Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Pe mine m-a nimerit cu baiatul. Dar cica are ochi verzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

hihi se pare ca doar cele cu baieti tb sa intre; al meu e fatain realitate, sa tot baiat in prezicere, da a reusit sa ma sperie dragutz: cica o sa tina travaliul 24 de ore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Mi-ar placea sa fie adevarat.. travaliu 4 ore... parfum. trecem peste faptul ca va fi complet chel.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonnia

Pe mine m-a nimerit cu baiatul. Dar cica are ochi verzi!

Antonia

Antonia, sa te uiti si in ochii postasului sau instalatorului. Bine inteles, glumesc.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor din SUA... hai pliiizzzzz ajutati-ma si eu mi-am facut testul si mi-a spus madama aia ca o sa fac un baiat de 6 pounds and 4 ounces and will be 20- 1/2 inches long. Hai faceti va rog transformarea. Sa vedem daca asa va fi ca mi-a spus ca va avea parul blond si ochi albastri si asa sunt si eu.

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Romana, 2.900-3 kg si 52 cm

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Ma duc la culcare, in 6 ore ma trezesc sa merg la dr. Cand vin, va scriu ce am facut.
O zi buna tuturor.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana, bafta la doctor.

Ioana, ce faci ? A venit mama ta cu bunatati /

nu e adevarat testul, imi zice ca o sa fac fetita, asta e ok.
dar ca o sa am un travaliu de 23 ore
asta nu e adevarat.

Cristina, 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mi-am facut si eu testul cu pricina , iar d-na respectiva imi spune ca va fi fata cu ochii albastri .Ecografistul mi-a spus de 3 ori pina acum ca e baiat , si ca sa faca si el o gluma , a precizat ca va avea tot ochi albastri . Asta inseamna ca va semana cu mine , la fel ca si Mihnea . Ce m-a intrigat la prezicerea d-nei e ca voi naste seara , dar cezariana dr-ita o face de obicei dimineata .Acum sper sa nu apara complicatii si sa o chem seara la spital . Doamne fereste!

Oana , somn usor !

Gabi ,34 + 2

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor,

la mine a zis ca e fata si ca va avea ochi labastri si mult par si ca voi sta in labour 7 ore..... neeeeee.

A venit sora mamei aseara din concediu de la turci si mi-a incarcat dulapul de toale de copil de la 0 la 6 luni... super dragute si multe pe rosu, sa imi imbrac bbul ca o fetita.
Mac la munca ca imi sta norocul.

Alina, ce bagaj trebuie sa imi pregatesc pentru gimnastica? singurii tenisi pe care ii am sint cam uriti dar imi intra picioarele in ei...

Jadi
32+

iaca_poze

Mergi la inceput