Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
sofia_misicu spune:
Neata fetelor!
am scris o mandrete de mesaj demn de lasat posteritatii insa nu stiu pe ce am apasat si a disparut. Parca sunt dintr-un banc prost..
Ideea era ca si mie mi-a iesti fata - corect, cheala - foarte porbabil (si eu am fost cheala pana la un an - aveam un singur ciuf in crestet), travaliu 20 de ore -
refuz sa cred in basme de adormit copiii.
Ma amuza testele astea.
Legat de controlul de rutina la doctor; si eu ma urc pe masa aia blestemata de fiecare data. Nu ma doare insa este foarte neplacut. Partea cea mai neplacuta insa este fataitul in coco goala prin cabinet si cracanatul Dr. meu e insa constient de penibilul situatie si incearca sa o dreaga cu cate o glumita si conversatie politicoasa. Cateodata mai merge...
Fetelor, aveti idee daca la o sarcina asa inaintata mai face rau vopsitul parului. eu nu cred. M-am hotarat sa ma fac o doamna acum inainte de nastere, ca mai incolo, slabe sanse sa mai am de-a face cu coaforul sau chestii d-astea de rasfat.
M-ati speriat cu absenta Ioanei. Nu are voie si femeia sa isi plateasca facturile ca voi o si bagati in spital...
cge spune:
Ioana, cum arata adeverinta ptr sotul tau ?
Este una tip ? Dr noastra de familie este mama finilor nostri, imi da tot ce ii cer, numai sa stiu ce sa ii cer.
Mercic,
Cristina
nicole74 spune:
Ioana eu zic sa o suni totusi pe doctora. Si daca te cheama sa-i zici ca nu te mai urci pe masa aia.
Pupici
37 saptamani
RalucaN spune:
Buna dimineata burticilor
Monicutza, multe multe felicitari!!! Iti doresc un bebe cuminte, frumos si sanatos!
Uff mai fetelor nu mai pot sa stau la munca. Ma ucide spatele asta. Si mai am 2 sapt. si doua zile. 

Abia astept sa raman acasa, sa-mi bag netul si sa palavragesc cu voi.....
Ioana, ce faci mama draga , bagi fetele in priza? Oana saracutza nu s-a dus sa se culce ca sa vada ce-i cu tine.
Buna ideea cu anuntatul inainte de a pleca la spital. Ca sa facem si noi galerie
Hai ca ma duc sa ma mai fatzai prin firma, ca daca stau in picioare parca imi mai trece durerea. Mai vb.
Raluca,
32 saptamani si
din burtik
poze
gabiarama spune:
Sofia , eu cred ca daca ti-ai face niste suvite n-ar avea cu ce sa dauneze bb-ului ,atita timp cit vopseaua nu atinge pielea capului .
Si eu m-am dus la coafor , nu chiar atit de des , ca inainte , dar de fiecare data cel care ma tunde , coafeaza ( adica sotul meu
) mi-a recomandat suvitele . Nu a pus niciodata vopsea la radacina . Si dr-ita mea ( clienta lui) a fost de acord .
Gabi ,34+2
http://community.webshots.com/user/gabiarama
kid2003 spune:
Ioana, pumnii stransi. Poate faci cunostinta cu Miruna zilele astea, mamaaa ce emotii puternice.
Fetelor, colege de suferinta la Elias. S-a deschis maternitatea luni!!! Cica e boboc, peretii desenati, totul nou-nout, sclipitor, dotari straine, smekerii. Si...bebeii stau cu mamicile in camera non-stop (pana acum stateau noaptea la neonatologie, acum nu mai stau ca nu e gata renovarea in partea aceea). Sincer, sper sa fie gata pana la 15 septembrie ca am inteles ca ai nevoie de ceva somn in maternitate, macar pana ajungi acasa sa te mai odihnesti un pic.
romana_74 spune:
Mai fetelor, nusce e cu testul ala ca eu nu prea cred in el... l-a nimerit baiat, mi-a spus si de travaliu de 3 ore... DE ACORD, dar greutatea asta si lungimea nu prea stiu ce sa zic ca dupa medicul meu le-am cam depasit, iar pana la nastere mai este... in fine a fost amuzant. Azi sunt super pofticioasa de dulce si de dimineata stau in fata calculatorului si pap caramele... ma bate gandul sa-mi fac chiar si un tort, dar parca daca nu e Matei acasa ma simt cam egoista sa il pap singura.(sotul meu nu suporta dulciurile). Stiu ca nu e bine, stiu ca ma ingras inutil... dar nu ma pot abtine. Habar nu am ce sa fac de mancare... astept sugestii. Azi merg la dr. sa mai povestim si sa imi vad puiutul, va spun dupa ce am venit ce mi-a spus.PA!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)
RalucaN spune:
Kidule, buna veste ne-ai dat!

Si eu sper sa fie gata si neonatologia. Ca e tare greu in primele nopti, mai ales dupa cezariana.
Raluca,
32 saptamani si
din burtik
poze
jadi spune:
ce va distrati ... testul ala e haios dar nu cred in el.
Eu nu m-am speriat de Ioana ca nu am primit nici un sms deci nu nascuse. vorba sotului, acum cum dispare una, cum o credem la nastere 
Jadi
32+
iaca_poze
Ioana75 spune:
Cristina, e o Adeverinta Medicala normala, pe care scrie ca a urmat cursurile de puericultura in perioada x-y.
kid, inca nu sint pregatita, poate totusi nasc saptamina viitoare
.
Fetelor, va anunt ca ma duc la manichiura dupa-amiaza, sa nu ma dati disparuta
. Nr meu de tel e trimis, asa ca ma puteti contacta anytime
.
Ioana