Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
karmenutza spune:
Tonnia, ne-ai dat de lucru cu testul tau. Tot schimbam la culori, care ne plac. Si animalele, catei, pisici...
Ce o fi cu Ioana? Nu ne-a dat nici un semn pe ziua de azi. O fi venit mama ei si or sta de vorbe, de gatit bunatati. Dar macar sa ne zica si noua, sa stim de ea.
cge spune:
Fetele, sa ii tinem pumnii Ioanei, ca precis azi face cunostinta cu Miruna.![]()
Sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine.
Cristina, 34
oana0204 spune:
Uite de ce nu pot dormi eu... s-a dat la fund Ioana. Ori e la spital, ori rade de noi sa vada cum reactionam.
Da n-are niciuna nr ei de telefon?
Oana D - saptamana 37
Foto
Ioana75 spune:
Fetelor, imi pare rau ca v-am stresat
. Am fost sa platesc facturi
. De obicei le plateste sotul, acum am vazut si eu cum e
. Va mai scriu imediat.
Ioana
cge spune:
Nici eu nu stiu nimic in legatura cu Ioana, banuiesc ca voi.
Cred ca Jadi sau Anya si Mihaela_e, au nr de telefon al Ioanei.
MiFlore, tu ai nr Ioanei ?
Eu nu m-am invrednicit sa iau nici un nr de tel
, decat am dat.
Cristina, 34
oana0204 spune:
Uite ca a aparut. Buna dimineata Ioana.
Acum ma duc la
poate si reusesc sa adorm ca stiu ca e bine.
paaaaaaaa
Oana D - saptamana 37
Foto
Ioana75 spune:
O sa dau mail pe septoct2005@yahoo.com cu numarul meu de mobil. Oricum, va anunt si eu daca e sa sa intimple
. mihaela_e are deja nr meu de mobil, numai ca acum se bronzeaza la mare
.
Am fost si la dr de famelie, a fost foarte draguta, mi-a dat adeverinta ca a absolvit sotul cursul de puericultura, si mai scoate 10 zile libere de la serviciu. Si nu i-am dus o floare niciodata ... trebuie sa ma prezint miine la ea cu ceva.
Mama vine diseara; dar o sa mai intru pe net, nu va faceti griji
. Va multumesc oricum ca v-ati gindit la mine
. Am simtit niste dureri vagi in zona inghinla toata ziua, sotul nu prea vroia sa-mi lase masina, a zis ca daca ma apuca un junghi mai puternic cind sint cu piciorul pe acceleratie
. Da' las' ca ma descurc eu
.
Ioana
cge spune:
Ioana, ne dai emotii.
Sa ne anunti cand pleci la spital.
De fapt fiecare fata de acum incolo,inainte sa isi ia bagajul, sa intre pe forum si sa scrie ca pleaca la nascare![]()
Am zis-o !
Cristina, 34
Ioana75 spune:
Cristina, o idee buna
. Daca nu avem timp sa scriem pe net, macar un SMS lui jadi sau sofiei, sa anunte ele
.
oana, somn usor si bafta multa la control!
Mi-am facut si eu testul vostru, cik e baiat si o sa am travali de 2 ore. Pai pina imi dau eu seama ca nasc, pina ajung la CFR2, pina parchez, etc, trec alea 2 ore
.
DIn pacate, singerarea nu s-a oprit; dar n-o sun pe dr, pt ca o sa ma cheme sa ma sui iar pe masa, si nu vreau
. "Debitul" e foarte mic, daca se mareste ma duc de buna voie la control.
Ioana