Mamici de ianuarie-februarie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
J G spune:
Cata, inseamna ca ai facut eco morfologica la 14 saptamani? Oare ar trebui sa fac si eu, ma gandeam ca abia in 18-20 saptamani sa fac!
J 15+
Giova spune:
e dragut albumul pt. bebe.
si eu am vazut 2 in oras: unul " cartea bebelusului" la vreo 4-5 sute mii. altul "Minunea in roz/albastru" la vreo 3-4 sute mii. Nu mai stiu exact.
dar prima era mai groasa si mai complexa.
Sora-mea nu mi-a gasit la Chicco in Italia, asa ca-i cumpar unul de aici, si poate gaseste si ea ceva dragut pe dincolo.
poze
gio
si bb 18+
pisoi3 spune:
Neata burticute,
Ce harnice sunteti la scris! Nu incetez sa ma mir!
DENISA, DANA, GIOVA, BOMBONICAA, frumoase burticute aveti, sa nu fie de deochi! Ma oftic ca nu am si eu aparat digital sa pun poze, dar vrem sa ne luam direct camera video (sotul meu are veleitati artistice pe care vrea sa si le exercite cand o sa nasc eu, adica el vrea sa filmeze, cred ca o sa ii sparg camera in cap in momentele alea!) si atunci pun si eu poze. Dar deocamdata mai asteptam putintel.
Si bebe al meu misca dar numai seara cand vine tati acasa. Nu pot sa zic ca ma deranjeaza, nu inca, dar si eu obosesc repede, cateodata ma si enervez ca sunt asa de adormita tot timpul.
Spatele nu ma doare, in schimb pipi fac tot timpul, noaptea, ziua, nu conteaza cand.
CATA, sper sa te lamureasca T cum e cu grupele alea ca eu habar nu am.
GIOVA, e super frumos plusul pentru Marco, sa il stapaneasca sanatos. Mie imi plac foarte mult plusurile, sotul meu imi cumpara mereu, am o multime acasa, o sa ma bat cu bebe pe jucarii!
DANA , super albumul, eu i-am luat deja lui Mark, dar tare imi vine sa il iau si pe asta!
MARAKI, imi pare rau ca nu i-ai vazut sexul lui bebe, lasa ca nu mai e mult pana la eco morfologica.
Trebuie sa fug sa mai rezolv niste tampenii de acte referitoare la asigurarea masinii mele, ca de , birocratie!
Pup fetele si puiutii din burtica
.
Anda si bebe Mark 19+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
dana_ene spune:
Giova, suna interesant "Cartea bebelusului". Asa ceva mi-as dori si eu.
Deocamdata astept sa vad daca vine in tara prietena mea. daca da, atunci imi aduce ea unul (ca si la Oana). Daca nu cumpar eu. E dragut si cel de pe Buburuza, macar am de unde alege.
Janina, aveti noroc ca in Bucuresti aveti ecografe performante.
Eu inca nu sper sa vad sexul lui bebe. Cine stie cand o sa aflu ?
Poate doar daca e baietel se vede mai repede si atunci poate-poate.
(La Oana am aflat ca-i fetitza abia in luna a 8-a
)
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
Dana, abia in luna 8 ai aflat ca e fetita?
Ce mult a durat....
Fetelor, revin si eu la voi cu o intrebare care ma agaseaza, iar dr. mea este in concediu...
Ce ma sfatuiti sa fac: am voie sa ma vopsesc sau nu?
Voi ce parere aveti?
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
mirela10 spune:
buna burticutze frumoase si vorbarete
!ma bucur ca sunteti bine toate si ca usor usor vom scapa toate de greturi!
MARAKI imi pare bine ca ti-a dat si tie tratament,si ca bebele e bine!maine ma duc si eu la eco si sper sa va dau vesti bune.bebelinul meu s-a facut cam lenes si misca mai putin,sper sa fie bine...
am inceput sa mananc si eu cam de toate si am ajuns la 52 de kile si a inceput sa mi se cunoasca si burtikul
.suntem numai in vizite si pe drumuri si este cam obositor
.saptamana viitoare tre sa mergem la tara sa vizitam bunicii sotului si asa se apropie momentul plecarii...
inca mai am treaba cu dentistul si din cand in cand arsuri de stomac,dar asta este ,oricum numai e asa de rau ca la inceput.
va pupacesc pe toate si sa fiti cuminti!!!
mirelutza
17+
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
toanca spune:
Si in afara de vopsitul parului, mai am o intrebare la voi (daca vreti sa-mi raspundeti).
Desi cred ca e cam devreme, constat 

ca ma inceput sa am arsuri.........
Aseara am baut un pahar de lapte si parca mi-a mai trecut, dar nu cine stie ce.
Voi aveti aceasta problema?
Daca da, luati ceva sau cum faceti sa va mai treaca arsurile?
Toanca si bebe Matei 18+
si albumul nostru:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Toanca, daaa, abia in luna a 8-a (cand eu eram sigura-sigura ca am baiat
) mi-a spus doctorul: "Vreti sa stii ce sex are bebe ? Fiindca se vede foaaaaarte bine." Si-am spus ca da (in subconstientul meu gandindu-ma ca stiu raspunsul... adica baiat...). Si-atunci a venit bomba: "100% FETITZA ! Uitati-va !" Si-ntradeva, am vazut ca era fetitza
.
De ce nu am aflat pana atunci ?
Pai, pentru ca la toate ecografiile dinainte, cand s-ar fi putut vedea sexul, copilul meu statea numai in pozitii imposibile, de cele mai multe ori aratandu-ne poponelul.
De ce am crezut ca-i baiat ?
Pentru ca asa ma innebunise toata lumea spunandu-mi ca fac baiat (ca am burta tzuguiata, ca mi-au facut testele babesti cu acul, cu sarea, cu... bla-bla-bla si iesea numai baiat), fiindca asa visase mama mea cum ca o sa nasc un baiat cu ochii albastri (si am o frumoasa fetitza cu ochii negri
).
Ei... asa a fost !
Apropo de vopsitul parului in sarcina, eu am auzit si de pareri pro si contra.
Daca-mi amintesc bine, chiar a fost un subiect acum o vreme pe tema asta.
Tot ce pot eu sa-ti spun este ca verisoara mea s-a vopsit bine-mersi in timp ce era insarcinata, apoi chiar cu o saptamana inainte sa nasca ("cum sa o vada bebele ei nearanjata?", spunea) si nu a avut nimic copilul. E un pusti sanatos si vioi (deja de 3 ani si jumatate).
Deci... eu cred ca daca vrei, eventual alegand o vopsea naturala, poti sa o faci.
Daniela
(14+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Janina in legatura cu eco morfologica il intrebi azi pe T...Iosup intra in concediu, asa ca m-a programat pe 7 sept. la a2-a eco morfologica la 20 sapt. jumate...tu intreaba-l azi pe T...Toanca eu stiam ca T zice ca pina la 14 sapt. sa nu te vopsesti..si cum ai trecut de 14 nu vad de ce nu te-ai vopsi! Arsuri am avut tot timpul..ca eu am si o diskinezie biliara, si desi T mi-a dat voie sa iau Rennie si am in dulap, nu am luat deloc...ca au fost suportabile arsurile...deci Rennie ai voie!Eu am mai baut ceai de tei seara si am incercat sa nu mai beau lapte seara...desi ieri am facut taietei cu lapte si i-am mincat seara si am avut niste arsuri de toata frumusetea!
Cafeluta draguta
Bianca
17+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Fetele am venit de la morfologica . A fost super .Am stat vreo juma de ora de a masurat bebelul . I-am vazut prfilu perfect nas , ochi gurita tot, tot .
Are 525 grame iar de lungime nu stiu ca nu am reusit sa descifrez pe unde scrie ca sunt masurate toate oasele in parte insa per total nu stiu lungimea. Mi-a dat 11 poze cu el . Ce sa mai zic sunt emotionata si foaret bucuroasa ca e bine.
Aaaaaa: de placenta am intrebat a zis ca atata timp cat nu atinge colu e ok si in plus se va ridica pana l anastere si doar dc cu cateva zile inainte da nastere sau la ultima eco este apropae tare de col se schimba treaba si se va monitoriza atent sarcina sau se va frace cezariana insa a zis ca sunt sanse foarte mici sa rmana jos ca de obicei urca.
Daca stie cineva un site cu masuratori spuneti-mi si mie va rog ca sunt curioasa sa vad .
Va pup si asteptam vesti de la celelalte fete care merg azi.
Irina 21+