Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
mysweetest spune:
Mi-ati facut pofta uc caramelele chokotoff 
si deja am dat gata jumatate de cutie
.
Unghiile mi le-am facut si eu ieri sa nu ma prinda nasterea asa fara unghii facute
.
Deja am inceput sa am cosmaruri despre nastere si de fiecare data cand ies din casa sau fac ceva ma gandesc ca nu mai revin decat peste o saptamana
.
Marlena &
+37 si AMR= 18 zile
poze.
Ioana75 spune:
M-am hotarit sa nu maninc dulce pina nu vine maica-mea, ca imi aduce prajitura cu visine
.
jadi, stii ca se fac inscrieri la consursul de pe axn, "the amaizing race", la noi in tara? Noi am vrea sa ne inscriem, desi premiul e "doar" de 100.000$, nu 1 mil $ cum e pt cei din USA (inca o data, ne trateaza ca pe lumea a 3-a
).
Ioana
kid2003 spune:
Ioana, de unde visine???Ca mai vreau si eu sa fac prajitura, na ca nu am pus la congelator deloc, pe piata nu am mai vazut.
Cat despre textilele carutzului, nuuu, nu le spalam. La o adica punem un bucata de finet curata sub capul bebelului si e de ajuns, in rest oricum va fi imbracat.Acum ce o sa facem? Cand vin vizitatorii la bebe ii punem intai sa astepte sa le spalam hainele si sa le uscam? Si nu vorbesc de straini, dar de exemplu tati cand vine acasa, isi ia si el bebelul in brate, nu poti sa sari cu gura pe el sa se dezbrace si sa se bage la dus...
Mary_ilie, tu ziceai ca ai gasit cartea galbena? Adica acea faimoasa Carte a Bebelusului? Spune-mi te rog, ca acum zbor inspre Camil Ressu, chit ca e la departare mare de mine si de serviciu 
Antoanela23 spune:
Buna fetele cochetele,
Pt cele interesate, acum pe B1 TV e o emisiune despre mamici, copii, alocatii, etc.
Pupici,
Anto, 32
nicole74 spune:
Merci de raspunsuri! Acum m-ati convins. Nu le spal nici eu. Cred ca sunt un pic prea exagerata.
Pupici
Nicole 37 saptamani
Ioana75 spune:
kid, nu stiu de unde are mama visine, poate din congelatorul ei
.
nicole, te-ai hotarit cu nasterea naturala/cezariana?
Anto, prinzi b1tv?![]()
Plec sa o astept pe mama; va spun de pe acum noapte buna, si buna dimineata fetelor de peste balta
. Miine incerc sa intru pina in ora 10, ca sa nu va mai stresez
.
Ioana
Antoanela23 spune:
Ioana, da, am satelit si decodor si prind toate posturile romanesti, de vreo 2 luni, e super, ma ajuta mult de cand cu statul acasa. Ma bucur ca esti mai bine, pofta mare la bunatatile de la mama ta.
Anto, 32
Tonnia spune:
V-am dat de lucru cu testul, el e 100% sigur dar voi nu stiti ce raspunsuri sa alegeti! ![]()
Nici eu nu spal husele, in rest tot.
Mary, mai zi-ne o data ce crema ai folosit sa notez pe ceva.
Eu azi am avut pofta de nuga si de turta dulce, poftesc numai la porcarii.
Sofia, si eu am teama asta. Sper sa nu ne facem de toata jena!
Am mai cumparat o paturica. Cica nu e bine sa-i invelim cu patura groasa sau cu pilota, ci e de preferat prin adaugare, adica mai multe subtirele. Asa ca pana acum am 3 subtiri si nici una serioasa si cand spun subtiri, ei bine asa sunt, usoare de tot din bumbac.
Fetele de la iul-aug spuneau cae mai bun remediu impotriva colicilor este un CD cu zgomotul de aspirator, cica face minuni, afara exista, aici n-am vazut. Una dintre ele chiar a dat cu aspiratorul pe langa bb si s-a calmat imediat.
karmenutza spune:
Tonnia, zgomotul de aspirator nu e greu de realizat,
noi sa il suportam. Dar eu cred ca mai de graba tace din cauza ca se sperie, decat ca il calmeaza.
Fii-miu cand avea 10 luni, mergea de-a busilea prin casa, pe jos. S-a ridicat in picioare tinandu-se de aspirator. Si eu i-am dat drumul. cand a auzit zgomotul, a luat-o la fuga pe picioarele lui. Si atunci a fost prima data cand a mers in picioare singur. Si de atunci, tine-te dupa el!!

.