce o stii. Am inteles ecografia de prima oara char apoi ma amuzam ca nu mi-am dat seama din prima ca se vede foarte bine. Si la mine la 17 saptamani dadea din gurita inchidea si deschides gura in continuu ( iar pentru ca statea si picior peste picior l-a facut pe al meu sot sa zica doctorului ca Mario seamana asa in pozitia asta cu maicasa cand sta la tigara si la cafea
).
Scumpa chiria la voi eu am trei camere si e 450 ( la noi cel putzin o pateste clubul asa ca am scapat de ea).
Denisa ma bucur sa vad ca ai inceput sa scri din ce in ce mai des si de abaia astept sa vad ce ai . Am eu impresia ca vrei fata sau ma insel?
Irina 21+
Denisam spune:
Irina, ca am promis ca raspudn la fiecare in parte, nu vreau fetita, daca ar fi sa ma iau dupa cum e mai bine sa fie primul bb si dupa ce e nevoie la noi in grup, ne trebuei baiat ca avem doar 2 si vreo 8-9 fetite:)Dar ti-am zis ca mie in saptamian cu pricina, cand am ramas, mi-au iesit toate testele de ovulatie negative, desi stiam de anul trecut ca ovul e in ziua 13-14, acuma am senzatia ca ar fi fost mai devreme, poate is influentata si de vise, dar Doamne ajuta sa ma insel
-desi nu avem nume de baita, decat unul, eu am ami descoperit unul, dar nu e bai ca ne mobilizam repede si gasim-e ok si unul la baietzi.La fete vreau 2, dar e ok acolo cu alesul.
Numai bine si voua
P.S,Pe voi va mai dor ligamentele de la burtica?
Denisa
17+
BEBIK
maraki spune:
Irina si al meu sot a spus ca bebelinul seamana cu mine ca statea ca un pasa
Eu stau mai mult in pat de cand sant gravi iar cand sant cu laptopul stau bine-merci pe canapea
Abea astept sa ne scrii maine ce face puiutul
Chiria este atat de scumpa pt. ca stam la privat( nu e apt de la stat ) si este cartier nou rezidential.O sa cerem la stat apt. cu 3 sau 4 camere si ne scoatem mai ieftin.
Denisa pai de acum incolo o sa ne tot doara ligamentele, santem abea la inceput ![]()
Chiar ca mi-am adus aminte : si eu stiam ca se umfla picioarele din cauza albuminei, nu imi fac griji pt. ca la prima sarcina am fost rau de tot umflata la picioare si copilul nu a avut nimic, slava Domnului
In schimb si eu ma gandesc ca m-a luat prea devreme...
17+
Monica
Giova spune:
neatza burtici!!!
Monica si Bombonicaaa super pozele!!!
Imi place camera bebelusului sa aveti parte de ea si se vede chiar bine la eco.
Denisa, chiar ieri m-au durut putin ligamentele.M-am ridicat brusc de pe scaun.Probabil am stat mult timp jos, la birou si m-am ridicat dintr-o data si pana s-au intins....
Sunt super incantata, ca ieri, o prietena din Franta mi-a dat un site de unde ii voi lua lui Marco tur de patut si sacul de dormit il primeste marco cadou de la ea.
Uitati-va si voi:
http://www.vertbaudet.fr/web/catalogue/ficheProduit.aspx?id_produit=3000046098068X5C
Mai cumpara sora-mea cateva din Italia si va avea cele mai frumoase lenjerii Marcolino meu. sunt asa de fericita!!!
In Romania sunt groaznic de urate sau sunt creponate.
poze
gio
si bb 18+
dana_ene spune:
'Neatza, burtici !
Maraki, ce vesti bune. Uraaa ! Ma bucur mult ca ti-ai vazut puiul si ca tu ai aflat numai de bine. Sa-mi spui si mie cum te simti dupa tratamentul cu siropul pentru stomac.
Am vazut ecografia, am inteles-o din prima. Asta fiindca sunt obisnuita cu imaginile de la ecograful din Buzau, care nu e tocmai performant.
Arata asa dulce bebelinul tau, dragul de el.
De camera... ce sa spun. E super !
Eu am deja patutul pentru bebe (am de fapt 2, pentru ca unul va ramane al Oanei) si dulapul din camera Oanei il voi imparti in doua.
Eu mai am la ei in dormitor o canapea care se face pat dublu, unde o sa dorm eu, cel putin in primele luni.
Si multe, multe rafturi mai am.
Denisa, pe mine ma dor ligamentele, si vorba Monicai, abia de-acum incep durerile mai mari.
Bombonica, am schimbat poza. Tare frumoasa esti !
Maria, esti inca micutza. Lasa ca o sa se vada si burtica, nu-ti face griji.
Asa am patit si eu la prima sarcina, ca pana la final sa ma fac uite-asa:
. Te asteptam mai des la discutii.
-----------------------
Eu ma simt tot nasol.
Ieri am
de cateva ori si am o stare groaznica de oboseala...
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006