Mamici de ianuarie-februarie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mai sta omul pe la servici, da mai pleaca si pe acasa, nu?
Cam asta intentionez eu sa fac acum.....
Va pup pe toate si ne auzim maine!
BY!

Toanca si bebe Matei 18+

si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu plec spre casa.
va pupic si ne auzim maine.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki ai venit de la doctor ?????
Ce ai facut?
Irina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Fetelor da ati scris nu gluma ,eu nu am apucat sa citesc tot ce ati scris ,dar sper ca toate sunteti bine sanatoase.Multumesc de urari sa stiti ca mi-am sarbatorit ziua la socrii dar cu o durere teribila de cap ,nu din vina lor ..chiar nu stiu motivul ,mi-a trecut nuami dupa o cafea .Tocmai m-am cantarit si am vazut ca am slabit 2 kg ...cred ca sunt un fenomen ,nici burta nu mi se vede ,i sa mai intamplat cuiva asa ceva ?
Bine ai venit Catalina ,sper ca ai avut un concediu placut si vreme frumoasa la mare !
Sper sa intru mai des de acum in colo,am fost super ocupata pe aici ...da recuperez eu
pupici la toate fetele !
12+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

maraki ai venit de la eco?
Maria-ia-o usor, nici mie la 12 nu mi se vedea burta, sa vezi dupa 14 cum creste

Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna burticutelor! Vad ca scrieti de zor bravo voua!
Dana si Giova merci ca m-ati adaugat cu datele pe listuta . Am fost la o nunta sambata ,nu cine stie ce, dar am facut niste poze noi cu burtica 19 sapt.
Dana daca nu cer prea mult poti sa -mi schimbi poza cu una din cele noi? Cu burtica mai mare ...asa i-mi mai creste si mie inima Fetelor eu sunt disperata , nici nu am curaj sa ma cantaresc , mi-e groaza, ma simt ca o balena ,obosesc f.repede si parca abia ma misc...ce-o fi mai tarziu??? Si spatele ma doare ingrozitor,iar la baie merg de 4 ori pe noapte...
La voi misca bebe toata ziua?! ca pe mine ma boxeaza numai noaptea ! Va pupic pe toate si aveti grija de voi si de bebei!
Oana de Noemy & 19+ Jasmine Neidyn

Oana
http://community.webshots.com/user/bombonicaaa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060104/k/543e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maria de abia acum incolo incepe sa se vada bine . Un picutz de rabdare si ai sa vezi ce burtoi ai sa ai.
Maraki n-ai venit dela doctor sau ai mai ramas prin oras ?
Bombonica eu nu simt noaptea nici o miscare in schimb ziua imi da la greu. Nici la baie pot sa spun ca nu mai merg asa de noaptea . Insa incep sa ma simt mai greoaie si sa imi simt burta cu adevarat.
Irina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pun acum poza cu bebe si revin cu amanunte

17+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica unde e poza si ce a zis medicu'?

Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello burtici

Totul este bine Mi-a luat tensiunea si a fost foarte buna ( eu sant hipotensiva ) 12.7 , urina a iesit foarte bine,colul este inchis si nu am nici o problema.Bebelinul arata foarte bine, batalile inimii asa cum trebuie sa fie, piciorusele am vazut ca au pus carnita pe ele nu mai erau betisoare, am vazut cum bea din lichidul amniotic( ca un pestisor deschidea gurita )in schimb dr. nu a reusit sa vada sexul.Cand eu am spus ca data trecuta am vazut clar ca este baietel a spus sa nu fiu atat de sigura ca ce era pe monitor era de baietelEu simt ca am baietel, asa ma gandesc la el, mama presimte tot asa...Dr. mi-a dat nr. de la o clinica sa ma programez cam in 3 sapt. pt. ecografie morfologica Abea astept sa ma duc sa aflu tot despre bebelin,aici nu a putut sa imi spuna nici cate grame are.Important este ca nu sant probleme de nici un fel
Fetelor pt. stomac mi-a dat sa i-au Gaviscon sirop ( o lingurita pe zi ) si de astazi incep si cu Magneziu ( 1/zi ) De prenatale nu a spus nimic, vitamine nu,stau si ma gandesc ca la 79,300 kg nu mai am nevoie si de vitamine in plus
Dana mercic de aprecieri, sa ne traiasca la toate care avem si puiutii care vor veni la toate fetele de pe forum Hai ca si tu ai burtik si se vede chiar bine
Denisa se vede bine si burtik ta De acum incolo o sa creasca de la o sapt. la alta Oricum asta nu tine de persoana, eu la prima sarcina am avut burta ca si acum, la a doua in schimb a fost mica ( depinde si cat lichid amniotic avem )
Giova eu nu am gasit pozele care le-ai pus astazi. Vreau sa le vad si eeeeeuuuuu....mai incerc, poate in final imi apar si mie
Bombonica sa iti traiasca bebelinul, se vede super burtik ta Imi place culoarea ta de par
Irina tu cand te mai duci la dr. ca am uitat?Maine ? M-a intrebat si pe mine dr. daca il simt pe bebe cand misca dar eu tot in asteptare sant Simt ceva dar nu asa cum stiu eu ca trebuie sa se simta.
Fetelor am pus poza de astazi cu bebe ( 17sapt.4 zile ) iar la august 2005 este mobila( patutul, sifonierul si comoda pe care se schimba bebeul,restul nu le am....la 300 cred ca merita )
va pupik pe toate

17+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput