Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
mary ilie spune:
Sofia si eu trebuie sa merg la un vopsit, nu am ce face, am si niste evenimente la care trebuie sa particip(nunta, botez) si nu merge sa ma prezint asa, plus ca nu ma plac nici eu.... ma duc saptamana viitoare.
nu stiu daca ati citit mesajul meu, dar sa stiti ca crema aia face minuni, mi-am dat doar o data aseara si vad ca mi-a trecut si durerea si roseata si a disparut si galma de pe san. Ce bine!!!
Ioana si eu tot la platit facturi am umblat pana acum, de cand stau acasa a intrat in atributiile mele....
am fost si pe la mothercare in mall, frumos, frumos, dar si preturi pe masura......
mie mi-a prezis madam aia ca o sa am baiat(e adevarat) dupa 4 ore de travaliu(ok) cu ochi verzi( are sotul, deci e posibil) si aproape chel. 7 pounds 8 ounces si 21 inches long( ceea ce nu stiu ce inseamna )....
mary 34+
Ioana75 spune:
sofia, eu am citit ca nu e recomandabil vopsitul; suvitele sint OK, pentru ca nu ating pielea capului.
romana, o idee buna cu caramelele alea, eu n-am mincat caramele de cind sint
, trebuie sa recuperez
.
A, inca ceva: de 2 zile stranut de citeva ori pe zi; si de fiecare data ma gindesc sa nu nasc in timp ce stranut
.
Ioana
nicole74 spune:
Ioana ce simplu ar fi daca am stranuta si gata nascarea
!
Voi ati spalat husele la scaunelul de masina sau carucior? Nu stiu ce sa fac.
Pupici
Nicole 37 saptamani
ancadm spune:
'neatza
,
Hai ca azi sunt si eu treaza cu noaptea in cap. M-am trezit acum vreo ora sa semnez condica la baie si mi s-a facut o foame de nu mai puteam adormi deloc. Asa ca am semnat si condica la frigider.
Acusica, in 2 ore am si eu programare la doctor. Saptamana asta doctorita mea e in concediu asa ca profit de ocazie si merg la alta doctorita sa am si a doua opinie (doctorita mea a zis ca musai sa merg la control saptamana asta chiar daca ea nu e
).
M-am distrat si eu cu testul ala si cica o sa am tot fetitza, cu ochi albastri deschis si par inchis la culoare (la par suntem bruneti amandoi si e cunoscut ca bebelusii se pot naste cu ochi albastri si isi pot schimba culoarea ochilor dupa aia). Cica toata distractia dureaza 8 ore, ceea ce ar fi super dupa cele 21 cite au fost la Andreea
.
Miine sa imi tineti pumnii! Merge mama mea din nou la interviu pentru viza. Sper sa o obtina de data asta!!
Monica felicitari pentru baietel! Sa creasca mare si voinic si sa fie cuminte, papacios si somnoros!
Anca 34+
ancadm spune:
Nicole eu nu am spalat husele de la scaun si de la carucior de la bun inceput. Dupa ce le-am folosit o vreme, cind a fost cazul le-am scos si le-am spalat.
Cit despre suvite si eu imi fac. Chiar azi trebuie sa sun sa imi fac o programare ca cine stie cind o gasesc pe frizerita mea...
Anca 34+
romana_74 spune:
IOANA-vezi sa fie silvana si chokotoff altfel nu merge pe gatut!
Fetelor
- mi-ati dat o idee cu cosmetica... sapt viitoare numai asta fac... merg la pedichiura sa imi fie frumusele talpile si unghiutele pe cand nasc, o chem pe coafeza sa-mi vopseasca parul si sa imi puna mese, si poate ca merg si la manichiura, sa vad ca pe aia o prefer sa mi-o fac singura ca imi place mai mult cum ma aranjez eu. Apropo, sa nu va vopsiti unghiile cele care nasteti cu anestezie, fie ea epidurala sau rahi ca se enerveaza dr pe voi. Ei tre sa urmareasca tot timpul culoarea unghiilor si daca devin vinete, adica cianotice, iau masuri...atentie!
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)
karmenutza spune:
Romana, am mai auzit asta cu unghiile. Dar am crezut ca acuma, cu atatea aparate ce au ei pe acolo, nu se mai uita la unghii.
sofia_misicu spune:
Mersi ca ne-ai spus Romana. Chiar ma gandeam la o manichiura french sa-i dau gata in maternitate. Nu stiu daca ati fost prin spitale insa toate fetele au un aspect atat de troglodit cu camasile alea de noapte, ca te apuca mila.
Mie a inceput sa imi fie frica de D day, si culmea, ma gandesc mereu nu la durere, epiziotomie, sangerari incontrolabile, cezariana, catater ci sa nu cumva in procesul de impingere sa scap o nescapata. Cred ca va dati seama despre ce vb...
![]()
Ma rog, nu intru in detalii!
Rasfat placut celor care se duc la cosmeticale
Ioana75 spune:
anca, tinem pumnii mamei tale, sa aiba bafta de data asta!
nicole, si noi am vrut sa spalam toate textilele carutului, dar nasii ne-au intrebat: si o sa le spalati de fiecare data cind scoateti carutul afara?
Asa ca (inca) nu le-am spalat.
Eu mi-am facut french de-ala "special", cu pictura care imita focul in loc de dunga simpla. Stiam de faza cu unghiile, asa ca m-a dat doar cu baza si lac incolor pe unghie, se vede unghia foarte bine.
Ioana
RalucaN spune:
Sofia, asta sa fie beleaua. Crezi ca iti mai pasa in momentele alea? Oricum din cate stiu eu ti se spune sa nu mananci in ziua respectiva si pe la unele spitale se mai face si clisma inainte. Si daca mai scapi cate un partzulica mic...... ghinionul doctorului ![]()
Raluca,
32 saptamani si
din burtik
poze