Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
miflore spune:
Buna dimineatza frumoaselor!
Cum e treaba azi?
Ioana, cum iti e? Ti-a trecut sangerarea? Sper ca ti-ai revenit!
Oana, imi pare rau ca n-ai dormit prea bine...nici eu...eu dorm mai bine incepand cu ora 2-3 noaptea!
Ia sa-mi fac si eu testul!
Mihaela 33++
miflore spune:
Iaca-ta si testul meu: 2 variante (ca-mi plac 2 culori):
1. The day you deliver, outside will be rainy. Your baby will arrive in the evening.
After a labor lasting approximately 3 hours, your child, a boy, will be born. Your baby will weigh about 7 pounds, 8 ounces, and will be 21 inches long. This child will have dark brown eyes and be completely bald.
2.The day you deliver, outside will be hot. Your baby will arrive in wee hours of the morning .
After a labor lasting approximately 16 hours, your child, a girl, will be born. Your baby will weigh about 9 pounds, 14 ounces, and will be 22 inches long. This child will have hazel eyes and a lot of hair.
Cam ciudat; daca ar fi baiat (dar eu stiu ca e fetita!) ar avea 3400gr si 53cm iar a doua varianta cu fetita, cat credeti, 4kile jumate si 56cm!!! nu prea o cred pe madam asta...
Mihaela 33++
mysweetest spune:
Si la mine cica e tot baiat 
si se va naste dupa maiza dupa travaliu de 6 ore si va avea parul saten si ochi caprui deschis .
Marlena &
+37 si AMR= 18 zile
poze.
mysweetest spune:
Si mie imi plac 2 culori ..al 2lea cica e fata si travaliu de 13 ore si mai e si complet cheala 
.
Marlena &
+37 si AMR= 18 zile
poze.
b_irina_c spune:

La inele se pune si verigheta? Oricum ar fi mereu zice ca e fata (cu sau fara par) nascuta dupa 4-17 h de travaliu.
Ar fi o chestie sa fie fata, dar eu i-am vazut doatrea (din 2 unghiuri diferite, am si poze) si sigur e baiat. Dar iar revin si zic pana nu iese sa vad eu... poate fi orice...
Oricum e distractiva treaba - mai ales ca depinde de ziua in care-l faci (animalul poate lejer sa fie altul...)
Irina 38 si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mysweetest spune:
Ioana da-ne un semn ca esti bine .
Eu asta noapte am avut la un moment dat un junghi puternic in stanga si apoi am mai si visat ca am pierdut dopul si m-am trezit
...imi venea sa ma apuc la 2 noaptea sa ma uit in bagaj
.
Marlena &
+37 si AMR= 17 zile
poze.
Carmi spune:
Neata, dolofaneor !
La mine se potriveste testul, in sensul ca a zis ca e baietel,
altfel...
Ioana, ce faci?
Oana, bafta la control !
Pupici la toate fetele.
Carmi 30 si bebe Fabiano
nicole74 spune:
Neata, gravidutelor!
Ioana unde esti? Tu erai matinala si prezenta mereu. Sper ca nu au avut fetele dreptate cu nascutul mai devreme. Da-ne un semn!
Pupici
Nicole 37 saptamani

.