Mamici de septembrie-octombrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
karmenutza spune:
Mie de ce nu imi apar toate emoticoanele? Am vazut unele care la mine in lista nu sunt. Cum fac?
locca spune:
Salutare gravidute
Felicitari mamicilor!!! Nu mi-a venit sa cred cand am reusit si eu in sfarsit sa mai intru pe net ca avem deja 3 mamici.
Noi suntem inca in formatia cu bebe la purtator, maine ma duc la control si o sa mai vedem ce si cum. Jadi, am vazut cu un mic fior ca eu detin numarul 1 pe tricou :-).
Ioana, imi pare rau de experienta ta, nu stiu ce-a vrut doctorita ta sa faca. Si pe mine ma controleaza pe masa dar nu am avut neplaceri de-astea. Si nici la cultura n-a fost chiar naspa.
Pe mine mai tare ma streseaza sa nu stiu cat o sa dureze toata distractia. Sper sa fie ok, la mine colul e scurtat de mult si moale de vreo 2 saptamani si ma gandesc ca poate asa scap mai repede. Oare?
ruxandra (maine 38s)
sofia_misicu spune:
Karmenutza, emoticoanele nu apar deobicei cand nu se incarca calumea pagina.
M-am prapadit de ras la faza cu aspiratorul. Cum adica. Doamne, la ce ajungi cand esti o mama scoasa din minti. Bine ca nu reactioneaza decat la sunetul de motor cu reactie, sau la sirena de vapor. Poate merita incercat totusi.
Marfa, abia astept. Intre timp eu stau si citesc cu mare placere la capitolul "poznasii sunt la panda" conversatiile cu un copil atomic. Vi le recomand cu mare placere.
Intre timp, pun si eu niste poze, ca abia acum am avut rabdare sa fac asta.
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos "poze"
Tonnia spune:
Karmenutza, vezi ca acolo unde le culegi, in stanga adica, pe fond albastru e o optiune:show entire smile list.
Misto faza cu aspiratorul! Te pomenesti ca ai dreptate si ei sunt ingroziti de fapt.
nicole74 spune:
Ioana, cum toata lumea imi spune ca nu sunt normala ca vreau natural dupa ce m-am chinuit atat si cum la FIV indicatia e clara de cezariana, am sa aleg cezariana. Maine cred ca-mi zice cand. Asta daca nu se va grabi fata mea si va veni inainte
!
Pupici
Nicole 37 saptamani
sofia_misicu spune:
Nu stiu de ce nu merg pozele. Am copiat linkul si mie imi merge.
Misterele tehnologiei care pe mine ma depasesc.
Mai incercam o data:
"http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos"poze
mysweetest spune:
Am vazut pozele Sofia..foarte frumoase!
Oana tu ce ai facut la dr?
Marlena &
+37 si AMR= 18 zile
poze.
anya spune:
Nicole, nu e chiar o regula cu cezariana dupa FIV. Asa prefera unii medici pe motiv ca e "sarcina pretioasa". Nu rade, chiar asa e termenul - si asta nu din cauza sumei pe care ai platit-o...
. Si eu am avut primul copil dupa FIV si un medic mi-a zis cezariana (pe motiv de FIV+ mama peste 30 de ani + circulara de cordon). Doctorita cu care facusem FIV-ul si cu care am si nascut mi-a zis ca n-are rost si pot sa nasc normal. Si am nascut bine-merci cu peridurala si fara nici-un fel de probleme. Tu sa faci cum crezi de cuviinta, nu te lua dupa mine.... dar eu sper sa nasc tot normal.
Tonnia spune:
Sofia, superpoze! Ai aratat foarte bine, amandoi sunteti frumosi. Si mi-au placut si hainele foarte mult, mai iesite din tipare un pic.